LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna fetele!
cine mai e in concurs sa mai spuna ca eu am votat pana acu elle,alina,aurel_cris.mai ziceti-mi care mai sunteti in concurs sa mai votez.
asa...
acu ma apuc sa incarc pozele facute de sotul meu.sunt putine ca ii era rusine sa pozeze copii altora ca sa nu il certe cineva ca ii pozeaza copilu
daca ati mai pomenit asa ceva!am crezut ca il omor aseara cand mi-a spus.
Elle cum mai e Eva?nu vreau sa deranjez pe mess ca poate nu te simti nici tu bine si nu ai chef de vorba
sper ca va simtiti mai bine.

Laurad eu nu sunt burtica iubita de tine,nu?

despre noi....
eu tot asa
Daria vrea sa pape numai ea singura,sa nu ii mai dam noi.a chinuit pisicile de nu mai vine nici una pe acasa.stau numai sus pe casa
deci va dati seama ce au patimit saracele.noroc ca a fatat cateaua si are 4 pui sa mai ii chinuie Daria prin curte cand s-o incalzi vremea.
revin sa va zic cand am terminat cu pozele.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hai mai Gaby, de ce l-ai certat? Am vazut ce grijuliu era cu voi... Se vede ca va iubeste mult!
Dariuta ta sa alerge pisicile??? Nu te cred! Imi inchipui cat e de haioasa!

Ancule, Roli, Lala nu va uit pentru la vara! POate reusim ceva. Noi avem un cort de 4 persoane...antic, e adevarat...insa inca mai e bun.

Ramo, din ce stiu eu (dar cred ca ar fi bine sa ma abtin...eu am ramas de 2 ori insarcinata chiar daca ma protejam ) chiar daca esti in pauza dintre blistere, esti protejata. Nu este nevoie de metoda suplimentara de contraceptie.
Dar cum spuneam....sa mai confirme cineva...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

si pe Dudu si Ozi i-am votat

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

alina e putin zis ca le alearga.pe cel batran care e si slab il ia de coada si il scutura ca pe o carpa de praf.sau il ia de coada si pleaca cu el taras prin casa.pe cel negru care e mai tanar si mai gras e prea greu sa il traga dupa ea mai ales ca opune rezistenta.atunci il ia de urechi,ii baga degetele in ochi sau isi infige mainile in blana lui.
mi-e mila de bietii catei cand or intra pe mana ei.

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Hai mai Gaby, de ce l-ai certat? Am vazut ce grijuliu era cu voi... Se vede ca va iubeste mult!
Dariuta ta sa alerge pisicile??? Nu te cred! Imi inchipui cat e de haioasa!

Ancule, Roli, Lala nu va uit pentru la vara! POate reusim ceva. Noi avem un cort de 4 persoane...antic, e adevarat...insa inca mai e bun.

Ramo, din ce stiu eu (dar cred ca ar fi bine sa ma abtin...eu am ramas de 2 ori insarcinata chiar daca ma protejam ) chiar daca esti in pauza dintre blistere, esti protejata. Nu este nevoie de metoda suplimentara de contraceptie.
Dar cum spuneam....sa mai confirme cineva...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Lavi si pe bebe c

din seria ce mai papa clopotei,cat,cum si la ce ora(sincer mi-o dat lacrimile la programul de masa al lui Andrei,baiatu)poate mai are chef vreo mamica sa mai posteze un orar de mese ,pt ca eu sunt pe punctul de a ceda nervos.....va rog daca aveti timp si chef

Ramo si eu stiu ca DA, esti protejata

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Ramona eu nu ma pricep la anticonceptionale.dovada ca mai fac un bebe
stoisor Daria papa cam asa:
5-6 lapte 300 ml
10-11 cand se trezeste o feliuta de franzela cu branzica sau cascaval
13-14 supa/ciorba si felul 2
somnic 3 ore cu un bibe de 170 ml lapte
19 budinca,mamaliga, iaurt cu cereale,ceva de genu asta
22 300ml laptic
are la dispozitie fructe toata ziua plus ca ii mai si storc 1-2 portocale sau mandarine

Gabby8+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neatza,in sfarsit...am terminat de citit din urma si am capul varza..nu mai retin nume,asa ca raspund cum pot

Ramo in mod normal ar trebui sa fi safe,ca vei fi inaintea ovulatiei..da nu se stie niciodata...

Despre BIBELE preferate de cei intarcati noi ne-am impacat cu un model de la Nuk din cauciuc ortodontic dar mai mare in diametru la baza(semana cu tzitzi) si asta dupa ce am incercat si alte modele.
pun un link cu o poza a modelului de nuk
http://www.shopmania.ro/magazin~online-articole-si-accesorii-alimentatie-pentru-bebelusi~produs-nuk-first-choice-tetina-din-latex-marimea-2-peste-6-luni~p-4667040.html

Calciul: noua dr ne-a dat in loc de calciu-fiole un preparat Osteocare contine pe langa calciu zinc,magneziu si D,necesare la asimilarea Ca.Eu zic ca e mai bun decat Ca simplu deoarece stiu sigur ca se asimileaza si nu i-l dau degeaba,plus ca are un gust super bun;pitica mea de-abia asteapta ora de siropel

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

gata.am terminat cu pozele de la party.le gasiti aici:
http://community.webshots.com/album/570264668zopaAD

Gabby8+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Gabi ,multumesc mult,cu asta chiar mai omorat,sa i tine naravu lu Daria caci la noi e jale mare

noi papam asa:
8.30-9 lapte 210 ml+o mas cereale
13-supa +pireu leg cu carne
17-iaurt cu fructe,cereale
21- lapte cu cereale 270 ml(3 masuri cereale)

fara cuvinte nu???
nu vrea nimik intre mese,abia daca bea ceai cam 12o ml toata ziua,poate roade la un covrig,dar cum ia o bucata mai mare din el o scuipa afara

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Stoisor programul de masa la pitici
1.lapte
2.mic dejun-cam ce papam si noi:painica unsa cu ceva,lapte,ceai,oua fierte,omleta...
3.ciorbita sau supica si felulu 2(piureuri,peste,paste...)
4.iaurt,fructe sau cereale sau toate amestecate
5.budinci,sufleuri,mamaliguta...
Eu ii gatesc din cartea cu retete pana la 3 ani.Ma bucur ca am dat de cartea aceea.Contine meniuri ziilnice alcatuite asa bine incat copilul beneficiaza intr-o zi de lactate,fructe,carne,fainoase.

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput