LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 19
laura_dimitris spune:
Ceska, pai sa-ti zic ca mie mi s-a stricat CD-plyer-ul dar si cele 2 CD-uri pe care le foloseam dupa ce timp de aporape 1 an mergeau cat era ziua de lunga ?
Pai dimitris a crescut cu cele 2 cutiute muzicale...
Era deja fond sonor permanent la mine in casa ...
Ba mai mult, cand nu eram acasa sa-i pun CD-urile lui sa cante , cand incercam sa-l adorm trebuia sa-i cant eu si bineinteles ca ii cantam exact ca in cele 2 CD-uri melodiile una dupa cealalta asa cum erau redate acolo..
Si acum ma mai trezesc sa-i cant lui eleni si nu mai stiu chiar toate melodiile dar am cateva pe care le cant si ordinea este tot aia de pe CD-uri...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Irina lasa parul baiatului in pace Daca il tunzi periodic un pic la varfuri sau ii dai forma baieteasca se indeseste pana la 3 ani singur . Ne nastem cu un nr de foliculi capilari nu ne mai cresc altii peste noapte dar parul de bebe se duce in timp natural si creste par mai gros, baietesc. Si incearca varianta lapte cu cereale seara la castron , scapi de bibe cu totul. Andrei nu mai vrea bibe decat noaptea . O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze |
Lala, asa am invatat si am aplicat si eu in timpul serviciului , dar nah , am mai intrebat si eu
Andrei papa laptele cu cereale si seara si dimineata ?
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
Da. Andrei de o saptamana imi refuza bibe cu totul. Am patit si cu Bogdan la fel si atunci am trecut la mese integrale in castron.
Pe mine ma intereseaza sa manance o anumita cantitate de lapte zilnic de aceea ii iau cereale care nu contin lapte inclus in ele.
Asa incat papa dimineata si seara lapte cu cereale la lingurita.
PS : mie mi-e mila de pleata baiatului d'aia am sarit asa
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Ereena spune:
LauraD , sigur sigur te-ar fi iubit matei . M-a impresionat cum o strangea pe Alina in brate desi nu o vazuse niciodata .Oricum el e tare sociabil dar si tare iubaret.
Tetina de la nuk este cea ortodontica, asa are si suzeta , m-am gandit ca poate-poate. o sa incerc sa mai au si altele. gasisem si avent. oricum multe posibilitati nu am in giurgiu.
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
Ceska daca testiculele au coborat macar o data in scrot e un indiciu bun. E destul de normal sa se plimbe pe traseu pana pe la 18 luni. Apoi incep sa se stabilizeze.
O zi excelenta !
Lala.
Poze
alina023 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Laurici, Miky bine ati revenit!
Ceska, si eu am avut emotii cu outsele lui Luca. Nu mai stiu exact cand s-a constatat ca sunt coborate, dar stiu sigur ca dupa 1 an. La fel ca si la voi, se simteau la baita...in rest...flutura un saculets gol . Eu zic sa nu te stresezi prea tare deocamdata si sa astepti sa vezi ce si cum. Am eu asa un feeling ca nu veti ajunge la bau bau.
Roxanici ma bucur sa aflu ca te simti mai bine.
Fetelor...eu am asa o stare de . Am citit de dimineata ce a scris Aida Ciolac despre Ema ei si sunt terminata. Nu ma gandesc decat la ele....Doamne Doamne....
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ereena spune:
roxana, nu am avut noapte alba. s-a trezit la 1 30 nu a papat nimic pt ca simteam ca nu o sa reusesc de durere di bibele l-a refuzat , iar la 5 30 l-am luat cu mine in pat si a supt putin , a dormit pana la 8 30 a fost bine.
la voi e sau nu e vanataie? matei a avut una in obraz de cand s-a cocotat pe calorifer si un semn pe nas de cand s-a ars tot la calorifer.
Chiar vroiam sa va intreb , copii vostri se catara tot asa ca al meu, ca pe mine m-a disperat . in dormitor, face turul patului si cand ajunge la calorifer se suie in pat coboara pe partea cealalta si o ia iar, se suie pe fotoliu si pe birou daca uit sa il apropii de birou, se suie pe calorifer, se suie cu picioarele pe aspirator si apoi pe scaun si inceara sa urce pe masa lui de infasat
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
Da si io am una bucata maimutoi catarator doar ca in pat nu poate sa se suie ca e prea inalt patul, doar daca isi trage pachetul de pampers
Ieri a luat una bucata busitura de pe manerul canapelei unde vroia sa stea in picioare
O zi excelenta !
Lala.
Poze
laura_dimitris spune:
Roxanici, bine cai ai aparut ! Ba mie mi se pare ca vorbesti chiar prea putin despre tine... Uite, nici nu am de ce sa ma leg acum si ce sa-ti raspund... A, m-a amuzat nesimtirea colegilor tai de serviciu care-ti mananca hrana... Am vazut o faza identica intr-un serial de comedie cand o tipa nu-si gasea niciodata iaurtul in frigider... Noi avem bufet aici si mancam papa tare bun... Avem un bucatar super meserias care ne mai face din cand in cand niste papanasi cu smatana si dulceata de ne batem pe ei...
Irinuk, sa stii ca si dimitrakis al meu a preferat suzettele orodontice de cauciuc in schimb nu accepta decat tetinele normale, de latex.... So, se poate sa aiba preferinte diferite suzeta/tetina...
Incerca si cumpara-i un bibe d'ala de 4 lei sa vezi daca-i place!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Alinush, mamica draga mie, cu puiutii ei luca si anita !!! Sorry pentru starea de kk-o...
Vreau sa vad si eu filmuletul pus de elle .... Am incercat acasa, mi s-a incarcat dar apoi nu s-a deschis nimic...
Off, tare toanta si nepriceputa sunt in ale calculatoarelor...
Sa mai incerc si de la serviciu....
si Eleni - 05.02.2008