Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
Stef, eu folosesc Crema antivergeturi de la Aslavital. Pretul e ok si deocamdata isi face efectul. Dar dupa fiecare dus ma dau cu ulei Johnson de copii.
Vad ca la mai multe dintre noi ne place Irina.
Eu m-am gandit pentru a 2-a fetita la Alexia, dar ma mai gandesc.
17+

blanca000 spune:
Hello,
azi am si eu control la dr., sper s aimi zica ca placenta mea sa lipit bine si ca nu mai e nici un pericol..la ora 15:00 am programare..sa imi tineti pumni..poate vedem ce coloare avem la carucior.
Dupa asta am programar ela ORL..eu cu nasul meu infundat tot timpul, si imi mai si sangereaza cand il suflu (adica am asa un firicel de sange) iar mai nou, duminica cand m-am sters in urechi cu un bat de curatat am vazut un punct cat un ac de gamalie de sange...urechea mea cea care se infuna mereu si cu care am fost la control si cica nimic...oricum ma mai duc sa ma vada si altcineva.
A...si mai e ceva..mie din cand in cand mi se intareste burtica jos asa pt cateva secunde..sper sa nu fie contractii....dar lasa ca ii zic eu dr azi si se uita si el la col..data trecuta adica acum 2 sapt colul era lung ( 4 cm) si inchis..sper sa ramana asa. Vom vedea....
Cu parfumul am scapat aseara dupa ceteva sapalaturi cu apa fierbine si sapun.
Si ieri de Dragobete sotul mi-a facut cadou un lantisor de aur frumos cu o broscuta (brotacelul nostru mic
zic eu)...e asa frumos..m-am laudat azi la birou si toate fetele din birou au zis ca e frumos foc.
18+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Moni de ce nu Alexandra (Man) suna foarte bine...
Crema mi-am luat si eu de la Mustela speciala pentru burtici de gravidute.
18+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
mamilivia spune:
neata gagici.
pooh felicitari pentru vestile bune. ma bucur mult de fiecare data cand aud ca inca o zmeurica este bine, sanatoasa si creste frumos. 
in legatura cu numele pentru gagica mea iubita, eu nu am de gand sa ma mai gandesc, am hotarat: Daria Alessia. imi plac foarte mult aceste nume si asa ramane.
acum sa trec la lucrurile grele, de doua zile ma dor toate ligamentele, ma simt de parca sunt batuta, exact la fel ca si atunci cand fac febra musculara. si pe deasupra am niste arsuri pe piept si in stomac groaznice, probabil din cauza ca ii creste parul printesei, altfel nu imi explic aceste stari. voi aveti simptome de genul asta sau?
Bebica e bine, ma bate toate ziua, nu ii place cand stau jos, cred ca nu are loc ca lumea, dar cand stau in picioare nici nu o simt, probabil atunci sta bine, lejer, ca o smechera.
Va pupacesc pe burticutze
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+19 
danielle02 spune:
moniland,nu iti place Alessia?parca suna mai bine 
imi dau si eu cu parerea,de faceam si eu gemene,ce fain era
aveam gasca mult dorita din 2 lovituri ![]()
blanca,succes la eco.
sa vii doar cu vesti bune,ok?
cel mai misto ptr vergeturi e uleiul ptr. bebelushi,e cel mai gras.
insa eu am folosit mult,foarte mult,plus o gramada de creme,nici din asternut nu mai iesea cand il spalam
si am facut niste vergeturi de speriat.
piciorele,in spate,sunt pline de ele,dar din alea rosii ce se vad frumusel,fundul e varza,coapsele,sanii nu mai zic,curios e ca burta imi e curata,insa pe parti la burta am niste vergeturi de zici ca m-a taiat cineva cu lama :(((
m-am crapat toata la fata,eu zic ca depinde de pielea ficaruia,eu am o piele fff uscata si din cauza asta :(
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
mamilivia spune:
Moni si Natalia Man suna frumos
Bianca, bafta azi, sper sa vi cu vesti bune
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+19 
Moniland spune:
Blanca, Alexandru(Man) e cumnatul meu si parca as pune numele dupa el.
Mult succes azi la control. Legat de sangerari nasale sa stii ca sunt normale in sarcina. Se zice ca din cauza progesteronului din organism. Placenta produce tone de procesterol si sustine sarcina. Si eu am de la inceputul sarcinii nasul infundat si cu firicele de sange.
Legat de intarirea burticii, si eu o patesc, dar cel mai adesea dupa ce o mangai. De ex. aseara m-am cremuit si dupa 1-2 minute de cand am terminat s-a intarit burtica. Mi-ar place sa cred ca e din cauza fetitelor care s-au cam agitat la mangaieri, dar cred ca e vorba totusi de contractii. Acum nu stiu ce legatura au cu mangaiatul burticii.
18

blanca000 spune:
Da..de sangerarile nazale am citit ca sunt normale..dar eu m-am speriat de firicelul din ureche..asta chiar nu am citito pe nicaieri...
Si dr ce ti-a zis de intarirea burticii?
La nume, mda...seamana cu al cumnatului...alta propunere Diana (Man)....sau sa ma opresc aici
?
18+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Blanca,mult succes la eco!Si eu am firicele de sange cand imi suflu nasul,e un lucru normal in sarcina....Hehe,vad ca multa lume foloseste ulei de bebelusi....si eu,si eu!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
21+
Moniland spune:
danielle
, Alessia deja mi se pare prea complicat, ca incerc sa gasesc un nume cat mai simplu.
Blanca, cum le nimeresti, Diana e nepotica mea, fetita sorei mele.
E greu. Noroc ca Irina nu prea este in "zona".
18