LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 20
Ereena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris Alinush, mamica draga mie, cu puiutii ei luca si anita !!! Sorry pentru starea de kk-o... Vreau sa vad si eu filmuletul pus de elle .... Am incercat acasa, mi s-a incarcat dar apoi nu s-a deschis nimic... Off, tare toanta si nepriceputa sunt in ale calculatoarelor... Sa mai incerc si de la serviciu.... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
daca intri pe messenger, pot incerca sa ti-l trimit eu
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
laura_dimitris spune:
Fetelor, va rog spuneti-mi si mie unde sa votez clopoteii frumosi in concurs...
Nu stiu cine participa si nici nu am timp sa iau pagina cu pagina sa-i identific...
Am votat ieri pe grati si pe elle dar nu stiu cine mai participa in concurs...
Pls, help!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ereena
daca intri pe messenger, pot incerca sa ti-l trimit eu MATEI POZE PITICUL URIAS |
multumesc mult.
am facut-o acum!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
neata ..
desi numai buna nu e .. vorba lui roxanici ..
eva a facut febra peste noapte 39,2 .. cum nu mai ia niciun sirop, i-am pus un supozitor cu novocalmin si sosete cu otet si apa .. mi-e asa o mila de ea .. nu va puteti da seama ..
roxanici pup buburuza pe obrajor sa treaca vanataia mai repede.
miki si voi tot bolnaviori .. e bine ca poate totusi merge la gradi sarita fiind bolnavioara si sa stii ca e si ingrijita bine.
gatta a mea nu le vrea de niciun fel .. mi le vomita .. astfel, de ieri nu a mai luat niciun antibiotic .. am vazut si pozutele wow .. ce s-a cretofonat saratelul .. tare frumusica mai e!
shose am o stare de nu-mi arde de nimic .. si cand mai ma gandesc ca mai e unul pe drum, ma ia cu rau!
mitsu am link la semnatura .. ... eva are 5 mese pe zi - asta cand nu e bolnava - iar bibe de noapte a disparut .. in prima faza la ala ar trebui sa renunte .. dandu-i apica sau ceai pana renunta el sa se mai trezeasca. ciufuliciul
ereena eu am inceput la eva cu bibe angel stony .. o petarda .. dintr-unul din ala bause ceai si era obisnuita .. apoi am trecut la avent airflex .. incearca si milumil .. e mai bun la gust.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
alina023 spune:
Laurici Multumesc! Nu ne-ai spus nimic de Eleni. Cum mai e?
Si noi suntem cu poze la pag 3, Alin 1 si Alin2.
Ereenuk, nu fii dezamagita ca nu a mers azi noapte! Fie incearca asa cum spune Lala, fie pregateste de seara apa in biberon si cantitatea exacta de lapte praf (bibele lasa-l pe calorifer ca sa fie temperatura tocmai buna) si cand se trezeste piticul ...faci imediat laptele si i-l dai. Eu am facut si asa si a mers pt ca Ana era mai mult adormita si nu mai statea sa faca mofturi daca e tsitsi sau nu.
Lala...intrebare intrebatoare... Nu ti-e frica sa nu cada Bogdan din pat? Intreb la modul cel mai serios. Luca se fatsaie toata noaptea in pat si se suceste in toate directiile. Si ma gandesc ca o cazatura din patul etajat...hmmm...nu-i tocmai ok.
Hai ca mi-am amintit ceva care ma scoate din starea belicoasa... Vorbeam aseara cu sotul ca ar fi frumos sa mergem la vara cu cortul la munte...la mare...cu familii de aici, din grupul nostru. Ii povesteam ce frumos a fost la party (el a lucrat in ziua aceea, altfel ar fi venit). Ce ziceti? Cum vi se pare ideea?
Revin la treaba...Pupaceli!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Pozele noastre din concursul Clipe 2008
laura_dimitris spune:
mai, si altele de genul acesta...
imi dau singura
si elle
am facut-o si aseara si in dimineata asta...
am pupat "burticile" cretulina, ema si dana si te-am uitat tocami pe tine
IARTA-MAAAAAAAA !!!!
PLSSSSSS!!!!
Noroc ca m-a tras sora-mea de ciuf acum ca altfel nici nu bagam de seama ce prostie am facut...
si Eleni - 05.02.2008
stoisor spune:
neata la amiaza zuzilici.....
sunt chiauna rau de tot ,am stat pana la 4 si ceva azinoapte iar norocul mare a fost ca nu ma simtit Sasa cand am intrat in camera si am putut dormi bustean pana pe la 8 si ceva........multumesc Sasa
am incercat si eu aseara metoda ta Lala d ,cu pireul de cereale ,cu lingurita in loc de bibe,esec total ,3 lingurite a luat si GATA,am facut alt bibe de lapte cu 3 masuri de cereale ca de obicei si a durat iara o ora si umpic pana la beut si nervi mei iara prastie si ce D-zeu sa mai zic?nu stiu cat ma mai tin nervi sincer
am mai incercat odata mai demult cand iara era in greva foamei si acelasi rezultat,nimic
Elle mami pt voi am intrat in special,speram la ceva vesti mai bune imi pare asa rau ca nu e mai bine Eva.....nu mergi la doc ,poate numai i schimba antibioticul cu altul ,tot pe gurita,poate nu sare la injectii direct ,nu stiu ce sa mai zic,tu esti mai bine?sau tot asa rau te simti?
pup fetele
multa multa sanatate clopoteilor bolnaviori,offf
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ginnette spune:
Ereena, da, are vanataie; pometele stang este grena spre albastru, pe sub ochi, asa. Dimineata cand s-a trezit, era gata 'colorata'.
Cat despre catzarare, nu vreti sa vedeti cum Adela, incearca sa se urce pe usa de la bucatarie - cand eu sau mama stam in bucatarie, vine la usa (e din geam) si dupa ce bate, o vdeem cum ridica piciorul ; te strici de ras, dak-o vezi!
Alina23, uite-o sa treaca starea de kko!
LauraD, pai, mi-e mi-ajunge si ca ma 'pomenesti'
Si, n-a fost suficient cat te-am stresat la tel?!
Si-apoi, forumul asta este sa vorbim de copii, nu?!
Helene, off, te-am SMS-it ca ne 'panicasem' putin, pe-aici.
Cum sa nu-ti fi emila?! Cand ii vezi asa mici...
Ramo, Ancab ce faceti? nu veniti la o ?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Alina nu imi frica sa cada din pat Bogdan . Nu prea are cum. Marginea la pat e inalta, ar trebui sa se arunce peste ea ca sa cada.
Si el in pat normal dormea in toate directiile, mai mult pe lat decat pe lung si niciodata invelit.
De cand cu mutatul sus doarme mult mai linistit si mai mult sta pilota pe el
Oricum exista diverse variante de protectie pentru pat suprapus si copii mai mici.
La Ikea de exemplu exista un cort ce se pune pe marginile patului si nu mai poate cadea nici daca sta in picioare.
Unul vreau sa iau si eu pentru Andrei , sa nu cada cand se urca acolo.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
ancasoare spune:
Laura, Lala, Irina multumesc pt raspunsuri, eu acum daca umblu la putzi a lui, imi da mainile la o parte, da din picioare, asa ca si daca as vrea nu se prea poate.
Irina, pe tine n-am apucat sa te stresez, vroiam sa te intreb pe mes dar aici la job sunt full mereu si uit. Si nu-l tunde pe kupil, nici eu nu cred ca in teoria tunsului ca sa se indeseasca parul.
Lala, Irina, baietii vostri chiar au par de freza... Stefan are cativa zulufi
Stefan nu mai vrea sa pape laptele din biberon, bea maxim 100 ml si asta seara inainte de culcare, dimineata nici vorba. Eu de ceva vreme aplic metoda Lalei cu laptele la castronel cu cereale dar nu-s prea multe cereale?? Seara restul de 120 i-l fac cu 4 masuri de cereale iar dimineata cu vreo 6-7 masuri ca altfel nu i-l pot da la lingurita. La castronel papa fara probleme.