*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Clodute felicitari pt Karolina! Sa fie cuminte, frumoasa si desteapta!
Clau pana la urma chestia cu turta nu e religioasa, in unele zone ale tarii nici nu exista traditia asta, asa ca nu e mare motiv de discutie. Eu una o fac pt ca asa se obisnuieste la noi dar deja ma gandesc cu groaza cum o sa fie tinand cont ca socra-miu e din ce in ce mai rau. si nu mai fii suparata.
Eu am racit si bineinteles ca desi ma feresc cat pot de Diana sta numai calare pe mine. Mai ales cand sunt acasa nu se dezlipeste, de exemplu acum Lucian a incercat s-o culce si nu a vrut, tot cu mine a facut-o. Off sper sa nu se pricopseasca si ea.
In rest la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clodutzel !!! Felicitari!

Nicol, bine ai revenit! Nu stiu ce sa zic cu adormitul...ideea Lianei mi se pare foarte buna. Bine ca ati depasit toate cele!

Ioana, sa se faca bine Davidutul! Si tu la fel! Tinem pumnii!

Clau, cine sa te certe, mai!?? Mie uneia mi se pare un asa obicei ...nici nu stiu cum sa ii zic Avea dreptate Mimo cand se intreba de ce atata tevatura?!? Copilul obosit, stresat...munca multa pentru cine face acasa, bani multi pentru cine face la restaurant...Acum daca tu stii ca trebuie amanat, nu iti face nicio mustrare de constiinta, ca din punctul meu de vedere e ca dilema lu' Luny: de ce nu trebuie tuns copilul inainte de motz ( din nou emoticon care se scarpina in cap ) 'Aide, si de la mine pe langa imbratisarea lu' Tuchi, fii veselutza la loc, pliz pliz pliz !

Bitza, Simo, !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Poze de la munte

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aaaaaa, dar eu nu sunt trista dragele mele! Asa am hotarat eu si Paul fara nici-un fel de suparare , doar ca stiam ca multi nu or sa fie de acord. Stiu ca asta nu-i treaba religioasa, noi ne-am gandit bine, oricum niste motive sunt bineinteles, dar nu vreau sa vorbesc acum despre ele..., dar suparata nu-s!

Insa va multumesc tare pentru pupicuri si imbratisari, astea chiar ca-mi fac bine, mai vreau, da????? De la toate randunicile mele dragi.

Revin...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

a stat cineva vreodata la Cheia??

Ma mananca in sa plecam in weekend la munte, poate prindem zapada, ca Ilinca viseaza si noaptea ca face un om de zapada!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Chiar diseara am sa aduc patutul pliant de la bloc, va multumesc fetelor, ma gandisem si eu , dar randunoiul a zis sa nu-l aducem ,sa mai stam un pic sau chiar sa-i mutam patutul inapoi la noi in camera, dar cu varianta asta nu sunt eu de acord sub nici o forma, ca ar trebui sa stam afara din dormitor cat doarme ea, iar seara sa inchidem tv-ul de la 9.

Bitza uitesem sa spun ca Alexiei am inceput sa-i dau de la 1 febr Bronho-Vaxom(nu-s daca am scris bine), ne-a zis in prima luna sa-i dam 30zile, apoi facem pauza o luna, apoi trei luni la rand cate 10 zile pe luna. Ma intreb daca nu a mai racit din cauza de lipsa de la gradi sau daca deja isi face ala efectul. Recunosc ca la Antonia se cunoaste o imbunatatire de cand ii dau Septilin, la recomandarea Lianei

Clau

Ma duc s-o hranesc si s-o dau afara

Revin pe seara

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olgulestii ca de cate ori pun mana pe sare(cand o folosesc pentru noi)ma gandesc la tine,da???....vorba lui Ariel-Aricel(ete ce frumos suna!!!)iti "simt suflarea in ceafa!!!!"
......hihihihihi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Luny, Stodal e pt tuse, Hexoralul e pt rosu in gat.

Nicol, ma bucur ca te vad si ca sunteti bine!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

ah, credeam ca ptr tuse! homeogene ai incercat?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Gata, am bagat placinnta!
Nicol, v-am vazut pozele de la munte, frumosi ca de obicei!
Alexia e asa de bucalata si de dulce!
Stiu cum e cu racelile, desi eu mai tare am tras cu Seb( care are iar muci) decat cu Ilinca.
Ea a facut forme foarte usoare.
Si nici mie nu mi se pare normal sa fie primiti la gradinita copii raciti, care mai iau si antibiotice!
Dupe cate am tras cu Seb imi vine sa ii strang pe toti de gat!

Cleme, sanatate multa!
Pune-ti masca daca poti!( adik daca te lasa Diana cu ea, ca pe mine nu ma lasa Sebul, mi-o trage in jos si rade de se prapadeste!)

Ioana, sanatate si voua!
Baga Tantum cu succes( desi cred ca si pe el scrie ca se da dupa 2 ani!)
Oricum, alabastru de metil ramane un remediu foarte bun, numai ca sa nu te sperii ca o sa faca pipi verde!

Mimonixule, ai petrecut la greu! Bravo tie, sa-ti fie de bine!
mai ai un pic pana la vacanta! Ti-ai luat costum de ski?

Serviciul nu stiu cand il incep, cand o fi domnul ministru de acord!( ma rog, banuiesc ca cel mai greu e sa ajunga hartiile la el!)

Luny, cum au evoluat bubitele lui Mufa?

Alice, crede-ma ca m-am uitat o ora cu ochii in calc sa vad butonul de deasupra lui edit....si nu era, dar tare proasta m-am crezut!

Simo, ce-ai mai cu denaturatul?
Eu cred ca mai rau e sa cari un copil mic cu tine si sa-ti bati joc e programul lui.Pentru ei la varsta asta cel mai important e un program stabil, rutina zilnica le da siguranta!

Naty cred ca invata de zor! Eu cand invatam la fiecare ora mai bagam un oki pe-aici! Parca atunci era mai mare cheful de forum!
Ea e insa mai serioasa si constiincioasa!
Saptamana viitoare trebuie sa facem galerie!

Bitza, mie mi-ar fi fost foarte teama de Bioparox, scrie pe el ca poate da bronhospasm sever la copii! Chiar si mie imi creeaza un oarecare spasm faringian!

Liana babana( n-am gasit alta rima, nu da cu pietre!) stii ca si mie mi-e dor de tine, nu?

Vi s-au terminat dintii de iesit??

mama ce-am mai scris, primesc premiul intai cu coronita!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce ziceam? ...aaa, ca revin, ca azi stau degeaba,
Am revenit doar sa va spun ca am cumparat spanac proaspat azi din piata , deci a aparut Si ca nu stau degeaba pentru ca mi-a trebuit bloc de desen, sfoara, steagul americii si .... mama lu' stefan cel mare Si spanacul asta care a rasarit inainte de vreme
Dar vad eu cum e Clau in defensiva si ma gandesc cine-o fi speriat-o asa de rau Clau, eu ti-am zis sa nu te bagi la lectii cu Razvanel da? Si la cat e de frumnoasa fata, poti sa nici nu-i tai turta ca oricum se marita repede Si btw , in week end nu m-am distrat asa tare, ca nu ma omor dupa nunti...nu mai zic ca stand in slapi si in treling toata ziua mi s-a parut teribil de inconfortabil sa stau in pantofi si cu dresuri si am avut un maieu decoltat si mulat (acu' sa nu ma intrebati de ce era mulat, da?) care se ridica pe burta in sus la fiecare miscare Deci din 5 in 5 min imi trageam bine sacoul peste burti si asa m-am distrat...omu' a fost in elementul lui, a baut tuica multa ca i-a zis lui cineva ca scade tensiunea Si i-a scazut-o asa tare de nu mai vroia sa plece
Gata, ca se strofloceste spanacul

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput