LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 21
Ellenuta spune:
nah ca s-a trezit bine-dispusa si cu 37,9 si mi-a luat antibioticul si siropul de tuse din lingurita ..
in plus .. s-a dus singura la scaunul de masa si a inceput sa faca din gurita papapapapap .. a si papat un picut ../
Doamne ajuta!
laurici
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
stoisor spune:
Bravo Eva mica,D-ne ajuta ,asta mai da veste buna
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta nah ca s-a trezit bine-dispusa si cu 37,9 si mi-a luat antibioticul si siropul de tuse din lingurita .. in plus .. s-a dus singura la scaunul de masa si a inceput sa faca din gurita papapapapap .. a si papat un picut ../ Doamne ajuta! laurici Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+ Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Mitsu-bishu spune:
Neata si de la noi! Si o cana mare de cola, cafea nu servim azi, ca au oprit desteptii astia apa de toate felurile
Ah! Am vazut pozele Sarei de gata azi-noapte, dar nu am mai scris. Ce creata s-a facut Si inca mai are gropitele alea delicioase, multi de la mine catre fata frumoasa!
ancasoare, stiu ca te roade treaba cu fimoza, si pe mine ma, ti-am spus ce o sa fac eu, o sa ma duc la un chirurg care sa aiba competente pediatrice si sa imi spuna daca e ok sau trebuie operat. Probabil daca zice ca ajungem la bisturiu o sa cer mai multe pareri Si doctorita noastra e destul de toleranta cu privire la acest aspect, cica ajunge sa insist eu (mama) la baita. Sa vedem.
lauriiiiiici_d, stiu ca m-ai sunat, am vazut apelul foarte tarziu si apoi am uitat complet Si mie mi-e tare dor de voi, chiar acum o sa iti scotocesc prin pozulici sa ii vad pe frumusetea de Eleni si pe nazdravanul ei fratior! Chiar, mai spune-ne perle! Citeam aseara din urma pe la capitolul 150-something de Luca al alinei, cum zicea el ca nu ii place viata pe care o duce si asa m-am distrat! Adica, noh, nu mi-a parut bine pentru micut, dar ma gandeam: ia uite, dom'le, ce departe incep sa gandeasca astia mici de pe la o varsta incolo!
Speaking of capitole indepartate, de doc mai stie cineva ceva? Ca nu am mai vazut sa posteze... Dar miri? E bine?
Asa.. revenind. Lala_D, merci de info; dupa lapticul de dimineata trece direct la pranz bby? Nu i se face fomita intre timp? Conrad pe la 11 deja miauna ca ar vrea ceva de papa... Si abia pe la 13 - 14 papa pranzul mai zdravan.
Ereena, la Mateiu cu parul pisicos E bebe, mai, cum zicea si Lala, o sa ii creasca perisorul ala des si viguros mai incolo! La varsta asta chiar e irelevant. Plus ca nu are cu cine sa semene cu parul rar si moale - si tu si tati aveti ditamai claia Ah, si da, nu e o idee buna sa incerci sa ii bagi formula noaptea. Dimineata cand e foamea mare si buna-dispozitie high high e numai bine sa incerci si daca pui si cereale, poate chiar nu se 'prinde'
Ceska, daaaa, am vizitat, si intentionez sa vizitez si mai des, pe cat se poate! Am vazut poze cu scumpetea ta, ce de perisor areee! L-am vazut cu prietena lui, budinca de ciocolata! Are niste ochisori superbi, hihi!
ginnette, chiar, nu am fost atenta, Buburuza o zbugheste prin casa? Ca te plangeai acum nu stiu cate capitole ca o sa fie ultima care o sa mearga dintre clopo'
Ah, speaking of 'clopo' - mi-am adus aminte Creataaaa, divine pozele facute de Dani, sotiorul tau cu maini de aur! Unde zici ca ai uploadat rezultatul final? Cum incepe Conrad sa mearga o sa va facem si noi o vizita, am zis!
alinaaa, nuuu, nu plange fata frumoasa! Ca se intinde tusul! Ce cocheta erai mami la party! Cine e Aida Ciolac?
Ellenuta, pupam si noi! Am votaaat, gata! Pai... Mama se bucura ca mai papa bibe seara, cand nu se trezeste el il trezeste ea, si mie imi pare bine ca bea laptic, ca si-asa stam prost cu calcemia. Ma ingrijoreaza mesele multe in timpul zilei, segmentate. Dar daca zici ca 5 e ok, asa sa fie! Aaaa, si ma bucur tare ca v-ati revenit cat de cat, sper sa fie din ce in ce mai bine! Pupici la burtica, ai grija de comoara dinauntru!
Stoisooor, am devorat si pozele voastre! Ce mare s-a facut frumoasa ta, tre' sa o pazesti de-acum, sa nu ti-o fure vreun golan!
Va pup, ma retrag acum, mai arunc un ochi mai pe seara daca o sa mearga DC.. Sa vedem daca pot sa trimit 'epistola' asta, tanam-tanam..
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
ancasoare spune:
Din categoria "Ce bine am dormit azi-noapte":
de pe la 2.45 Chitzibush a inceput sa se foiasca, la 3 era in picioare la marginea patului si zicea tati, tati. L-am pus jos de vreo 2-3 ori pana a inceput sa scanceasca. La 3 era la noi in pat, intre noi, noi amandoi cu spatele la el, niste nesimtiti somnorosi, sotul se culcase pe la 2 fara ceva, asa ca era zombi, eu mai fres, m-am culcat la 10 cu gainile. Si ne acorda atentie pe rand, la ta-su: "Tati, tati, nani, naaani, nani, naani" la mine: "Mami, ma, ma, maaai, ma, ma, maaai" si ne tragea de par.
M-a pufnit rasul cand l-am auzit
NataliaS spune:
Hello zuze buburuze!
AJ , Ioan, Stefan si Marc sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa aveti o viata minunata alaturi de familiile voastre!
Ploscariu - sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
In primul rand vreau sa urez sanatate multa copilasilor bolnaviori: Markus si Mathias, Eleni, Saara, Tudor, Evita !
Am vazut poze minunate de clopotei la marea intalnire, facute de Dani, Ereena, Lala, sotul Stancutei - toate minunate...hmmm mi-ar fi placut si mie sa fiu acolo sa va cunosc personal...
Am mai vazut poze aniversare de Aj - elegant, alaturi de mami si tati mandri foc; Saara - frumusica si scumpa la vedere...mami , mi-am bagat nasul in toate pozele si vreau sa-ti spun ca si eu visez sa merg sa vad Kremlinul, tare frumoase pozele voastre, Saratica scumpa foc, care face niste mutrite asemanatoare cu ale Stefaniei...si nu mai stiu....a ba da, pozele lui Pupi bucatar sef si ale lui Razvanel care e bucatica rupta din mami
Eu am fost absenta , motivata de raceala fetelor...chinuri cu administrat medicamente, vomat, crize, nemancat...nedormit noaptea...e asta e...vor trece ele si ma voi odihni si eu candva...noroc ca sunt ele ceva mi bine, mai tusesc dar nu mai e situatie critica...dar gradinita ma innebuneste, JUR - o sapt gradi, 1-2 sapt acasa.
Ginette - imi pare tare rau de pataniile cu scara... sa treaca si coasta si contuzia fetei...
Ufufuf - si noi ne-am accidentat vineri, de era sa fac stop cardiac langa ele...Ana s-a catarat pe canapea si a doborat un tablou care s-a rostogolit sub ochii mei cu coltul in obrazul Stefaniei....pe moment mi-a stat inima in loc ca fiind cu spatele la mine, am avut senzatia ca i-a venit in ochi...Doamne fereste..., am luat-o la control si asa buimaca si cu sange pe obraz am crezut ca suntem nr2 la urgenta dupa Eva....din fericire, dupa ce am spalat, dezinfectat locul am constatat ca era doar zgariat/lovit, nu taiat asa cum am avut prima impresie...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
aurel_cris spune:
LAURAD si noi participam la concurs,uite pozicile aici daca ai timp si iti plac sa ne voteziSuntem au.1 si au.2
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4
GATTA ma bucur ca sunteti bine,am vazut pozicile,Sara estee ca de obicei o frumusete.
MITSU_BISHU cred ca este tare greu ca il vezi pe Conrad doar in weekend,succes la scoala.Noi inca avem 6 mese dar inca nu am facut un anisor,dupa incerc sa vad cum fac.
ROXANICI pupam scumpa mica care a facut buf,of ce rau imi pare.
ALINA sper ca te simti mai bine.
ELLE ma bucur ca e bine dispusa Eva,sper sa o tina tot asa.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
ancasoare spune:
Lavinia - cred ca laptele de noapte e cel mai bine si usor de scos, il inlocuiesti treptat cu ceiut sau apa.
Roxana - imi pare tare rau pt pitica si Stefan a luat o busitura chiar la petrecere de am zis ca a cazut in dinti, noroc ca s-a sprijinit un pic in maini. Treaba e ca nu stie sa cada, adica pica asa ca turnul Londrei, nu isi flexeaza genunchii sa pice mia de jos.
Si el se catara, se tinea de coltul fotoliului si al canapelei ca sa treaca la calculator si se ridicase cat pe ce sa cada in cap.
aurel_cris spune:
MARC ANDREI
NATALIApupam fetita care a facut asa buf,eu m-am speriat doar citind,imi dau seama ce ai tras-o tu.
Am emoti cand o incepe si a mea sa mearga,pana imi fac rodajul la cazaturi cred ca mor de frica.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
roli25 spune:
Laura D ai PM!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
alina023 spune:
Cristina oofff...cum nu v-am vazut pozicile??? Nu mai am puncte cu care sa pot vota... Imi pare asa de rau! Ametita, ca de obicei!
Anca m-am amuzat cu Stefan al tau. Ce scump trebuie sa fi fost, cum va intretinea el azi noapte pe rand...
Roxanici, acum am vazut ca papusica ta a facut buba. sa treaca repede. Atentie mare trebuie sa avem cu atomicii nostri.
Nati, Ven, rabdare multa, mamici dragi! Imi inchipui cat de greu trebuie sa va fie.. Multa sanatate puilor bolnaviori!
Mitsulina Multumesc, mami!
Aida este mamica Emmei...Daca intri la umanitare gasesti acolo subiectul lor... E tare trist...tragic!
Elle ce ma bucur ca Evita e mai bine!! Faptul ca a cerut de mancare e semnul cel mai buna ca se insanatoseste. Doamne ajuta!
Lala m-ai mai linistit. O sa ma uit si eu cum e cu cortul acela.
Haideti mai zuzici...spuneti-mi si mie ce mai stiti de Lala20 pliiiizzz!!!
Cretule? Ce faci, mami?
Nu se baga nimeni la excursii cu cortul la vara??? (vrabia malai viseaza) Plimbaretele...Lala, Roli...care mai sunteti?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!