Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
buburuza1979 spune:
micaalsa tocmai m-am uitat la poze si am ajuns la cea in care Iulia papa capsuni ... 

si inainte nici nu ma atingeam de ele 
cred ca am ani buni de cand nu am papat capsuni ... dar asa m-a pocnit o poftaaaaa 
18+ cu 
zmeurica mea
poze
ana303maria spune:
Buna burtici!
Nu am mai intrat de f mult timp pt ca de de la 14 sapt pana acum mi-a fost f rau. Am fost internata de 2 ori, ultima data ca sa fac cerclaj pt ca mi s-a scurtat colul f mult de la contractiile f puternice. Acum sunt f bine, insa stau acasa, nu mai merg la scoala din pacate.
Bebe e f vioi, misca mereu.
Daca de la 13 sapt stiam ca va fi baiat (asa am si visat inante sa aflu ca sunt gravi, acum nu mai suntem siguri. La 17 sapt dr a zis ca s-ar putea sa fie fetita, dar nu se pronunta pt ca nu vede bine ca are cordonul printre picioaruse. Acum asteptam morfofetala de sapt viitoare la dr Iosup.
Pupam mamicile si minunile din burtici!
7
CriPOD spune:
Adriana, da, al meu are vreo 50 de kile, il chinui in apartament, in plus la gabaritul lui iti rastoarna un copil mica si cand da din coada fericit, ca mic nu-i decat vreo luna, la un an are deja inaltimea de adult (e o gluma ca in al doilea an ia greutatea de adult, iar in al treilea i se coc si creierii de adult, gluma care-i chiar adevarata
). Uite-l pe puiul meu: http://pets.webshots.com/album/547504427CBgvdW
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
adrianafedorca spune:
mQQm e adorabil abia astept sa ne luam si noi unul
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ClaraJ spune:
Salutare simpaticutelor,
SIACOB - Bine ai venit! Sa ai parte de o sarcina placuta si de un bebe simpaticios. In ceea ce priveste cremele pentru vergeturi, eu folosesc 2 tipuri. Una este ca un ulei si cealalta as zice ca un fel de ceara, mai solida. Nu pot sa zic ca ma dau in fiecare seara cu strictete, dar le folosesc. Cea ca uleiul este preferata mea si se numeste Belly (elasticity belly oil) iar cealalta se numeste Tummy Honey Butter. Nu stiu daca sunt si in Romania marcile astea, dar sunt sigura ca sunt altele prin farmacii. Eu, personal, nu vad nimic pe piele, dar, probabil, ca apar mai tirziu cind e burtoiul mai mare.:)
MQQM - Doamne ce catel adorabil ai! E super, super haios. Noi am adoptat un Cocker Spaniel si e si el atit de dulce. Eu, in general, sunt innebunita dupa catei ( nu chiar toate rasele, dar majoritatea) ca au mutritele alea de-ti vine sa-i maninci cu fulgi cu tot ( adica blana).:)
Noi suntem bine, ne indreptam cu pasi repezi catre eco de 16 sapt care va fi miine. Abia asteptam, sa vedem ce mai face bebicul. Multumim lui Dumnezeu ca nu ne-am confruntat cu chestii majore, ci doar disconforturile normale ale sarcinii.
Cam atit pentru azi,
Va pupam si va uram multa sanatate,
Clara
Mami de bebica de 15+
alinutza78 spune:
Buna seara gravidutze
Eu am intrat de un sfert de ora in casa..sunt franta, dar in acelasi timp plina de energie
. Vin de la sala..adica de la gimnastica ptr gravidutze...e super, va recomand tuturor...ideea este ca nu am transpirat deloc, nu am simtit ca fac un efort mare...Important este ca in masina in drum spre casa, bebele a mai dat o lovitura
Am mancat ca haplea o salata mare si v-am citit...da' se pare ca am solicitat neuronu' valabil cam mult ptr o zi si nu mai retin mare lucru...am retinut doar ca nu sunt vesti rele, ceea ce e cel mai important..
.
Bafta multa la TT si ecografii...ClaraJ am retinut ca maine ai echo de 16 saptamani...asa ca tin pumnii, sa vii cu vesti bune
Pooh cum a fost astazi la doctor?
o seara buna tuturor burticilor...
Alinutza
15+
Alina spune:
Seara buna,dragi mamici de zmeurici!
Celor noi,bine ati venit,sedere lunga si placuta printre noi,sarici usoare si la termen!
Hera01,sa stii ca nici aici nu spun sexul prea devreme,doar daca faci amniocenteza si acolo,daca vrei sa stii,il vei stii cu siguranta de 100%
...in rest,mai putin.
Eu,la ecografia de 13 sapt am intrebat-o pe doctora si cica nu-i 99$si nu-mi zice,cam asa mi-a zis si doctora mea sapt trecuta
,adica asteptati surpriza...Si la prima sarcina a fost la fel,am aflat la ecografia morfologica de la 22 de sapt deci acum as mai avea de asteptat vreo 5 sapt,mama-mia,muuult!
Uliiasi,sa stii ca si mie mi-a fost greata astazi,si dimineata cind am fost la cumparaturi cu sotul si seara,pe drumul de la sanius spre casa.
Ce frumos ca-i citesti povesti lui bebe!Si eu i-am citit fetitei mele cind era in burtica,aproape toate povestile lui Creanga(alea le aveam atunci aici)si intimplator sau nu,ea a fost mereu dar mereu pasionata de carti.Are aproape 7 ani (fara o luna)si a citit o gramada de carti deja,e in stare sa citeasca 3 ore/zi,citeste carti si in romana si in germana(mai multe in germana).Am noroc ca eu acum stau linga ea,ii citeste lui bebe,ma scuteste de o munca
.
Blanca ,ai scapat de parfum?![]()
Pogos,si eu dorm rau,in cele mai multe nopti.Dupa 3-4 nopti prost dormite,vine cite una lunga si calma,a doua zi am energie de pot muta muntii din loc.Visez si aiurea,ma mai scol,mai la buda...offf,nu-mi place!
alinutza 78 ,cu ce era mincarea chinezeasca?Mie imi place rata cu legume de-ale lor si sos de lapte de cocos
.Mi-am cumparat lapte de cocos,in speranta ca vreodata ma apuc de gatit chinezeste
.Si eu am avut cartofi fratuzesti,reteta muffinutzei dar nu pun atitea ingrasatoare
,adica doar cartofi,carnaciori si putina brinza...fara sos de smintina ca-i prea caloric.
Muffinuta,multumesc mult de pm,iti scriu imediat.
Lucialu,saru*mina pt oferta cu placinta,mai stii ca nu ne-om vedea vreodata...mergem sa mincam placinta acolo
.
mQQm ,maaaamaa,ce ciine mare ai,fain!Si mi-e imi plac animalele,as lua si eu ceva pt fiica-mea dar e dificil cu plecatul in concedii,ce faci cu el?
Fetele,si la mine misca bebicul.Il simt clar,nu as putea zice de cind anume dar stiu ca e el
.Aaaa,nume nici noi nu avem,doar variante...ne mai gindim,e timp.
Gata,mai stau putin si ma duc in culcus,is obosita moarta,azi am fo'la sanius,ne-a tras sotul meu cu sania dar pe mine nu mult,imi cam scutura bebelusul si am renuntat.Insa plimbarea si dstractia fiica-mii a fost de milioane
.
Va doresc seara linistita si miine sa ploua cu vesti bune!
_
Alina,mami de printesa si baby 
jojo_miha spune:
Irina-Roxana minunat nume !Tare faza cu numele mamei tale
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
18+tot cu 
jojo_miha spune:
Desi am momente cand am impresia ca bebe a miscat inca nu simt repetat si zilnic,in noaptea dinaintea operatiei Teo a fost super agitata si ma gandeam ca-mi va fi dor de agitatia din burtica.Sunt atat de nerabdatoare,sper sa nu mai astept mult.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
18+tot cu 
pogos spune:
mai fetelor, zici ca sunt bolnava. eu as manca mancare chinezeasca zilnic, chiar mai des
si inainte eram pasionata de asa ceva, dar acum parca a dat strechia in mine. numai la asta ma gandesc. si nimic altceva nu-mi face pofta.
eu de vreo saptamana il simt zilnic pe bebe, si a ajuns sa se agite la fel de mult cum se agita sora lui.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica