LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
Elle capul sus, vor veni si vremuri mai bune
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
aurel_cris spune:
ELLE bine ca ai reusit sa ii dai medicamentele,incearca sa nu te mai superi pentru bebe din burtic,lasa soacra ca asa-s toate.Multa sanatate micutei.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
Lala_D spune:
Roxana, dupa un an se cam face o calcemie inainte de a administra Ca.
Doza este in general aceiasi ca si pana acum : 5 ml / zi , 10 zile pe luna.
Dar ea se ajusteaza in functie de nevoile copilului.
O zi excelenta !
Lala.
Poze
aurel_cris spune:
GINNETTE ce chestie,cum poti sa iei ceva ce nu iti apartine nu stiu.
ELLE am vazut ca a vomitat iarasi,poate ar fi mai bine sa o duci undeva cum a zis si Silvia
SILVIA spor la treaba.
Despre intalnire si eu as vrea sa vin daca va fi prin iunie,iulie caci vom fi in tara,abia astept.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Roxana, dupa un an se cam face o calcemie inainte de a administra Ca. Doza este in general aceiasi ca si pana acum : 5 ml / zi , 10 zile pe luna. Dar ea se ajusteaza in functie de nevoile copilului. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze |
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stoisor spune:
de azi dim ma chinui sa intru pe forum si nu am putut nici cum ,ma lasa sa citesc ,pagina cu pagina dar nu puteam sa scriu nimik.....a mai patit cineva asa?
oricum ....
Elle te rog aduna-te mami si curaj ,poate totusi ar trebui sa o asculti si pe Silvia si sa mergi pana la Medlife sau undeva cu Eva......iti spun cum am patit noi....2 zile nu am putut sa i dau antibioticul,doc mi la schimbat dupa prima zi de chinuiala iar in a 2 zidaca a vazut ca nici cum nu o pot face sa il ia,sau sa il tina in ea, ne-a dat injectii si pt ca in catunul asta nu sa auzit de branula la copii asa mici ,i-am facut 8 injectii,in fundulet,a fost groaznic ,dar plangea atat cat tinea injectia apoi gata .....nu recomand ,dar stiu ce inseamna sa verse tot afara si sa nu i dai ce are nevoie ,atunci cand are nevoie,3 zile apoi plangea cand vruiam sa i schimb pampersul .......groaznic,o pupam cate 10 minute pe buculite si picioruse ca sa uite si sa vada ca mami o iubeste si ca nu mai primeste injectii, a uitat,asta e avantajul ca saracii uita repede......deci parerea mea e sa o duci si sa primeasca alt tratament chiar si injectabil,initial noua atunci ne-a dat 12 inj dar apoi a scazut la 8 ,caci nu mai era nevoie.......sanatate multa lui Eva si tie multa putere,trece mami si reveniti la normal,hai curaj te rog pt bebelu din burtica fi umpic mai optimista.....sigur sunt si hormonii(bata-i vina)
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
uite frate ca acum zbarnaie ........ce chestie
Claudia bine ai venit printre zuze si clopotei
am o intrebare ,astept si factura pt consult on-line
e nevoie sa mai fac trecerea treptat de la Nan 2 la Nan junior1???sau i pot da direct Nana junior 1.....caci deabea azi dim am gatat stocul de Nan 2 si as vrea sa i dau junior
Dana mami 3 saptamani mai ai mami si o sa ai o comoara in brate ,iti doresc multa liniste,calm,ganduri pozitive,filme bune de vizionat,spor la aranjat hanutele puiului (sper ca e mami prin zona sa te urmareasca sa nu exagerezi)si
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stoisor uite frate ca acum zbarnaie ........ce chestie Claudia bine ai venit printre zuze si clopotei am o intrebare ,astept si factura pt consult on-line e nevoie sa mai fac trecerea treptat de la Nan 2 la Nan junior1???sau i pot da direct Nana junior 1.....caci deabea azi dim am gatat stocul de Nan 2 si as vrea sa i dau junior Dana mami 3 saptamani mai ai mami si o sa ai o comoara in brate ,iti doresc multa liniste,calm,ganduri pozitive,filme bune de vizionat,spor la aranjat hanutele puiului (sper ca e mami prin zona sa te urmareasca sa nu exagerezi)si Sara Ioana 15.02.2008 ************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008 7.11.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Eu toate treceriile de formula le-am facut direct, de la o masa la alta, chiar si cand era bb mic
O zi excelenta !
Lala.
Poze
stoisor spune:
lala d
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
madalina28 spune:
Cris daca esti in tara sigur nu voi rata intalnirea, dar mai intai va trebi sa trecem pe la KFC dar sa o luam si pe Ioana cu noi poate va avea burtica atunci
Ellena of nu stiu ce sa-ti zic ...poate e mai bine sa mergi cu ea la spital dar nu la stat..Sanatate multa Evitei!Filmuletul a fost super multumim mult am plans de fiecare data cand l-am vazut si l-am vizionat de vreo 3 ori!
Ginette mai bine pui capcana in loc de iaurt bagi ceva scarbos ca sa se sature de furatce sadica sunt!
Am vazut pozele facute de Dani sunt superbe, am vazut si pozele Emmei o fetita f frumoasa.
Claudia bine ati venit printre zuze si clopotei!Am vazut pozele cu micutul tau e tare dragalas!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!