LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciumpilika

Acum imi pare rau ca nu m-am inscris mai devreme, poate veneam si eu la petrecere sa va cunosc personal, asta este. Poate ma voi intalni cu cineva care sta pe la trapezului, la plimbare, cu copii.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

bine ai venit! cand se mai incalzeste putin afara poate veniti prin IOR si ne intalnim si cu Lala, Miky si Simona.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
am vazut ca iar sint o multime de clopotei bolnaviori. nu mai trece odata iarna asta, sa ne scapam de viroze. sanatate multa tuturor!

noi sintem bine, stefan face nani de dimineata, in "linistea absoluta" pe care o fac vecinii...iar s-au apucat de darimat ceva, ciocnesc de azi-dimineata!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Silvia SUPERBE pozele!!!
Claudia bine ai venit in grupul zuzelor!
Eliza am vazut pozele cu Ema...o adevarata printzesa fff frumoasa si finutza!
Elle ooofff ati luat-o de la capat cu febra Asa imi facea si Daria cand era bolnava...de f multe ori mi-a vomat medicamentele. Am reusit de cateva ori sa o fac sa nu mai vomite - ii dadeam cu forta cu seringa (de la Nurofen) si apoi ii cantam, o plimbam, ma strambam la ea in toate felurile ca sa-i distrag atentia sa nu-si mai faca greata si sa vomite...A fost tare greu....pana la urma dr ne-a dat antibiotic injectabil dar in aceeasi zi am ajuns la spital si ne-a internat si acolo i-a bagat in branula. Sanatate multa si sa reusiti sa treceti peste boala fara internare!
Alina ma bucur ca nu mai ai simptome de raceala...

Mama azi dimineata cand a venit la noi sa ramana cu Daria se plangea de dureri in gat cand am auzit-o imi venea sa plang la gandul ca ar putea raci si Daria (la cate am tras cu ea la raceala trecuta ). Am pus-o sa poarte permanent masca. Sper sa fie ok, mai ales ca maine vreau sa mergem sa facem si noi vaccinul de an...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Noi inca nu am facut vaccinul de un an si nici nu stiu cand sa ii fac programare.Cred ca voi incerca sa il trimit pe tati saptamana asta la dr si va decide daca ii poate face sau nu vaccinul.Albert in ultima vreme e tare marait si mi s-a intamplat sa faca febra noaptea dar a doua zi sa nu mai aiba nimic.Nu mai stiu ce sa cred.Pun totul pe seama dintilor dar nu vad sa fi spart vreunul.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Eu sunt cam suparata dar fara un motiv prea clar.Am impresia ca depresia de dupa nastere se instaleaza la mine mai repede.Nu prea am chef de nimic si nici nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni.De atata stat in casa m-am salbaticit.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Buna “DIMI” #61514;

Acum si eu la o cafea, daca mai bea cineva asa tarziu ca mine. Si la noi programul este la fel ca la Danoniqe, cel putin pentru mine si David, ne culcam pe la 10,30 -11 el ,eu si mai tarziu si ne trezim dupa 9.
Roli25, merci din nou, pentru site dar ma interesa daca cineva stie ceva din proprie experienta, asa o sa fac si eu in final, ma duc si le vizitez pe toate.

Eliza multa sanatate, ai o fetita superba, stie sa pozeze.

Elle multa rabdare si sanatate, eu stiu cum sunt eu cand imi este rau si cand ma gandesc ca ei sunt atat de mici si sufera, saracutii, mi se rupe inima.

Alina 023, mulmumesc frumos,

Nemary, abia astept sa se mai incalzeasca afara si sa mergem in parcurile mari, acum mergem pe aici pe langa casa la locurile astea de joaca mici, ne invartim putin prin leagane, topogane si alte alea si gata, in casa ca e frig.

Acum ma duc sa imi spal baietul la botic pentru ca am mancat si a ramas saracu murder din cauza ca eu m-am bagat pe forum. Fug la treaba, mancare, putina curatenie si cand vine somnicul, revin.

pentru sanatatea clopoteilor si a mamicilor.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neatza!

In primul rand,restanta de ieri LA MULTI ANI,AJ!!! sa cresti mare,sanatos si cumintel!

Apoi LA MULTI ANI,IOAN de Isidora!,sa ai parte de o zi minunata alaturi de familia ta.

Claudia bine ai venit in grupul nostru.Am vazut pozele cu David frumusel si mami-lui..

Silvia am admirat si savurat pozele facute de sotul tau.Sunt minunate.Are o meserie atat de frumoasa...

Ele mi-a placut montajul cu clopoteii nostri,am tras si-un plans la prima vizionare...Multa sanatate Evei..

Dana,35 de saptamani???Uau! Mai ai un pic.Referitor la nume de baieti mie imi place f mult Cezar si ma gandeam ca ar merge bine :Cezar,Albert si Vanessa..

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori!

Poate ca mai vroiam sa scriu ceva dar din cauza ca nu mi-am baut cafeaua inca iar capul meu e un fel de carusel,am uitat.Dar revin mai tarziu

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ciumpilik, bine ai venit! am vazut toate pozele voastre sunteti toti frumosi!

Stancutza, eu te intzeleg, cred si eu ca e cazul sa te duci la medic at cand tine febra mai mult timp de 3 zile sau daca e maaare si nu o poti tine sub control.

Roli Andrei sa ii treaca muciceala.

Dana tinem pumnii sa mai stea bb in burtica si sa nu fie prematur. Cat despre sfatuitori...

Vali 5 intzepaturi? Dece?

Eliza ce fetitza frumoasa ai! Si are la dintzi…

Elle ce rau imi pare! Sper sa nu ajungeti totusi la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Noi suntem deocamdata bine, inca avem muci dar nu mai avem febra. E liniste, Vladut doarme, Iulia e la gradi.

Cat despre intalnirea pe 1 iunie sunt fff de accord. Eu sper sa mai fie cel putin una intre ele.

Hai sa mai radem un pic:
Traduceri de nume de localitati in engleza: Adunatii Copaceni - Gathered Tree People, Afumati - Neversober, Baicoi - Youball, Buhusi - Boo, Buzau - Really Fat Lip, Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses, Ciorogarla - Nigger-River, Constanta - The Steadiness, Dor Marunt - Miniature Melancholy, Husi - Shoo, Navodari - Networkers, Onesti - The Sincere, Pitesti - Youdohide, Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community, Slatina - Slut Tina, Slobozia - A Very Wrong Local Tradition, Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar, Urlati - Gimme Some Noise, Voluntari - Town of Unpaid Assistants, Ploiesti – Rainmen

SANATATE MULTA PUIUTILOR BOLNAVIORI

Mergi la inceput

IULIA.Imi place numele CEZAR dar in cazul nostru nu se potriveste cu numele de familie.Eu acum refac lista cu preferinte si am trecut Cezar pe lista ptr al doilea nume(vreau sa ii pun doua sa poata alege cand va fi mare).Multumesc ptr sugestie!

poze albert

Mergi la inceput