Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
danielle02 spune:
ia uite,ai si semnificatia lor,e super site-ul:
http://www.nume-copii.ro/
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
jojo_miha spune:
Eu am gasit cateva Carina,Erica,Iolanda,Irina,Iris,Roxana.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
18+tot cu 
CriPOD spune:
'Neata!![]()
micaalsa, ioi ce dragutz! Si eu am unul de-ala, face 8 ani la vara, eu zic ca am 3 copii si unul pe drum, asa il iubesc de mult! Sa mai zic ca dintre toti el e cel mai frumos, destept si cuminte catzel care a existat vreodata? Sindromul ciorii, hihi...
Si eu inca mai caut nume de baiat (si-oi mai cauta mult si bine
).
Blanca, whatever you do cu parfumul ala, numai nu veni langa mine, te rog...![]()
Am musafiri in cubicle, ta-ta!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
iriroxy30 spune:
SIACOB: eu deja folosesc crema de care intrebai tu,contra vergeturilor, e de la chicco,iar in italia numele exact al cremei e "MAMMA DONNA (-9 m )CREMA ANTISMAGLIATURE ANTISTRESS",in romaneste ar fi crema impotriva vergeturilor,antistress.Pretul e cam de 17 euro si are 200 ml.Acum depinde de pielea fiecareia,pentru ca sunt fete care spun ca s-au dat,si tot au vergeturi (e indicat sa te dai seara si dimineata).
+18
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 ia uite,ai si semnificatia lor,e super site-ul: http://www.nume-copii.ro/ pozici ![]() vine BEBE 2 ![]() Ebonee (02.10.2007) ![]() |
TY
Dau mai departe PRODUSE BEBE PE COMANDA
www.abc-cosmetics.ro/catalog" target="_blank">COMENZI COSMETICE
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
18+ cu 
BB-lina noastra 
iriroxy30 spune:
jojo miha Eu ma mandresc sa am doua din numele care tie iti plac pentru fetita ta,numele meu e Irina-Roxana si imi plac f mult,mi se par f frumoase.Cred ca e f important sa iti placa numele pe care il ai! Mama mea e nascuta in ziua de Mihail si Gavril,pe 08 noiembrie,si ,cum era pe vremuri,bunicii nu aveau nici o inspiratie in alegerea numelui,si au hotarat sa ii puna numele primei cantarete care va canta la radio,si s-a nimerit sa cante una Eugenia,asa ca mama mea s-a ales cu acest nume,si nu ii place deloc.Dar tot ea se consoleaza:daca ar fi cantat una cu numele Marghioala???![]()
![]()
+18
adrianafedorca spune:
am venit si noi de la doctor (dr.Filipescu A.- Elias)
noul meu dr e ok, sper sa ramana ok pana la final, m-a primit asa la 21 de saptamani, bine am mers recomandata, mi-a facut o eco, a zis ca bebelina e bine, mi-a facut si niste analize ca nu le aveam pe toate, ma duc iar peste 2 saptamani
mi-a zis ca daca am vreo problema , orice, sa-l sun...deocamdata sunt multumita
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
ca nume de fete mie imi plac
Anastasia
Ana-Maria
Catinca
Stefana
Cezara
Alexandra
Irina
pe bebelina mea o s-o cheme Anastasia, sotul vrea si Ioana dupa tatal lui ...mie mi se pare cam lung Anastasia Ioana...mai negociem, sanatoasa sa fie 
_
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
buburuza1979 spune:
pupici multi la mamici de zmeurici!!!
bine ati venit fetele noi !!! vai ce ne-am inmultit! si ce imi mai place ![]()
crissa vai ce bine ca ai descoperit de unde veneau nenorocirile si ca se poate face ceva !!! stii ca la inceputuri eu eram cu morcovul pe aici si tu ma sustineai moral tot timpul! cand am citit vestea cu tine nu am mai intrat sa scriu aici o lunga perioada ... m-a dat rau peste cap ce ti s-a intamplat! te astept sa ne anunti f curand ca intrii la odisee 
uliiasi bestiala faza cu povestile 
alfa_anca si eu am un medic de familie batut in cap rau de tot ... noroc ca nu prea ma duc pe la el decat cand am de facut analizele alea de sange ... in rest nici nu trec pe acolo... cand am ramas gravi si m-am dus la el m-a intrebat de unde stiu eu ca sunt ... i-am zis pe un ton ironic ca "mi-a spotit o pasarea" ... imi venea sa ii dau cu ceva in cap ... si dupa ultima vizita de analize la el l-am intrebat cand sa mai vin si a zis "cand vrei" ... ei nu tb sa tina acolo o evidenta? sa te masoare ... sa te cantareasca ... sa iti monitorizele tensiunea ??? noroc ca am aparat de tensiune acasa si mi-o monitorizez eu ... ca altfel dupa dr de familie... potopul!!!
lucialu apropos de desene ... WALL-E e bestial 
anielas felicitari pt Fratioara ![]()
noi azi am implinit 18 sapt si dam suturi la greu! seara avem program artistic pana pe la 2 de impuns burtica lu' mami! de vreo sapt in simt in fiecare zi si traiesc pt momentele acelea 
azi mi-am luat rezultatul la TT care mi-a iesit super! risc Down 1:3200, risc Edwards 1:10000 si risc defect de tub neural 1:10000
mi-am luat o mareeeeee grija!!!
mi-am facut si programare pt morfofetala de 22 sapt pe 24 martie ... or sa mi se lungeasca urechile pana atunci
dar cred ca mai strecor eu o eco ca nu rezist atat! deja au trecut 2 sapt de la ultima intalnire... noroc ca se foieste de mama focului prin burtica si atunci imi trec grijile!
revin mai tarziu ca nu mai stiu ce mai vroiam sa va povestesc ... uit ingrozitor de repede in ultimul timp 
18+ cu 
zmeurica mea
poze
adrianafedorca spune:
vrem si noi golden retriver dar dupa ce terminam casa , la bloc e tare greu cu caine , a vrut sa ne dea cineva asta vara un pui dar ce era sa fac cu el in 2 camere plus ca abia aflasem ca am un bebe in burtica
sper la vara sa reusim sa ne mutam si sa luam si 1 labrador
_
20+
it's a girl !!!