LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Mada oofff ce rau imi pare pentru tine si eu am patit la fel si te inteleg cel mai bine .
Pe mine m-a ajuat Ereena , mi-a dat un program cu care am reusit sa scot cateva poze pierdute (100) .Eu din pacate nu mai am acel program fiindca am avut calc virusat si am restartat windows-ul si nu-l mai am .Dar cred ca te vor ajute fetele .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello.

Am reusit sa vad cateva pozici de la party, super mamici si clopotei minunati

Astazi s-a trezit Markus cu febra peste 39 . De fapt de azi-noapte, mi-a zis sotul ca i-a dat o doza de Nurofen pe la 2 noaptea, ca ardea ca focul...
Apoi a urmat un scaun diareic . E moale ca o carpa, bleg, zace in pat si e super ragusit. Din cand in cand si tuseste.

Sotul e ragusit maxim, abia vb., nas infundat, durere de cap, baga si el Coldrex si de astea la greu....

Dupa masa am fost cu Markus la dr., a zis ca probabil e acelasi virus ca si la Mathias (nah, pana la urma fu virus, cica). Numai ca fiind mai mare si mai rezistent, manifestarile gastro-digestive nu sunt asa puternice. El nu a primit antibiotic, doar Hidrasec, Tantum Verde spray si Vit. A picaturi.

Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ELLE cum mai este Eva?
STOISOR si eu mai am 2 examene si nu prea mai ai chef sa invat,dar trebuie sa ma pun cu burta pe carte.
DANYBV ne-ai confundat Eliza are o papusa Emma.
RAMONA trebuie sa ai rabdare caci si cand se va termina va arata frumos cred.
GINNETTE pupam Adeluta scumpa.
GRATI multa sanatate tie si lui Dudu mic.
MADA te cred ca esti tare suparata,poate te ajuta fetele si recuperezi totul,acum ma apuc sa pun si eu pozele pe alt hard.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara!!!!
Cred ca faptul ca intru la ora asta pe forum spune totul despre cat de mult mi-ati lipsit...

ce sa spun...Parca am lipsit luni nu doar cateva zile...
A fost frumos dar nu m-am putut relaxa pentru ca eleni - ramasa in bucuresti cu mama - avea febra asa ca numai chef de petrecut nu am avut...
M-am si intors mai devreme.
Intre timp am fost cu eleni la doctor si a gasit-o cu gatul vraiste... Suntem pe antibiotic zinat si ma bucur ca nu mai face febra....

Si daca tot suntem la "capitolul" acesta... am, vazut cu tristete ca si o parte din voi s-au "distrat" ca mine cu siropuri si antibiotice...
Elle, cum este eva? Dar tu ?? I-a scazutr febra ? a vrut sa ia medicamentele?? tocmai voi ati lipsit de la petrecere... offf!!!
Gratiela, si tu si dudu mic....Imi pare tare rau! Cum sunteti in seara asta ?

Sanatate multa tuturor !!!!
Nu am citit decat capitolul acesta pe "sarite" cumva...

Am vazut fotografii de la petrecere.... MINUNATE !!

Imi venea sa plang de ciuda ca nu am putut fi si noi prezente...
As fi vrut tare m,ulta sa le cunosc pe fetele cu care nu m-am intalnit pana acum in parc si sa le revad pe celelalte...
Dar, asta este! Astept cu nerabdare sa vina vara si sa ne vedem pe 1 iunie cum a propus scumpa de cati

Roxanici, ma bucur ca esti mai bine. Am vazut ca am speriat fara sa vreau fetele... eu ii spusesem cretulinei ca ai o coasta fisurata dar nu am apucat sa dezvolt ca esti cat de cat bine si ea saraca de ea si-o fi imaginat ca esti in spital in gips...Pupici cu mult drag !!!!!

Mada, offf,iti inteleg supararea cu fotografiile. Eu sper sa gasesti pe cineva priceput si sa se priceapa sa ti le recupereze !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF! Ven,
eu crezusem ca va faceti bine dar uite.... Nici nu ai practic cum sa eviti sa se imprastie virusii astia la toata familia. Bine ca Markus e mare si la el nu se manifesta asa nasol. Si lui tati sanatate! Tu esti bine?

Am vazut poze cu Emma si Bianca in cutie-frumoase fetite!

Madalina,
sper sa poti recupera pozele. Zilele astea am tot citit pe bloguri ca isi pierde lumea pozele, poate e vreun virusache care le papa? Noi tot salvam pe CD, cam lunar iar pe cele reusite rau le printam pentru album.

Ellenuta,
cred ca zic bine fetele sa o vada un doctor la o clinica. Trebuie cumva sa accepte antibioticul ca sa se refaca. Tu lasa-i in pace pe tati si soacra, gandeste-te ca odata cu tine ii merge si lui bb2 rau.

Stoisor,
asa am patit eu ieri. Nu puteam sa scriu si sa citesc nimic dar am reusit sa trimit PM-uri. Ciudat, nu? Noi inca suntem la laptic nr3 poate luam data viitoare lapte 1+junior sa aratam ca suntem mari. As incerca si lapte de vaca dar nu a vrut de ex deloc orez cu lapte de vaca....

PS Tuturor bolnaviorilor, mamici si pici un pupic sa se faca bine!

PPS. Noi nu stiu cum am putea vreodata sa ne vedem cu zuzele si clopoteii; e taaaare departe rau Bucurestiul de noi!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

ELLE cum mai este Eva?
STOISOR si eu mai am 2 examene si nu prea mai ai chef sa invat,dar trebuie sa ma pun cu burta pe carte.
DANYBV ne-ai confundat Eliza are o papusa Emma.
RAMONA trebuie sa ai rabdare caci si cand se va termina va arata frumos cred.
GINNETTE pupam Adeluta scumpa.
GRATI multa sanatate tie si lui Dudu mic.
MADA te cred ca esti tare suparata,poate te ajuta fetele si recuperezi totul,acum ma apuc sa pun si eu pozele pe alt hard.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Asa este , am gresit la numele printesei tale in loc sa scriu Bianca am scris Emma o vazusem si pe Emma in poze si cand am scris mesajul am ramas dusa cu gandul...eh ehehe neuronul e de vina

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Buna seara,

Multumesc fetelor care ne-au vizionat pozele Iulia 82, Godzila ,LauraIoana,Stoisor, Madalina 28, Ramonab si daca am uitat pe cineva va rog sa nu va suparati.

Stoisor eu i-am dat lui David lapte Nan 1+ fara vreo pregatire prealabila si inca nu implinise 1 an, mai erau 2 saptamani, am cam facut de capul meu, sper sa nu fi gresit. Multa bafta la examen.

Grati.ela off cum mai suferiti voi, multa sanatate va doresc si pupici.

Madalina28, poate reusesti sa recuperezi pozele, iti tin pumnii altfel, imi pare rau nu pot sa te ajut.

pentru toti clopoteii nascuti azi.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Noi azi ne-am imbogatit vocabularul cu doua "cuvinte" noi: te-di =Teddy (ursuletul) si te-te=ente (rata). Doua pe zi nu e mult dar sper macar sa nu le uite...cum invata unul nou il zice o vreme apoi il pune la colt.
Bunicul Rainer tot mai asteapta sa zica O-pa (bunic) dar cu O e mai greu.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

VEN uff ce mai trageti cu virusul ala,multa sanatate.
LAURAD si voi sunteti bolnavioare,multa sanatate.Imi pare rau ca nu ai putut sa te bucuri pe deplin de mini vacanta.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

mai scriu pe fuga un mesaj...
cu eleni in brate

ven, si puiutul tau mic este bolnavior ??? ai fost la doctor cu el ? pare un virusache la stomac din ce spui... sanatate multa la pitic !!!!

cris - am vazut fotografii cu printesica la cutie laura printesa frumoasa!!!!

si am mai vazut o printesa minunata - emma lui eliza

ceska, si nu fii suparata... ai vazut cum te-ai intalnit cu cretulina in varful muntilor... ne vedem noi cumva !! mamica si pe benji cel scump !!!!

si cu intarziere dar cu sinceritate si din suflet:

LA MULTI ANI CU SANATATE, SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA
AJ SI IOAN

ce mai vroiam sa spun ...?
a, burticile dragi: cretulina, dana, ema !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput