LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 16
ciumpilika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven Hello. Am reusit sa vad cateva pozici de la party, super mamici si clopotei minunati Astazi s-a trezit Markus cu febra peste 39 . De fapt de azi-noapte, mi-a zis sotul ca i-a dat o doza de Nurofen pe la 2 noaptea, ca ardea ca focul... Apoi a urmat un scaun diareic . E moale ca o carpa, bleg, zace in pat si e super ragusit. Din cand in cand si tuseste. Sotul e ragusit maxim, abia vb., nas infundat, durere de cap, baga si el Coldrex si de astea la greu.... Dupa masa am fost cu Markus la dr., a zis ca probabil e acelasi virus ca si la Mathias (nah, pana la urma fu virus, cica). Numai ca fiind mai mare si mai rezistent, manifestarile gastro-digestive nu sunt asa puternice. El nu a primit antibiotic, doar Hidrasec, Tantum Verde spray si Vit. A picaturi. Offf! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Poate trece mai usor Mathias peste asta, cred ca virusii astia sunt tare, trec foarte usor de la unul la altul.
Multa sanatate familiei tale
Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK
ciumpilika spune:
Noi suntem bine pana acum raportam doar vreo 2 raceli dar fara febra, doar muci scosi cu bb, si altadata niste antibiotic, KEFLEX, vreo 5 zile.
Eu i-am dat asta toamna Sinupret pentru a trata o riofaringita si a stopa niste polipi.Dupa asta la o luna am incept Septilin tot un sirop pentru imunitate si cred ca l-au ajutat.
Daca vad ca incepe sa stranute sau alte simptome ale racelii eu ii mai fac ai aerosoli cu ser, este eficient la noi, plus o doza de oscilococinnum pe saptamana.
Sper sa nu mai racim iarna asta.
Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK
Ellenuta spune:
ven a luat si markus virusul .. off ce rau imi pare .. mititelu, poate fiind mai mare trece usor peste asta. sanatate multa.
laurici si voi pe antibiotic .. Doamne, imi pare rau. cred ca nu ti-a ars de nimic la munte .. eu am vb cu dr si ii dau antibiotic la 12 h .. il laptic, poate nu-l simte. ptr febra supoz eferalgan 3 pe zi si in cazuri de pste 39 novoclamin ..
cris am vazut-o si eu pe printesa din cutia de pampers .. ce frumusica ai tu acolo.
claudia l-am admirat pe davidutzu. e un frumos si un scumpic!
nu puteam sa ratez pozute cu printesa emma Doamne ce ochisori are .. o sa faca multa victime in randul baietilor ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Eliza spune:
Lala,Ginette,Kalosalina, Claudia, Dany, Camelia, Cristina, Silvia, Alina, Elle,Ramona, Ceska, Laura
Elle tare urata viroza asta. Daca nu te descurci sa-i dai antibioticul fugi cu ea la spital pentru ca stand acasa te chinui si tu si ea si nici medicamentele nu reusesti sa i le dai. Si la noi a fost cu circ mare, dar nu le-a vomat.
Ven uff prin ce treceti si voi. Sanatate multa.
Am fost si noi azi la medic, am reusit sa-i amanam vaccinurile pentru saptamana viitoare, dar la noi sunt "doar" 3, nu stiu de ce la bietul A.J au fost 5.
Fetelor, please, da-ti-mi si mie un PM cu parola de pe contul comun sa pot sa vad si eu filmuletul facut de Elena.
Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
miki_baby spune:
Elle, am citit ca Eva nu vrea sa ia antibioticul. Pe noi ne-a invatat un doctor sa-i bagam seringa cu antibioticul in gura, indreptata in obraz, ca asa nu mai scoate afara. Noi ne luptam amandoi cu ea s-o facem sa deschida gura. Sanatate grabnica! Pupici la burtica:)
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Lala_D spune:
REMICLEA la multi ani fericiti pentru aniversarea voastra , am vrut sa comentez pe blog insa din nefericire nu incarca cuvantul de verificare si nu ma lasa.
Micky bine ai revenit ce face printesa mica ( mare) ?
M-am intristat teribil citind despre atatia clopotei bolnaviori + mamici, fratiori. Va pup si va imbratisez cu drag. Multa sanatate !
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
miki off .. problema noastra nu e ca nu deschide gura ci ca il vomita imediat .. isi face sila si gata l-a dat afara ..
eu ma declar invinsa .. a vomitat iar laptele cu tot cu antibiotic .. maine sun la dr sa-i dea injectabil ca nu se mai poate ..
noapte buna!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
miki_baby spune:
Buna! Saara e relativ bine. A facut laringita acum o luna+ infectie la ureche, iar saptamana trecuta bronsita+ infectie la ureche, asa ca suntem pe antibiotic. Merge la gradinita. E foarte bine ingrijita acolo. Face o groaza de nazdravanii:), alearga toata ziua, palavrageste pe limba ei. E o simpatica. De curand a facut prima asociere de cuvinte dintre romana si finlandeza. Am intrebat-o unde e mingea si ea mi-a raspuns "pallo", adica minge in finladeza. Ne pupaceste si vrea in brate toata ziua. Nimic iesit din comun.
Am vazut pozele de la petrecere si tare rau mi-a parut ca n-am fost si eu acolo.
Pupici
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D REMICLEA la multi ani fericiti pentru aniversarea voastra , am vrut sa comentez pe blog insa din nefericire nu incarca cuvantul de verificare si nu ma lasa. Micky bine ai revenit ce face printesa mica ( mare) ? M-am intristat teribil citind despre atatia clopotei bolnaviori + mamici, fratiori. Va pup si va imbratisez cu drag. Multa sanatate ! O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze |
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Madanic spune:
Eliza si noua tot 5 vaccine ne-a recomandat dar am reusit sa o conving sa renunte la unul (cel de Hep A). O sa-l faca la 18 luni. Doctora noastra a luat in calcul ca Isabella merge la daycare deci prin urmare este mai expusa decat copilasii care stau acasa.
A insistat sa-i fac si Influenza vaccine desi eu n-am fost niciodata incantata de vaccinele astea.
AJ
LA MULTI ANI!!! sa cresti mare, sanatos si voinic si sa-ti faci parintii fericiti.
Multi , ai sa vezi ca intepaturile trec repede si o sa alergi din nou fericit.
Traiesc cu speranta ca dupa un an jumatate nu mai sunt de facut vaccine. Imaginea acului infipt in piciorusele ei micutze si plansul ei imi rup inima .
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ginnette spune:
Seara buna - desi, numai buna nu e !
Vai de mine, ce-am citit: Markus - 'atins' si el de virus, mandra Eleni - deja pe antibiotic, off, Saara - si ea bolnavioara, si Tudor, nu mai zic de Evita
Mada, off, poate reusesti sa recuperezi pozele. Mare pierdere!
Ceska, nici nu stii cat de mica e lumea!
Danybv, sanatate multa sotului.
Ce mai stiti de cei 3 muschetari: Sara, Daria si Luca? Sunt bine?
Si, precis mai sunt clopotei bonaviori, dar scleroza incepe sa-si faca simtita prezenta.
Vroiam sa va spun ca pana la urma s-a intamplat: buburuza s-a lovit de scara - se vede ca e 'fata lu' ma'sa - de fapt, de prima treapta, ca doar pe primele doua are acces (scara este 'blocata', mai sus). S-a intins dupa un cub, a alunecat pe parchet si, desi eu ma uitam la ea (ca vak, se pare ) a venit cu obrazul de marginea scarii.
Nu va spun ce urlete mi-au rasunat in urechi; acum m-astept, maine dimineata sa-i apara vanataia.
'Chitzaie'; poate revin.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela