Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

BLANCA, bafta azi la dr...sunt curioasa ce zice de acele contractii pt ca si eu le am si ultima oara dr meu mi-a zis ca f probabil sunt de la placenta mea jos inserata....vad ca de 3-4 zile nu le mai am, poate o fi din cauza tratam pe care mi l-a dat si faptului ca stau mai mult in pat asa cum mi-a recomandat?....si mie imi curge sange din nas...firicele, cand suflu nasul dar e normal...

Eu sunt asa speriata iar....ca ieri nu l-am simtit pe bebe mai deloc si azi parca odata desi nu bag mana in foc ca e el....dc ar fi dupa mine as vrea sa-l simt de 10 ori pe zi ...sa stau linistita....dar mai am pana la echo de 22 sapt....off...abia astept...

Va pup !!

Ayda 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

salutare burtici,

multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea legata de cremele impotriva vergeturilor...inca nu am cumparat nimic, folosesc doar uleiul de copii (pe care il foloseam si inainte) doar ca acum mult mai des.
ma bucur sa vad ca nu sunt singura care nu este decisa asupra numelui...noi oscilam intre Beatrice si Erica...dar mai avem timp sa ne hotaram.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ayda_m,stai linistita,sigur totul e ok cu Eu am 21 saptamani,sunt si la a doua sarcina si nu-l simt zilnic,cateodata nu-mi dau seama daca e bebe sau altceva,insa dr. m-a linistit ca am timp sa-l simt miscandu-se cand va creste un picut si va deveni mai puternicPooh,mami de Timea(15.06.05) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Si eu am hemoragii nazale, chiar binisor. Dar am citit ca e foarte normal si nu-mi fac nicio problema.
In legatura cu intaritul burticii, da, sunt contractii, dar dr mea a spus ca daca nu sunt dureroase si nu sunt insotite de dureri de spate, nu-i nicio problema. Si mie mi se intareste, chiar si cand stau cumintica pe pat, nu pot zice ca e de la nush ce efort...
Eu ma tot intreb de scrgeri, tre sa iau rezultatul de la examenul de secretie si sa ma duc cu el la dr saptamana viitoare. Ca io pe langa secretia laptoasa mi se intampla sa mi se si ude tamponul zilnic, ca si cum as face pipi...si ma tot gandesc sa nu fie lichid amniotic...cred ca am luat-o razna..O s-o pun pe dr sa-mi confirme ca colul e lung si bine inchis, ca sa nu ma mai gandesc la prostii...
In legatura cu miscatul, bebe misca tare, tare. Asa tare de se vede burta cum se misca ca nebuna, cum se ridica si coboara, chiar aseara ma uitam impreuna cu sotul meu la programul pe care il avea bebe. Misca foarte tare in partea stanga sus, la nivelul buricului, o s-o intreb pe dr ce parte a corpului e acolo, daca nu-si schimba pozitia de 20 de ori pana atunci...Ultima oara era cu capul in jos bebe.
Va pup si ma duc sa pap ceva.

Iulia 20+

Mergi la inceput

Pentru infectia mea urinara cu E colii am primit tratament Augmentin,timp de 10 zile si Clotrimazol ovule,sa nu-mi apara scurgeri vaginale cauzate de antibioticPooh,mami de Timea(15.06.05) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Pooh, multumesc, tb sa ma linistesc ca bebe e bine
Uliasi, si eu am o secretie mai apoasa uneori...dar banuiesc ca e din cauza utrogestanului care il iau vaginal...cred...tb sa ajung sa fac si eu o analiza de secretie ca mi se pare cam galbioara...si mi-e tare frica sa nu fie ceva...

Va pup

Ayda 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor voi cum va descurcati laservici cu statul pescaun...eu dupa 2-3 ore de stat pe scaun simt ca mor de durere acolo jos
a mai patit cineva asa ceva?

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca
fetelor voi cum va descurcati laservici cu statul pescaun...eu dupa 2-3 ore de stat pe scaun simt ca mor de durere acolo josa mai patit cineva asa ceva?_Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+it's a girl !!!"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Eu nicicum....cred ca as innebuni sa stau 2-3 ore pe scaun sau chiar in picioara....Eu trebuie sa ma intind din cand in cand macar pt. 5-10 minute,altfel ma doare spatele de innebunesc....Cred ca ti-e ff. greuNu poti sa-ti prelungesti concediul medical?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

eu sunt in concediu medical de 21 de zile...saptamana viitoare ma intorc la servici, am recomandare de la medic pentru scurtarea programului dar nu stiu cum ma voi descurca cu statul pe scaun 6 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

uliiasi eu fac gimnastica pentru gravidutze la activecenter. Mi-am luat un abonament mai complex format din 10 sedinte de gimnastica (sedinte care nu seamana, ptr ca in anumite zile se face Pilates, in altele aerobic, in altele exercitii de respiratie), 7 sedinte de masaj special pentru gravidutze si 10 sedinte de gimnastica acvatica, care le fac la World Class de la Hotel Radisson (si care sunt intr-adevar cele mai scumpe). Dar ma simt nemaipomenit de bine. Apropo de asta, cred ca si datorita lor pot sa stau pe scaun la birou fara nici o problema...desi sunt in 16 saptamani am burta mare si ar trebui sa ma deranjeze si pe mine statul prelungit.

blanca bafta astazi la doctor. Si mie mi se mai intareste burtica...cred ca e o chestie frecventa.

pooh felicitari pentru rezultatele la echo. Si multa sanatate

Alinutza 16+

Mergi la inceput