LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

uite frate ca acum zbarnaie ........ce chestie

Claudia bine ai venit printre zuze si clopotei

am o intrebare ,astept si factura pt consult on-line
e nevoie sa mai fac trecerea treptat de la Nan 2 la Nan junior1???sau i pot da direct Nana junior 1.....caci deabea azi dim am gatat stocul de Nan 2 si as vrea sa i dau junior

Dana mami 3 saptamani mai ai mami si o sa ai o comoara in brate ,iti doresc multa liniste,calm,ganduri pozitive,filme bune de vizionat,spor la aranjat hanutele puiului (sper ca e mami prin zona sa te urmareasca sa nu exagerezi)si

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Dintr-o data ca nu mai e bblus.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Roxi si tie
bai frate eu am examen Sambata si inca nu m-am apucat de nimik,a se citi invatat,se pare ca ma inec ca tiganu la mal
NU ,ma apuc din seara asta ,azi nu am mai luat nici extraveralu de rigoare asa ca ...........la nopti albe cu mine

o sa mai arunc cate un ochii la voi ca nu ma pot abtine ,mai ales ca mi mintea in primul rand la Eva si Elle ,sper sa vina cu vesti mai bune Elle
va pupacesc pa pa

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ellenuta ooff draga mea incerca si rezista stiu ca iti este greu dar sa nu uiti ca suntem alaturi de tine .
Eu zic ca ar fi mai bine sa o duci a spital si sa-ti dea tratament injectabil asa se reface mai repede si nu te ma chinui nici tu si nici pe ea cu luatul antibioticului .
Iti doresc sa iei decizia cea ma buna .
Ai grija de tine si de bebe mic din burtica iar problemelor din casa acum in aceasta situatie a ta da-le IGNORE !!!

Am vazut poza cu frumoasa Bianca de Eliza care s-a ascuns in cutie

Ginnette imi pare rau pentru intamplarea cu colegii de munca , urat din partea lor , ar fi trebuit sa ceara nu sa ia fara permisiunea ta , unu pupic

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau mamici!

Of greu mai pot intra.La mine e praful pana in gat si mor de ciuda ca nu se mai termina o data.
Am vazut ca mai avem clopotei bolnaviori, Elle se chinuie cu Eva mica, uf, e destul de nasol ca nu ia antibioticu ca nu are corpul cu ce invinge boala.Zic si eu sa mergi cu ea la spital, poate o sa ii puna branula, o sa o chinuie putin dar macar stii ca nu se agraveaza.

Am vazut poze cu David, (bine ati venit, sunteti o famile tare frumoasa), si cu Emma de eliza tare mandra si pe Bia in cutia de pampers [:)))]

Roxi lasa sa le fie de bine, fomisti ce is ei.
De Adeluta, ce ne mai zici?

Stoisor bafta la examn.Si eu am 2 vineri si inca nu m-am apucat de ele.Nici nu prea am timp ca am lasat si eu pe ultima suta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Mada, buna ideea ; mai ales, ca nu sunt prima 'victima'.

Dany, cum sunt piticii? Mai bine? Dar tu?

Ramo, cum merge treaba?
Adela,mainou cand mergemlabaie - s-o spal, dupa pipi sau kk - incepe 'aaapa' si se uita la robinet.
Si-o tine cat stam la baie. In rest, ia niste 'viraje' brusc, de ma si sperii.

Am filmat-o, dar tot cu aparatul foto si are extensia 'avi' si nu se pot vedea.

Ali-stoisor, hai, mai e unul; nu te lasa acum! Bafta!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

salutare tuturor! Si noi suntem rapusi de viroza - eu si Dudu. Ozi e o idee mai bine in sensul ca nu mai are febra dar tuseste rau tare. Tudor are febra si ii curge nasul lumanari, eu am venit de la scoala desurubata...ma dureau oasele, clocotesc si in plus tusesc. Ma rog ca Tudor sa nu tuseasca...cu mucii asta este, sper sa ma descurc. Mi-e groaza si de febra (bine ca nu au facut in acelasi timp ca eram demolata).

dragele mele avem si noi pozici la concurs aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=11 (si pt cele care ne-au votat!)...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

salutare tuturor! Si noi suntem rapusi de viroza - eu si Dudu. Ozi e o idee mai bine in sensul ca nu mai are febra dar tuseste rau tare. Tudor are febra si ii curge nasul lumanari, eu am venit de la scoala desurubata...ma dureau oasele, clocotesc si in plus tusesc. Ma rog ca Tudor sa nu tuseasca...cu mucii asta este, sper sa ma descurc. Mi-e groaza si de febra (bine ca nu au facut in acelasi timp ca eram demolata).

dragele mele avem si noi pozici la concurs aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=11 (si pt cele care ne-au votat!)...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

offf mai grati si voi ... e o viroza urata in bucuresti .. febra, voma, tuse urata rau ... sper sa scapati repede! pupici si sanatate multa.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ginnette saru`mana de intrebare copii sunt bine acum si-au revenit total , eu mi-am revenit a mai ramas sotul meu , el ia tratament si sa speram ca isi va reveni cat mai curand .

Grati.ela ooff draga mea si voi acum bolnaviori imi pare rau , va doresc sanatate multa

Stoisor bafta multa la examenul de sambata , am incredere ca te vei descurca tu , tinem pumnii

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Grati multa sanatate tie si ginerelui meu

Ellenuta cum mai e Evita?

Eu sunt terminata de cateva ore plang in continuu nu stiu cum d.... mi-au disparut din calc toate pozele cu Sofia erau cateva sute, de la nastere pana in prezent...nu mai am nici una si erau salvate pe hard extern..., Errena stiai tu un program de recuperare...mi-l poti da?daca e iti trimit pe PM adresa mea de mess.Multumesc!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Acum am vazut ca numai pe webshots am pus 900 si nu erau nici macar jumatate din ce aveam in calc nu mai pun filmuletele

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput