Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
alinutza78 spune:
alina..ce fel de mancare chinezeasca???
...de orice fel...am ajuns innebunita de ea
...duminica am comandat pui, porc, vita si oaie cu tot felul de garnituri: spaghete de orez, orez cu omleta, orez cu legume, bureti chinezesti...da' o sa incerc si rata cu legume, ca mi-ai facut pofta![]()
andreea 1979 am intrat acum pe contul comun si exista invitatia de vizionare a albumului. Oricum daca nu o gasesti cauta in Photos, in meniul de sus, din stanga.
eu azi am programare la masaj...si gravida de mine zambeste nu la gandul masajului ci la maseur
...e un tip tanar, pana in 30 de ani, care arata bineeeee
...de-ti ploua din guritza
. Na' ca deconspirai totul...barbata'miu nu e deloc impresionat...zice ca daca ma simt eu bine se simte si bebelu' bine si el e multumit...
Alinutza
16+
crisarh spune:
Buna fetelor!Am si eu o intrebare, eu sunt mai micuta ca nr de saptamani ca majoritatea dintre voi si poate va mai aduceti aminte cele care luati utrogestan vaginal, este normala secretia mai abundenta in urma utrogestanului?Am fost ieri la doctor si mi-a facut un tuseu si a zis ca-i cam abundenta secretia si cam verzulie; asta cu culoarea mi se pare ciudat ca eu folosesc tampoane zilnice si mi se pare a fi alba-transparenta;La voi cum este? Sau cum este normal?Mi-a luat secretie pt analiza, dar abia marti am rezultatul; Sunt cam speriata ca eu am pierdut anul trecut o sarcina la 18 saptamani, se rupsesera membranele, presupunem noi in urma ureaplasmei, dar care am tratat-o inainte de sarcina asta; Stie cineva daca exista un fel de tampon care iti indica daca sunt rupte membranele sau nu? Stiu ca Tutunaru imi spusese despre asa ceva in farmacii;
toate fetele
13+ 
blanca000 spune:
Duminica e Lasata Secului si deja finii "mustacesc"..deci trebuie sa ii chem pe la noi si am 3 perechi.....mama mama...
Tocmai m-au sunat o pereche si cica sa vorbim de duminica....
..si eu uitasem
..dar daca sunt Nanasica ce sa fac...
.
Am 3 perechid e fini..toti cu cate un finutz mic..va dati seama....
18+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
crisarh, secretia e mai abundenta de la utrogestan. Acum depinde si cate ovule pui. Dar vezi ca analizele pot fi influentate de utrogestan.
Dar as vrea sa comentez despre faptul ca ti s-a facut tuseu vaginal. Noi am discutat la sub acesta mai demult si am ajuns la concluzia ca nu e bine in sarcina sa ti se faca tuseu vaginal. Cred ca la eco se poate vedea totul. Mie mi-a zis si faptul ca am colul inchis. Nu vreau sa te agit sau sa te influentez in vreun fel, mai ales ca nu prea ne-am intersectat pe forum, dar.... poate ar trebui sa mai ceri o parere.
Oricum secretia vaginala, eu stiu ca trebuie sa aiba miros ca sa fie ceva in neregula cu ea. Sper sa auzim parerea si altor fete.
Sa ai o sarcina usoara si o fetita perfecta si sa nu iei in nume de rau comentariile mele. 
18

alinutza78 spune:
Moniland apropo de tuseu vaginal...imi aduc aminte discutiile de care pomenesti si le aprob. Intrebarea mea e urmatoarea: cum ne descurcam cu medicul care tam nesam vrea sa-ti faca tuseu? Adica, te duci frumos la vizita lunara/saptamanala si deodata musiu iti spune sa urci pe capra sa-ti verifice colul..de ce intreb asta? in decembrie dupa ce au avut loc discutiile pe forum, o prietena de a mea, insarcinata in 14 saptamani s-a dus la medic, care i-a zis sa urce pe capra sa-i verifice colul. Fata, care tocmai fusese indoctrinata in urma discutiei mele, incearca sa-i spuna medicului ca nu prea ar vrea sa faca tuseu deoarece ii este frica pentru sarcina. Mai fetelor, a dat-o medicul afara pe usa cu chilotii in vine. Se intampla in Iasi. Prietena mea a avut chiar un soc..plus ca era suparata ca a pierdut medicul - unul dintre cei mai renumiti in Iasi - si trebuia sa caute altul. Eu m-am simtit oarecum vinovata..desi i-am spus ca mai bine ca a scapat de el, daca a putut sa reactioneze atat de mitocaneste.
Ei..de atunci, cand merg la medic, ma tot astept sa ma invite si pe mine pe "minunata capra".
...Cum va descurcati voi in situatia asta? Cum gestionati situatia, pentru ca orice medic s-ar simti ofensat daca i s-ar comenta procedura?
Alinutza
16+
siacob spune:
Eu merg lunar la medicul meu si la fiecare vizita pana acum mi-a facut tuseu ...lucru care mi-a prins bine caci mi-a spus ca s-a deschis colul inainte de a a face echo. Apoi a venit echografia si a confirmat problema legata de col.
Cat despre secretie...eu iau arefam si mi-a spus ca atunci cand incepe sa devina abundenta sa le iau oral in loc de vaginal. Cu toate astea mi-a facut analize la secretie si desi e abundenta la analiza nu iese nimic in neregula.
Va pup!
micaalsa spune:
mQQm, si mie mi-s dragi de mor si am vrut sa-i iau la Iulia sa creasca pe langa un animal ... eu cred ca e foarte important lucrul asta. Oricum o avem pe Sisi, o birmaneza de 2 ani aproape ... dar un catel e altfel, e mai lipit de stapan. Acuma ii cautam nume, in loc sa-i cautam la bebica ... cautam la catel
Cine are idei .. eu acum sunt la capitolul nume 
Wow, am vazut si pozele. Ce super e. Au o privire asa de blanda cateii astia, ma topesc dupa ei. Asta e bestiala.
siacob, eu folosesc Mustela acum, pentru vergeturi si Johnson's, ulei pentru bebelusi
. Dar sincer nu cred ca sunt universal valabile, la unele persoane merg, la altele nu. Tine si de textura pielii.
adianafedorca, bine ca esti multumita de noul medic .. de ce l-ai schimbat? Cred ca am sarit eu peste postul respectiv, nu-mi amintesc nimic 
Si noi am luat catelul abia acum, cand ne-am mutat la casa (si inainte tot la casa am stat, dar cu socroseniile, si mi-era lehamite sa tot dau explicatii). Aici fac ce vor muschii mei
Oricum, avand in vedere ca-l aduce sambata, si e ff frig afara, o sa-l tin un timp inauntru. Am amenajat la subsol o camera pentru el ... sper sa ne abtinem sa nu-l aducem in casa cu noi
, desi tare greu mi-a fi cu Iulia. Vom vedea, ne si trimite de-acasa al meu, cu tot cu caine ![]()
buburuza, felicitari pentru rezultatul bun la TT. Daa, Iulia mea e mare amatoare de capsuni ... e cam singurul fruct care-l mananca
. Si la ce gust naspa au in perioada asta ... dar n-am ce-i face.
ana303maria, bine ca ai trecut peste probleme si ca esti bine. Asteptam sa ne spui culoarea caruciorului.
blanca, bafta azi la eco. Sa vii cu vesti bune si cu poze de la eco. Care-i treaba cu lasatul secului? fini, mustacit ...
, nu pricep. Nu de alta, dar si eu am fini, sa nu fie vreo traditie si eu sa nu stiu de ea.
Legat de tuseul vaginal, si mie mi s-a facut in sarcina ... acuma eu cred ca daca doctorul stie ce face "acolo", atunci e ok. Intr-adevar, nu contest ca ar fi medici care mai mult rau fac cu procedura asta decat bine. La prima sarcina nu mi s-a facut niciodata, adica sa nu mint, cand am mers sa nasc atunci a fost prima data
. Dar in sarcina, defel. Acum, ca merg la acelasi medic, mi-a facut de 2 ori, la inceput. Iarasi eco intravaginala am inteles ca se face doar pana in sapt. 12 ... mie mi-a facut si in 16. Sunt curioasa acum cand merg la morfofetala cum va fi ... ca daca e tot asa, sigur izbucnesc 
PRODUSE BEBE PE COMANDA ![]()
www.abc-cosmetics.ro/catalog" target="_blank">COMENZI COSMETICE
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
18+ cu 
BB-lina noastra 
crisarh spune:
Moniland stai ;linistita, nu ma supar deloc;Nu ne-am intersectat pe forum pt ca abia acum am aparut la voi, din greseala ma inscrisesem la sep-oct, dar mi-am dat seama ca ar fi mai bine pt mine aici la voi, ca oricum o sa nasc din 25 aug;Asa, in legatura cu tuseul, stiu si eu ca nu este recomandat in sarcina, dar am zis sa-l fac ca am incredere in ea, ca doctora stie prin ce am trecut data trecuta (nu era ea doc mea atunci) si i-am si spus ca mie teama sa-l fac din cauza de infectii care se pot introduce mai usor in interior; Ea a inteles chestia asta nu m-a obligat, a lasat la alegerea mea, dar pana la urma i-am zis ca am incredere in ea si am lasat-o sa imi faca , asta nu inseamna ca o sa facem asta de fiecare data; In legatura cu utrogestanul, i-am amintit ca il iau; Deci este posibil ca de la utrogestan sa fie mai abundenta secretia? Dar in cazul meu, in care am pierdut sarcina din cauza unei infectii, ma gandesc ca ar trebui sa mai fac niste examene de secretii din cand in cand; Credeti ca e mai bine sa merg numai la Instit Cantacuzino sa le fac? Recolatarea in cabinetul doctorului oare sa nu fie la fel de sigura?
13+ 
pogos spune:
buna burtici!
uliiasi mai este un centru unde poti face gimnastica pentru gravide si la Aro club. este undeva pe la Biserica Armeneasca, pana in Rosetti. acolo voi merge si eu, dar astept sa merg la morfofetala si sa vad ca totul e ok. ca am inteles ca trebuie acordul medicului. sa stii ca si eu aveam ceva scrugeri cum spui tu la prima sarcina. dar medicul mi-a zis ca e normal.
se discuta despre tuseul vaginal...eu la prima sarcina am avut parte de unul la prima consultatie si apoi in ultima luna cand mi-a luat si secretie. nu se pune si ce s-a intamplat in spital, dupa ce m-am internat sa nasc ![]()
acum la adoua sarcina, am alt medic, si la fel, mi s-a facut doar la prima consultatie, cand mi-a luat si secretie. doctorita de acum mi-a explicat ca nu e bine sa se umble prea des.
succes si sanatate!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
Moniland spune:
alinutza, intr-adevar cam delicata problema cu refuzul dr. de a-ti face ceva. Dar acum zambesc ca mi-a amintesc pe Muffi cand a replicat ca ea pleaca din cabinet
. Bine ca nu asta e solutia.
Si la urma urmei ar trebui sa avem incredere in dr. ca nu degeaba au facut 6 ani medicina si nu stiu cati rezidentiatul, dar mai stii.... Sunt convinsa ca stiu mai bine decat mine,care nu sunt decat un expert contabil. Fiecare cu treaba lui dar sa si-o faca bine. Stiu si dr. care fac multe greseli si de aceea vreau asigurare ca fac bine ce fac.
In timpul tratamentului pentru fertilizare in viro trebuia sa mi se faca o eco pentru a vedea cati foliculi au aparut dupa 4 zile de stimulare. Mi-am zis ca ma duc la un dr. care are aparatura buna ca nu trebuie decat sa numere si sa masoare foliculii. Mi-a zis ca nu sunt decat vreo 4 si ca numai unul este mai mare si ca pe el pot sa ma bazez, si ca pot sa intrerup tratamentul si sa-l fac altatata cand o sa raspund mai bine. Nici nu va pot spune cu cati nervi am venit de la eco. El cica mai da tratamente pentru stimulare ovariana, deci cat de cat ar trebui sa stie cum sta treaba cu crescutul foliculuilor. Dar eu am trecut prin 5 stimulari pentru FIV deci chiar in afara nu eram. Bineinteles ca am continuat tratamentul si nu l-am ascultat si la punctie mi s-au recoltat 27 ovocite. Acum am doi copilasi la purtator si inca 5 ma asteapta in congelator in Austria. Tare imi vine sa ma duc sa-i zic cateva ... De aceea zic ca nu toti dr. isi stiu meserie.
18