Nou stil de viata (257)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anda, vorbeam de citate in care NU incurajez fetele sa faca ce fac eu. De aia nici nu mai postez meniurile...
Ce am trimis la fete sunt meniuri echilibrate spre un low-carb relaxat ( in care se gaseste paine de secara, mazare, naut, linte, etc).
Si eu as vrea sa postezi,avem toate ce invata de la tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1

Gata si daca vreti vreau comentarii.

Marilena si Mara Augusta

deci esti super

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hopes tu de ce crezi ca nu am eu lumina in dormitor,ca sa nu sperii partenerul de pat.

Lou si Hopes notat diseara pun lumina si fac poza si pentru Hopes cu cat mai putine haine pe mine.

Ramonika eu sunt una din fetele care nu scriu numai la subiect,daca am suparat cu asta sa mi se spuna ca ma opresc.

Anca vine cafeluta si ceaiul la Lou.

SUnt bucuros ca am poza cu copilul la ziar si cu numele si imi vine sa imi pun eticheta ca sunt mami de Uti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

A inceput votarea la concursul Clipe de viata. Avem o concurenta din gasca (atat stiu eu, daca mai sunt sa spuneti). Pe Mephala. Haideti la vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gusta, pozele sunt intunecate, nu pot sa ma pronunt.

Ramonika, chiar vroiam sa iti spun. Carne nu mananci?

Hopes,vreau si eu link cu poza lui Carmen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hopes vreau si eu linkul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lou - mi s-a parut trunchiat mesajul tau. vrei sa reformulezi te rog, ca n-am inteles, mersi

puskin - mananc carne, adica nu-s contra, insa pot trece si cate 3-4 zile fara carne, spre exemplu acum n-am in casa si inca n-am apucat sa cumpar. in schimb in w-e am fost in 2 vizite si la ambele am servit carne.

gusta - nu deranjezi, doamne fereste.
eu ziceam ca uneori mi-e greu sa tin pasul si sa citesc asa de multe pagini, din care uneori pot trece si 3-4-5 pagini fara ca cineva sa mentioneze ceva de dieta alimentara, sau stil de viata cum vrei sa-i spui. care e de fapt subiectul in sine, nu?

bineinteles ca e bine sa mai variezi, ar fi prea plictisitor sa vorbim mereu numai de mancare (mai ales ca mancarea noastra nu e deloc complicata)... dar eu ma simt oarecum in dezavantaj ca nu pot tine pasul cu voi la discutii... si nu pot vorbi cu toata lumea si sa dau raspunsuri la aproape toate, asa cum vad ca fac unele dintre voi, raspundeti la tot ce s-a scris...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

raport: 68.8
asta e...puteam mai bine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lou - in caz ca ai vrut sa spui ca mananc prea putin si ca dupa un timp se vor intoarce kilogramele inapoi, iti spun ca tocmai asta e ideea (la topic, nu?) ca nu e o dieta, ci un stil de viata sanatos, adica trebuie "tinut" toata viata. ca dupa ce o sa ajung la 55 kg si incep sa ma mentin, o sa gust o gogoasa sau o feliuta de chec o data la 1-2 saptamani, asta nu cred ca o sa ma ingrase, atata timp cat nu revin la stilul de viata dinainte.

Edit: am uitat sa zic: plus SPORT... sport cat incape cred ca si daca as manca mai mult, facand sport constant nu pui pe tine grasime.

Edit 2 - nu mi se pare mult 3 kile in aprox. 6-7 saptamani. mai grav e cand se slabesc cate 10 kile pe luna, atunci e mai periculos sa te ingrasi la loc.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziulicaaaaa!

Felicitari doamnelor care au slabit, adica toate! Cred, cu exceptia mea... dar nu stiu sigur, caci am uitat sa ma cantaresc.

Anda, nu fugi de noi!

Cred ca pana la urma pentru fiecare persoana "stil de viata sanatos" inseamna altceva.

Nici eu n-as putea tine dieta Ruxandrei; si - Ruxi sa nu te superi pe mine - atat cat stiu eu despre nutritie - nici eu n-as recomanda-o la nimeni. In plus, as putea sa detaliez de ce cred eu, din punctul meu de vedere, ca nu este buna pentru sanatatea ta. Dar este alegerea ta, facuta dupa ce este evident ca ai studiat foarte mult si ti-o respect.

Dincolo de % dintre proteine/ carbodihrati etc, la mine se aplica si un alt principiu - de unde provin; si daca provin din carne... pentru mine nu e bun. N-are rost sa delatiez aici ce si cum, asta este o alegere personala. Ce-mi place mie, poate nu place altora; sau ce imi face mie bine, nu face altora.

Suntem destul de mari si intregi ca sa ne alegem ce este mai bine pentru noi.

Asa ca haideti sa nu ne certam... Hai ca cica vine primavara!! Macar in calendar!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput