Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
jojo_miha spune:
Pogos atata timp cat nu-ti este rau nu cred ca-ti face rau cu ceva.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
18+tot cu 
pogos spune:
nu-mi este rau, din contra, parca nu am nici arsuri. sau o fi autosugestie![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
CriPOD spune:
pogos, n-are ce sa iti faca rau, doar si chiezoaicele au bebei. Ai grija doar cu sodiu, poti ajunge lejer la 300% din aportul zilnic la o masa.
Eu gatesc acasa in chineza tocmai sa stiu ce bag acolo.
Alina, Rex merge la hotel de caini cand plecam, daca mergem departe. Sau vine cu noi daca e mai aproape. Uneori mai gasesc cate un prieten de fiu-miu sa vada de el. E complicat. Felicitari pt bebe miscaretz.
multu' de complimente, ii spun lui Rexu.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
pogos spune:
mqqm si eu as gati insa nu am prea gasit ingredientele care ar trebui si nu-mi iese gustul ca la a lor.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
flosideea spune:
buna dimineata mamicute.dar tare harnicute sunteti la scris.abia reusesc sa citesc tot si cand zic "gata,am recuperat" vad ca mai am ceva de citit.ce bine ar fi dac`as sta acasa...dar cu programul de la servici nu mai sunt buna de nik seara.noroc ca inca ii fac fata.
am reusit si eu sa ma programez la eco morfofetala pe 19.03.ce mult mai e pana atunci...abia apoi voi putea fi linistita in totalitate.
voi cat ati platit pe acea eco?eu m`am speriat ce diferente de pret sunt fata de alte orase sau chiar fata de clinici chiar si aici,in brasov.
pana una alta,va pupic pentru ca trebuie sa ma pregatesc iar de servici.incepe o noua zi lunga....lunga de tot de munca.pupici si aveti grija de voi si de bebei.
andreea_1979 spune:
Buna dimineta la toate gravidutzele ! Eu am revenit la serviciu , desi as mai fi stat acasa , dar a trebuit deoarece am 81 zile de concediu medical
si mai trebuie sa vin o perioada la serviciu ! Fetele mai spuneti-mi si mie o data cum intru in albumul cu pozici de zmeurici ( am userul si parola ) dar nu stiu cum sa fac sa intru in album ( aveam pe mail o invitatie de vizualizare a albumului , dar nu o mai am ! ) 
19+
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jojo_miha Irina-Roxana minunat nume !Tare faza cu numele mamei tale Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 18+tot cu ![]() |
mie imi place Iris-Irina

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

uliiasi spune:
Buna dimineata, zmeurici!
Gata, am recuperat cu cititul....azi sunt iar la birou, ieri am fost acasa ca nu m-am simtit bine...dupa greata si starea de neputinta de dimineata seara am facut febra...nu mare, pana in 37.5, am bagat repede un paracetamol, un oscillococinum si 3 ceaiuri cu lamaie. Dimineata ma simteam bine si energica.
alinutza78, cu riscul de a fi pisaloaga, pt ca cred ca te-am mai intrebat...unde faci tu gimnastica?(greu cu neuronul...) la activecenter? ce fel de abonament ti-ai facut? eu inca caut variante dar tare mi-ar placea sa ma apuc, pentru ca-s placinta, abia ma misc, n-am mai facut miscare de o vesnicie si simt nevoia foaaarte tare.
Acum trebuie sa rezist la servici pana la 5 jumate, oof, mi se pare asa de mult, foarte greu de rezistat, mai ales dupa masa, cand m-as culca si pe birou, numai sa ma lase astia sa dorm...Astept cu nerabdare concediul...
Gata, va imbratisez cu drag, sa aveti o zi usoara!!

Iulia
20+ 
pooh spune:
Neata,mamici!!!!Nu am citit nimic in urma,imediat ma apuc de recuperat,vreau doar sa va zic ca la eco de ieri a fost totul ok,bb e in grafic,creste frumos,abia l-a masurat dr.,doamne,cat il iubesc
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
21+
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Neata,mamici!!!! Nu am citit nimic in urma,imediat ma apuc de recuperat,vreau doar sa va zic ca la eco de ieri a fost totul ok,bb e in grafic,creste frumos,abia l-a masurat dr.,doamne,cat il iubesc ![]() ![]() Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 21+![]() |

ce super e cand "auzi" de dimineata asemea vesti bune.

sper ca toate fetele sa vina cu vesti bune de la ecografii si doctori

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)