LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ven, deci v-ati virusat toti…sau tu ai scapat? Sanatate multa!
Ella ma bucur ca Evita e mai bine. Chiar vroiam sa iti spun sa incerci asta: ii dai prima data antibioticul si dupa o jum de h restul ca sa nu isi faca greata ca e prea mult si sa vomite.
Stoisor si Dany bafta la examene!
Cris, ce frumoasa e fetita in cutiuta!
Miki sanatate Saarei!
Gatta, am vazut printzesica cea frumoasa. O sa o “pierzi” repede. Se vede din privire cat de isteata e. De aia si face asa nazbatii. Cat despre stoparea comp…trebuie sa o ignori (si daca isi face rau o iei fara nici un cuvant de acolo si o pui in alta parte…in nici un caz sa nu ii spui “nu face asta”.
Lavi asa ii dam si noi ba chiar ii dam o gustare de fructe inainte cu 2 ore de iaurtelul cu cereale…iar seara nu stiu cat lapte papa caci ii dau tzatzica…noaptea nu mai papa de la 2 luni…eu nu vad o pb.
Ancasoare noi nu am reusit operatiunea decalotare e tot la fel de lipita ca in prima zi. M-am distrat cum va intretinea chitzibus azi noapte. L-am admirat in poze…are un zambet de te topeste.
Ceska nah ca m-ai bagat in ceata. Nici eu nu am idee daca sunt coborate. Sotul spune ca da…e barbat poate stie el mai bine…dar de multe ori sunt retrase…cat despre dimensiune…nu asta conteaza.
Lala, m-ai linistit.
Irina nici eu nu cred in faza cu tunsul…conteaza ce sosteneste genetic.
Off Natalia ce sperietura ai tras!

Gata! M-am intins…ma duc sa votez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Lavi-mishu, da, a eveoluat foart erepede - de la sfarsitul lui ianuaria, cand a mers prima dat asingura, si pan-acum, a ajuns la fuga, aparoape.

Florina, Cristina uk .

Ea, cand cade, mai mult in genunchi.

Nati, aloleu, eu am si 'vizualizat' cum tabloul venea spre obrazul printzesei.
sa treaca repede.

Cu papa, cum stati? Tot asa, cu cantec?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Lavi eu nu vreau sa-i scot masa de noapte
As putea dar nu vreau . Andrei e un slabanog si imi convine ca mai baga lapte noaptea.
La el micul dejun e la ora 8.30- 9 si pranzul la 12.00 -12.30.
Apoi gustare la 16.00 si cina la 19.30-20.00.
Laptele noaptea undeva la 5 dimineata.

Ieri de exemplu a papat asa, atipic pentru el din cauza de dinti :

8.30 : lapte cu cereale in castron 210 gr
12.00 : orez cu legume si ficatel , cu o lingura de smantana : 200 gr ( putin pentru el masa lui de pranz e de 300 gr)
14.20 : un iaurt 125 gr ca sa compenseze lipsa la cantar de la pranz

somn pana la 17.00

17.20 mamaliguta cu branza si smantana si un ou incorporat in compozitie - prima data cand i-am dat cam 150-200 gr

20.15 - lapte cu cereale in castron 260 gr

05.00 lapte 170 ml

Deci cam asa ar fi varianta cu cina de "oameni mari" doar ca atunci va trebui sa mut iaurtul la desert la pranz iar fructe primeste la cerere oricand e treaz . Are in castron pe masa si se serveste.
Inca mai facem incercari, momentan ramane valabil meniul de care iti spuneam mai sus :

micul dejun e la ora 8.30- 9 si pranzul la 12.00 -12.30.
Apoi gustare la 16.00 si cina la 19.30-20.00.
Laptele noaptea undeva la 5 dimineata.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Nu se baga nimeni la excursii cu cortul la vara??? (vrabia malai viseaza) Plimbaretele...Lala, Roli...care mai sunteti?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Eu m-as baga dar consortul din dotare e fan ...hotel

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Pe aici sunt si eu prin preajma, din pacate nu prea pt scrie doar citi.
Am vazut ca Eva isi revine, sa speram ca o tine tot asa.
Pupam si "buba'' Adelutei scumpe sa treaca repede.
Am vazut-o si pe Sara carliontata.

Am o intrebare, asa off topic da very important for me
So, iau anticonceptionale (foarte rar, de unde si nestiinta mea),azi mi se termina blisteru, deci joia viitoare trebuie sa incep altul.Corect? Da.Intrebarea mea e alta: deca mie mi se termina mentsruatia luni, eu de luni pana joi cand trebuie sa incep alt blister, pot face sex neprotejat? Exista risc de sarcina?
Scuze ca sunt total off topic.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Natty ufff ce sperietura . Pup buba sa treaca repede

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

roli, da-mi pe pm nr. tau de telefon ca sa te sun daca vrei sa-tui explic

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Nu se baga nimeni la excursii cu cortul la vara??? (vrabia malai viseaza) Plimbaretele...Lala, Roli...care mai sunteti?

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Eu m-as baga dar consortul din dotare e fan ...hotel

O zi excelenta !
Lala.

Poze

He! Recunosc ca si eu prefer hotelul.. Insa sunt doua motive care ma fac sa vreau sa merg cu cortul la vara:
1. Copiilor li se pare mult mai distractiv la cort (nu stiu Ana ce va intelege din asta, insa Luca sigur s-ar distra f bine)
2. Motive de ordin finaciar

Nati...am uitat sa-ti spun... Urata treaba cu tabloul! Cred ca ai trecut prin ceva emotii. Bine ca Stefi e ok!

Ai vazut Rox? Si tu iti faceai atatea probleme ca nu merge Adeluta... Acu' nu te mai poti tine tu dupa ea, asa-i? Si asta-i doar inceputul! Nu o spun ca sa te sperii... Dar stiu ce copii zgubilitici am si eu acasa.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Alina si eu sunt fan hotel dar asa un week-end merge. Sotu e It-ist si el in natura e pierdut daca se indeparteaza de tehnologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am citit pe diagonala, dar am vazut ca Eva e mai bine, draga de ea, hai ca mai e putin si trece

Ancasoare nici eu nu umblu la putica decat din cand in cand la baie ii trag un pic de putica sa vad daca are vreo depunere, clatesc si gata. Si oricum nu ma prea lasa.

Alina 023 eu as vrea la munte cu cortul, doar ca tb sa ne achizitionam unul de familie ca avem unul mic de pe vremea cand mergeam doar eu cu sotul.

Natalia fetele bolnavioare. Mai, dupa ce-i trece raceala Anei fa-i o imunizare. Eu lui Marc i-am dat siropul asta: http://www.terapeut.ro/commerce/imuno-royal-junior-sirop-p-1484.html. Si el a tinut-o lant cu bolile cand a inceput gradinita, vreo 6 luni, dar dupa sirop nu s-a mai imbolnavit, slava Domnului.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput