Nou stil de viata (257)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Anda...pot sa protestez????????? Eu vreau sa ne mai scrii...
Pai tocmai tu care alaturi de Ruxi si Meph ( sa nu se supere celelalte fete) erati modelul meu de ambitie si incercam sa ma inspir din ce scrieti voi, tocmai tu nu ne mai scrii acum???
Pai tocmai tu care esti psihlog si o luptatoare , in loc sa ne ajuti sa dam subiectului o 'fata' sanatoasa te superi si nu ne mai scrii???
NU NENE!!! EU PROTESTEZ!!! VREAU SA NE SCRIE ANDA. ANDA, TU VREI????

MADELAINE

Nu m-am suparat, doar ca nu ma mai simt parte din subiect.
Oricum citesc si nu scapati de tras de urechi daca va lasati de treaba.
Onitza: iti multumesc de complimente
Hopes:
Marilena: meniul meu de azi
un bagel (integral) cu pate (de casa) si ardei gras + un bagel cu somon afumat si castravete (1 bagel=50 de grame aluat=112 cal)

lasagna (cu spanac, zuchini, carne de curcan si mozarella) - 300 g

cartofi copti umpluti cu ciuperci si salata de rosii, castraveti, ardei, inghetata de visine

Pentru fetele care nu au citit: ce e mai sus e meniul de baza. Pe langa el, in functie de cat am de gatit, mai intra gustatul din ce fac (undeva intre 100-400 de cal).

Ruxi: nu e vorba de dat citate. Iar meniurile trimise pe mail credeam ca sunt low carb.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1

Gata si daca vreti vreau comentarii.

Marilena si Mara Augusta

eiii, da mie imi place cum arati asa mai sumar imbracata
baga si un blitz fara sa focalizezi in oglinga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta please trimite mie niste ceai
Cam inchise pozele. Pune niste lumina sa te vad mai bine

Anda te inteleg si stiu ce vrei sa zici , dar daca citesti un pic in urma Ruxi tocmai ma atentionase ca mancasem cam multe grasimi ieri.
Eu cred ca ea doar vrea sa ne atentioneze sa nu mancam asa multi carbo procesati, dar nici decum sa-i scoatem. Sti ca si eu am ridicat discutia la un moment dat cu low carbo :)

Revin..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hopes cum mai mai dezbracata,ca am haine pe mine.Lasa ca il pun diseara sa imi faca poza si pun atunci.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Am si eu in sfarsit raport si am venit sa il comunic: 82.9, deci minus 100 gr, dar compozitia este urmatoarea: +0.2 muschi, -1.2 grasime, +0.9 apa (retentia de apa o anticipasem, ca sunt chiar inainte de perioada x si ma simt umflata rau)
N-am apucat sa citesc din urma, nu stiu cand voi reusi, dar...
Anda, Ruxi, eu am invatat lucruri bune de la amandoua, asa ca, daca va intereseaza parerea uneia care posteaza o data pe saptamana...subiectul asta are nevoie de voi amandoua!

O zi buna!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:

Hopes cum mai mai dezbracata,ca am haine pe mine.Lasa ca il pun diseara sa imi faca poza si pun atunci.

Marilena si Mara Augusta

Io n-am zis mai dezbracata
Baga poze pe lumina, sa se vada tot.
Eu nu indraznesc sa ma pozez . Arat oribil. Tre' sa ma infofolesc bine sa maschez suncile. Mai la vara poate mai topesc din sunci

Anda sa nu indraznesti sa pleci. Eu am vorbit serios ca a contat ENORM ce ati scris voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

carina - si eu apreciez ce scrii, te mai astept cu sfaturi folositoare.
eu vad ca aici se scriu tot felul de chestii, nu neaparat de alimentatie, nu pot tine pasul sa citesc chiar tot ce se scrie, mai filtrez, dar daca fetele se simt bine asa, e super.

eu am slabit cam 3 kg intr-o luna jumate. aveam 65, acum am 62. tinta mea este 55 kg. apoi sa ma mentin.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hopes
[Anda sa nu indraznesti sa pleci.

Hopes si minunea mea - Eduard

Chiar asa...Anda...SA NU INDRAZNESTI SA PLECI...
Gata ca am de lucru si nu ma pot aduna, tot bag cate un ochi pe aici sa vad ce mai scrie ANDA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ramonika cred ca si ca ai slabit la cat de putin mananci. Vezi ca se intoarce inapoi mai incolo

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Cui ii mai dau cafea?

Marilena si Mara Augusta

Euuuuuu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput