*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Liana babana( n-am gasit alta rima, nu da cu pietre!) stii ca si mie mi-e dor de tine, nu?

Vi s-au terminat dintii de iesit??
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

daaaaaa....pai cum sa ma supar cand "m-ai ghicit" ? ma veeeeeeeeezi ?????? ...cu dintii e cam asa: ...suntem iar in plina criza dupa o perioada scurta de acalmie.....ei, trece, neuronul zapaceste ....prajituresti zici ? si de o amarata care i s-a stricat cuptorul iaaaaaaar , te induri de o bucatica?

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clodute, frumooos, Karolina!!
clau na, ca sunt gand la gand cu Olguta, iar!..si noi am amanat motul pana...cand o fi, dar nu mai repede de toamna...evident ca nu-i problema, nu-s chestii religioase, sunt doar niste traditii, care, dupa mine, ar trebui sa fie optionale.. eu nici n-as face, dar insista toata lumea, asa ca o voi lua ca pe un motiv de petrecere, papa si beuturica, atunci cand ne vom linisti cu altele, ca alt rost inca nu i-am gasit la motz..
tuchi bubitele au disparut aproape de tot! a si inceput sa pape..maine iesim afara!!
ce de zapada la munte, nicol, v-ati destrabalat, bravos!scumpa tare Alexia,are alura de balerina!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Meyyy, dar voi m-ati inebunit cu placinta aia!!! Ce e cu ea, e asa de minunata? Probabil ca e musai s-o fac si eu , da' n-am tava! Intai sa-mi iau tava deci...

Mimo, ce sa fac mah, am intrat in hora asta cu temele, si-acum nu mai pot sa ies.

Luny, ma bucur ca au trecut bubitele, uraaaa ca iesiti afara!

Nicol, superbe pozele, ce zapada frumoasa!

La fel pozele de la Simo cu manastirirle!

Liana, ma bucur ca sunteti bine, ai disparut destul de mult, dar vaz ca ai dat consultatii pe mess, tot e ceva...N-ai fost absenta cu desavarsire!

Rebe merge bine de tot, nu mai vrea sa o tina nimeni de mana, umbla toata ziulica prin casa si cum vede o usa deschisa se duce in viteza! Aoleoooo s-a dus in balcon, fug dupa ea!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Piscotelul meu mic stie sa stea singur in picioare mult de tot si apoi face singur doi pasi apoi se arunca la mine in brate

Veselie mare pe-aici vad! A aparut Liana vorbareata , Tuchi face placintica, Clau nu e suparici!
Si eu cand i-am dat lui Stef din papa mea m-am gandit la Olgutza, ca avea sare

Ma duc sa vad pozele de la munte cu fete cucuiete.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nicol, super pozele de la munte! Ultima e mortala!!!

Simo, sa stii ca nici eu nu l-as casa pe Stef dupa mine peste tot sa-i dau peste cap programul, mai ales daca are cu cine sa stea si stau linistita!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nicol, am vazut si eu pozele. F faina Prahovita, nu?

Cata, o sa simti si tu pe pielea ta ce faina e, in curand Mersi pt sfat! Sper si eu de data asta sa scapam fara antibiotic. Chiar, daca e sa nu treaca rosul trebuie antibiotic? Cate zile sa astept? Ca sambata avem motul si sper sa fie bine. Uffff

Cuscra-mea e bine, invata din greu, Iulia a invatat sa dea telefoane la toata familia (fara sa spuna la parinti) si bea Nestle cu miere. Sac!

Azi i-am facut lui Dav ceai cu miere si lamaie....dar ce, credeti ca a vrut sa bea vreun strop??

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mi s-a stricat aparatul foto!
Nu-s de ce nu se deschide!

Nu pot poza placinta, asa ca Liana tre' sa vii pana la mine!57C!

I-am luat lui Seb www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzc3MDg1JmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9MCZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfcm8lMmZyb19STyUyZiUyNHMlM2RCTDAxNjYwNDUmZmhfZWRzPSVjMyU5ZiZmaF9yZWZ2aWV3PXNlYXJjaA==//m-77085/index.html" target="_blank">asta cu banii de la sora-mea si are 2 bete pentru xilofon si numai cu alea sta in mana si in gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Poate s-au descarcat acumulatorii, Cata.

E misto jucaria?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

intrebare pentru randunicile cu experienta la Quelle: am comandat 2 produse, azi mi-a fost livrat doar unul. oare cand mi l-o aduce pe urmatorul vor vrea din nou taxa de livrare? pe factura trimisa e doar o data pusa taxa de livrare insa vreau sa stiu daca e cazul sa ma pregatesc!
Pentru binele lor sper sa nu....

Mergi la inceput

Ioana, e pus la incarcat si tot nu merge!
Butonul de deschidere are un arculet ( cred) si e posibil sa se fi rupt( a luat o busitura de la Seb).

Jucaria e misto, parca nu face insa atatia bani! O astept pe Ilinca de la gradi, cred ca ea va fi mult mai incantata.
are un ceas lateral, poate reusesc sa o invat ceasul.

In acest moment Seb este mult mai interesat de aspiratorul afalt in mijlocul casei, il trage de furtun ca sa vina dupa el!

Tocmai ce i-am scos o tona de muci!

Cat despre tratament nu cred ca e cazul sa sari cu antibiotic. Stii ca s-a tot vorbit aici, eu nefiind o persoana asa de contra la antibioterapie.

Cica gripa tratata trece intr-o saptamana, netratata in 7 zile!

Mergi la inceput