*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (214)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Liana, multam din suflet!! O sa iau Tantum verde.
Karolina, sa fii fetita cuminte la mami in burtica, sanatoasa si voioasa!
Nicol, Simo, pupici!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lianam spune:
nicol ...daca ii aduci patutul pliant de la mama ta si vezi daca merge? poate.....cine stie...macar incerci
....
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam nicol ![]() ![]() Liana, mami de Teo "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud |
![](pupic.gif)
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
![](auto.gif)
![](avion.gif)
lianam spune:
se pare ca e telepatie pe crenguta ...simo
am vazut pozele
....frumoooos....si mie mi-a placut tare mult zona! am ramas cu amintiri tare frumoase din circuitul prin moldova!
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
tuchita spune:
hei!
M-am intors de la epilat sunt usoara ca un fulg!
Si ma bucur ca am aflat o veste buna- vine Karolina balerina!
Clodute, ce fericire tre' sa fie pe tine!
Ma duc sa fac american paiul!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bitza037 spune:
Ioana poti sa-i dai si cu Bioparox.....eu i-am dat ANtoniei la recomandarea dr..
Clodute felicitari pentru bebelina Karolina
Nicol mie mi-a recomnadat dr. pentru Antonia vaccin(de fapt sunt niste prafuri)Broho VAxom....chiar acum citeam pe forum despre el, sa vad daca ma hotarasc sa i-l dau.Vad ca unii parinti care au copii la gradi fac asta in cure de doua ori pe an timp indelungat 1-2-3 ani si sunt foarte multumiti de rezultate.Dar poti sa ii dai si vaccin antigripal homeopat.....trebuie sa studiezi problema si sa alegi ce crezi ca-i mai bine pentru Alexia........in nici un caz sa te obisnuiesti cu ideea ca raceste pana la scoala.
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
clauclau spune:
Nu, nu am disparut...Dar sunt ocupata tare cu copiii, Rebe doarme tare putin ziua, iar cand doarme ea stau cu Razvanel ca si el are nevoie de mine. Am si bucatarit cate ceva in perioada asta, multumesc bucatarasului ca este acolo si ne ajuta!
Am amanat turta Rebeccai din motive personale ( subiective si obiective ), nu o facem acum fix la 1 an, mai asteptam putin. Noi ca parinti ne asumam aceasta responsabilitate . Sper sa nu mi se urce cineva in cap ca si-asa am avut putin de furca cu niste membrii din familie, de la voi nu am nevoie de asta, ok? In rest, toate bune, am citit mereu ce-ati mai facut si am vazut si pozele dar nu mai apucam sa si scriu de noi. Sper si eu ca si Olgutza sa regasesc frecventa pe care o aveam odata pe forum, dar nu stiu ce va mai fi...Imi aduc des aminte de discutia pe care a deschis-o Mimo cu privire la asta...se intreba daca vom mai scrie dupa ce incepem serviciul...Iaca, eu n-am inceput si mi-e tot mai greu sa gasesc timpul necesar pentru a mai sta la taclale pe crenguta. Apropo Mimo, ma bucur ca ai avut un weekend distractiv.
Aaaaa, Clodute, felicitari pentru Karolina.
Cam asta, sper sa mai revin putin ca Rebe tocmai s-a culcat si Razva deja si-a treminat temele.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
bitza037 spune:
hai ca am uitat sa o salut pe Liana
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza037![]() ![]() ![]() ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de ![]() sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
![](hi.gif)
![](pupic.gif)
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
Clau, multi pupici si o imbratisare calda, ca simt ca ai nevoie!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)