LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici,

Azi am mai tras cu ochiul pe aici printre picaturi, dar nu a fost chip sa scriu, nici Sofia nu ma mai lasa la laptop , vine si fie mi-l inchide scurt ca pe carte, fie mi-l zapaceste din taste.

Am trecut ziua cu bine, febra tinuta sub control, incepea un nou puseu in seara asta dar a trecut cu eferalgan, astfel incat la baita avea 36,5 luat in fundulet. O s-o verific la noapte sa vad daca e necesar sa-i mai dau ceva.

In continuare nu are simptome de raceala, doar febra, din cauza careia e cam moale si cam maraita. In schimb, sta bine la capitolul pofta de mancare.

Familia ma intreaba de ce nu o duc la doctor. Sincer nici eu nu stiu, dar ma gandesc ca nu are ce sa-i faca mai mult in faza asta, nu? Oare gresesc?

Ma bucur mult-mult ca Mathias e bine, Elle nu ne-ai mai zis nimic de Eva...

Si imi place la nebunie atmosfera care domneste la noi aici de cateva saptamani, e ceva special si sper sa fie in continuare. Suntem intr-adevar un grup aparte!

Ereena, cum sa zici asa ceva despre tine? Normal ca esti frumoasa si in realitate nu doar in poze! Si..vroiam sa-ti spun mai demult ca tu si sotul tau pareti un cuplu foarte unit, iar tati al vostru pare indragostit si de Matei si de tine in egala masura!

Si mai aveam de laudat un tatic dintre cei prezenti la petrecere: Andrei sotul lui Anandrei, un grijuliu si dragut cu toti clopoteii, m-a impresionat :-)

Ciumpilik, bine ai venit in randul zuelor! Nu am vazut toate pozele voastre, dar din ce am vazut pot sa spun ca sunteti doi frumosi!

Creata, sunt superbe, superbe pozele facute de Dani! Imi plac foarte mult si abia astept sa le putem descarca, sa le pot vedea mai de aproape :-)

Imi pare tare rau ca nu ne mai scriu Miki_baby...si zuzica mongola, Galaxy, si Micsunea, si Raly, si Gina, si atatea alte fete...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Danybv te-am prins....cand il serbez pe Tudor (zi de nume)?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara.

creata2008 SUPERBE poze am vazut..mi-au placut mult, ca de altfel si celelalte facute de Dani.
cimpilik bine ai venit ..am vazut pozele voastre (si cele de la 1 An), David e un cavaler tare dragut ..o familie fericita..
Spune-ne m multe despre voi. Cum e David, cuminte? Doarme noaptea? Il alaptezi?

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Danybv te-am prins....cand il serbez pe Tudor (zi de nume)?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Numele de Tudor este varianta romaneasca a numelui grecesc Teodor care inseamna " darul lui Dumnezeu sau daruit de Dumnezeu"
In calendarul ortodox sunt mai multi sfinti Teodor dar cel mai mare dintre ei este Teodor Tiron - 17 februarie .
Informativ iti dau si zilele celorlalti sfinti :
- 21 Aprilie Sf Teodor din Perga
- 8 Februarie Sf Teodor Stratilat
- 11 Noiembrie Sf Teodor Studitul
- 20 Aprilie Sf Teodor Trihina
- 22 Aprilie Sf Teodor Sicheotul
De asemenea in prima sambata a Postului Mare,se mai serbeaza Sf Teodor Tiron .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Of..am citit iarasi de clopotei bolnaviori micul Mathias de Ven, iubiticile Sofia de Stancutza si Eva si nu mai stiu cine mai este...noi va transmitem multi pupici, dragi clopotei, sa va faceti bine repede!

Roxi..of, of...ce patanie nefericita ai avut tu acolo! M-am speriat cand am citit..bine, totusi, ca nu a fost rupta coasta..ci doar fisurata...ma rog..sper sa-ti treaca durerea cat mai repede si..ai mare grija cu scarile...Pe la 23 ani mi-am busit coloana tot dintr-o cazatura pe scari (eu am cazut fix pe spate)

Mada ! Cum se mai simte Sofiucul?

Dany, si-mi pare rau ca sunt probleme la tine acolo...fii puternica ca sa le poti depasi! Imi pare rau ca o tineti din raceala in raceala...

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Cati Multumesc din suflet pentru gandul bun si pentru urari .

Iar despre probleme incerc sa le rezolv cat se poate de bine , sa reusesc sa depasesc acest moment urat din viata mea .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

In sfarsit am reusit sa iau si eu filmuletul,aseara nu a mers deloc iar astazi a durat de la 8 am pana la 4pm..Dar a meritat efortul zau Ellenuta ai facut o treaba minunata,multumim
STANCUTZA multa sanatate Sofiei
GINNETTEimi pare rau ca ai cazut,refacere rapida,chiar ma intrebam ce e cu tine caci nu ai mai zis nimic.
LAURA IOANA La multi ani pentru Theia scumpa.
CIUMPILIKA bine ai venit,ai un pui tare scump.
SILVIAsuperbe pozele facute de Dani
IOAN

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara!

Multumesc tuturor zuzicilor din suflet pt. urarile calde !

Iertare ,ca n-am mai intrat aici....n-am scuze intemeiate...
Am auzit si am citit f. pe sarite despre noi gravidute: Elle-felicitari!,Creata-felicitari ,sanatate!,Ema-felicitari,sarcina usoara!
Ioanact,Gabrizza-felicitari si sarcini usoare!

Dumnezeu sa va daruiasca prunci sanatosi si frumosi!

Caut si eu filmuletul de la petrecere-abia astept sa va vad...
Imi cer scuze ca n-am trimis poze recente cu Ioan,o sa incerc zilele astea desi cred ca e tardiv...Am inteles printre picaturi ca Elle a dus tot greul...

Sanatate multa Ginette[/b],Sofiuta[/b[b]],Mathias,
[b]Eva
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna si de la noi!

Ce nu v-a spus Isidora a fost ca azi la Cta a fost petrecere mare pentru ziua lui Ioan. ne-am intalnit toate fetele de la constanta si a iesit minunat!!

Am vazut pozele facute de Dani, ce mai, sunt grozave asa cum ne-am obisnuit deja de la el.

Sunt de acord cu propunerea lui Cati, de a mai organiza o intalnire la vara, pt ca atunci vom veni si noi la Bucuresti, SIGUR! Mai ramane sa vreti si voi.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Noi azi am implinit 14 luni! Pana la 14 ani mai avem dar ......ajungem noi mari!

Ciumpilika,
bine ai venit printre noi. Acuma deschid sa ma uit la pozele voastre.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Merci frumos, Ceska " La multi ani si multe lunici"

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput