LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele

Urez si eu La Multi Ani pentru clopotelul Stefan Dacian sa cresti mare , sa fi sanatos si frumos

Ellenuta imi pare nespus de rau pentru problema de sanatate a Evei , sa dea Dumnezeu sa treaca mai repede si sa nu fie nevoie de internare, eu de regula cand nu merge faza cu antibioticul pe gat apelez la injectabil si asa nu "disturg" nici stomacelul si injectabilul isi face efectul mai repede , multa sanatate va doresc iar tie multa putere sa rezisti

dana iti doresc sarcina usoara si hai ca mai ai putin si gata vine bebe .

Claudia saru`mana Maria roade tot ce prinde

roli sanatate multa lui Matei

honey79 pupam pe AJ sa-i treaca mai reepde durerea de la vaccin

Eliza am vazut pozele cu frumoasa Emma superbe poze , mi-a placut cea cu ursuletul langa ea

Lala D saru`mana de cafeluta si mai facut sa rad la ce ai scris " Eu azi mi-o administrez intravenos " esti o draguta

alina023 bine ca au trecut semnele de raceala

ginnette saru`mana , sanatate multa sa-ti revii mai repede si sa poti respira bine de tot

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Doamne,fetelor,acuma mi-am dat seama ca eu sunt in urma cu o zi,credeam ca zi e 23 febr.

LA MULTI ANI,STEFAN DACIAN!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Ellenuta, poate nu ajungeti la internare. Fetita nasilor nostri a racit rau la plamani cand avea 6 luni si tot asa vomita medicamentele si i-au facut injectii obisnuite, nu branula. N-a fost internata, i le-au facut acasa.Eliza, imi pare tare rau ca s-a luat si la tine. Eu zic ca n-ar trebui sa se mai "intoarca" la Emma, ca a facut deja anticorpi la virus.Si sa nu uit, tare e dulce si luminoasa in pozele alea!Poate a fost o coincidenta, am vazut ca au mai scris si alte fete, eu am purtat masti chirurgicale la cele 3 viroze ale mele de anul trecut si Laura nu a luat.Ce de clopotei bolnaviori :((. Sper sa vina primavara odata, poate mai scapam!!Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Stefan sa cresti mare si sanatos!
Bine ai venit Claudia, mami de David
Anca.b Vera Cristina multumim pt urari!
Ven sper ca-i tot mai bine piticul!
Doamne, LalaD, mi-i imaginez pe picii tai chicotind in camera in loc de nani Ce frumos...dragii de ei, deja sunt complici
Ceska ce ai pierdut ce nu aveai??? Cum sa nu ne mai poti da veste?
Vai, Honey!!! 5 intepaturi??? Doamne ce tampiti! Bietul AJ, imi imaginez ce plansete a tras Bine ca a scapat! Cand e urmatorul?
Elle uf, mititica! Si totusi trebuie sa o faci sa ia cumva antibioticul! Vomita daca o fortezi? Adica sa-i dai cu seringa laptele in care-i diluat antibioticul? Eu o fac sa rada tare, cu gura mare si pac...ii bag in fundul gatului antibioticul sau siropul.
Roxana si eu vreau sa stiu cum dam calciu. Nu i-am mai dat de multisor.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

STEFAN DACIAN

HONEY 5 intepaturi,noi cel mai mult am avut 3,sper ca nu vor fi si aici atatea.Pupam baietelul scump.
ELIZA am vazut pozicile,Emma e o frumoasa,sa va traiasca.
ELLENUTAuf ce rau imi pare pt. voi,sper din tot sufletul ca nu veti ajunge la spital.
Ma speri cati clopotei sunt bolnaviori iarasi,aici noi nu am avut probleme.Multa sanatate la toti,inclusiv la mamicutelor.
Eu am facut putin ordine la Bianca in camera si unde credeti ca isi facea ea de lucru,va pun poza aici
Mai vroiam sa multumesc zuzicilor care si-au facut timp si ne-au votat la concursul clipe de viata,Bianca va trimite unsi o la toate.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cred ca am pacalit-o runda asta .. i-am facut lapte (caci supica nu a vrut) si i-am pus acolo antibioticcul si panadolul .. caci are febra in continuare ..

tuseste pana ramane fara aer si daca are ceva in stomac, vomita ..

colac peste pupaza, zilele astea cred ca au chinuit-o si incisivii laterali sus caci i-au iesit azi ...

eu sunt in depresie rau ... tusesc de simt ca-mi dau afara plamanii.

cu soacra m-am certat rau caci e tare de urechi si ea e desteapta pamantului ..le stie pe toate, le face pe toate .. ahhhh ce-mi vine la gura acu' ..

cu sotu' la fel m-am certat ..

or fi si hormonii de sarcina dar parca e prea de tot ..

urasc viata mea zilele astea ...

scuze ca va bat la cap dar simt c-o iau razna!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off, Helene... uite-o si un ca sa nu te cuprinda depresia.
Bine ca Eva a papat lapticul.

Lalad, cand ai timp, zi-ne si noua, cum sa facem cu Ca, te rog; trebuie analize, mai intai?.
Multzu, in avans

Hai sa va zic ceva - off topic - mi-am lasat in frigider, la munca, un iaurt de baut (d'ala cu cereal esi fructe de la mili) si o tarta cu fructe; si mi le-au mancat, frate!
N-am pomenit asa nesimtire; bineinteles ca nimeni n-a zis nimik.
Norocul lor ca sunt 'oloaga' - nici sa ma cert nu pot, ca nu-mi ajunge aerul - dar dak-l prind pe ala/aia, o sa vada ce-nseamna 4 ani de liceu in crangasi.

Ma scuzati c-am 'batut campii' dar sun plina de spume!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am cobit .. s-a trezit, a vomitat si s-a culcat la loc ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, fetelor!

Dorm de rup... m-a lasat Dani dimineata sa dorm pana la 10, la 12 m-am culcat cu Mariuca si ne-am trezit acum 10 minute.

Am vazut ca Eva e nasol, Elena la fel. Eu zic sa o duci la Medlife, la urgenta. Asta e parerea mea. Daca nu ia medicamentele si nu ii scade febra in continuare, mai bine rezolva ei cu injectii. E posibil sa nu ajunga la branula, deci nu te ingrijora inainte de vreme.

Am vazut poze cu AJ, a avut super petrecere si mi-au placut alegerile lui! Dar 5 injectii, Vali??? Wow!

Am vazut si o fata frumoasa cu ochi albastri, puiut de Eliza.

Multumim de aprecieri pentru poze... intr-adevar are un job frumos Dani! Acum ma duc sa aranjez lucrurile, ca am tot spalat, dar nu le-am pus la loc. Pana diseara sper sa reuseasca si Dani sa le puna pe transfer. Poate o sa dureze de ordinul minutelor... de data asta.

Cristina, cat costa S&H la cutia aceea minunata?

Despre intalniri... daca vin fetele din strainatate, eu voi fi disponibila oricand pentru o intalnire si cu ele. Acelasi lucru valabil si pentru fetele din provincie. Mai ales ca o sa fie cald si frumos afara si putem sa ne plimbam si prin parc, sa stam la o terasa. Si cu cat e mai devreme, adica in iunie, iulie, cu atat mai bine, ca apoi devine burta mare si incepe distractia din ultimul trimestru si nu cred ca ma voi mai descurca singura cu Mariuca.

Acum ma duc la haine, apoi sa gatesc ceva... poate reusim sa ne vedem mai pe seara, dar nu promit nimic.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

STEFAN DACIAN

Eu am facut putin ordine la Bianca in camera si unde credeti ca isi facea ea de lucru,va pun poza aici
Mai vroiam sa multumesc zuzicilor care si-au facut timp si ne-au votat la concursul clipe de viata,Bianca va trimite unsi o la toate.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Ce dragalasa e, ca un spiridus!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput