Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, imi pare rau ca nu pot sa te ajut; chiar nu stiu cum "sta treaba" cu problema ridicata de tine; poate vreo mamica de bebe 2 te poate..."lumina"; eu evit sa "contemplu" "acea" zona; ma epilez cu crema dar total pe NV.

Imi pare rau dar sigur o sa-ti raspunda altcineva

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Eu sunt in urma rau cu cititul... nu reusesc sa fac fata.

Manuella77 calatoria cu bebe nu va fi o problema, la decolare si aterizare alaprezi puiul (e bine pt presiunea din urechiuse) iar apoi inca 4 ore cu masina e ok mai ales daca mai iei cate o pauza. Banuiesc ca zburati la Budapesta si pe urma tiptil-tiptil prin Cenad catre Tm. Ar fi mai bine daca ai avea pe cineva sa vina sa va ia, daca mergi cu firma risti sa astepti dupa alti pasageri/alte zboruri si cu bebe mic e cam enervant.
Singura problema va fi sa tii neamurile in frau sa nu-si imparta virusii cu bebe. Daca la 3 luni mergeti in Ro si la 4 incepe cresa sa te inarmezi cu rabdare ca va colectiona tot felul de virusi, noroc ca nu incepe cresa mai in iarna ca ar fi mai nasol.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

am pus si io o poza cu burtila, e facuta acu o ora

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Olga, stai linistita e normal sa arate asa . Si eu ma speriasem la prima sarcina, acum mi se pare normal sa arate asa....marit totul si vinetiu, mai ales spre sfarsitul sarcinii.

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

am pus si io o poza cu burtila, e facuta acu o ora

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Ce burtica frumoasa si rotunda ai...iar tu ai asa o sclipire in privire....super.

Olishka... nu stiu ce sa zic..eu am remarcat doar o accentuare a culorii..in rest..nimic

37+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Olga, stai linistita e normal sa arate asa . Si eu ma speriasem la prima sarcina, acum mi se pare normal sa arate asa....marit totul si vinetiu, mai ales spre sfarsitul sarcinii.

Mami de fetita si de baietel 37 +

Multumesc fetelor pt raspunsuri si multumesc Eseea ca m-ai linistit. Eram foarte speriata...am crezut ca am inceput sa ma dilat si ca voi naste in curand .
Se pare ca trece si "ea" prin transformari...eu daca nu am urmarit-o, acum m-am speriat f tare

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

eu din ce am mai vazut prin clipulete etc, cel putin in prima faza dilatatia colului se apreciaza folosind inclusiv examinarea cu valve ...desi e mai indicat tuseul vaginal. deci nu cred ca se poate vedea ...cu oglinda.

mi-am luat crema depilatoare pt zone intime dar mi-e frica sa ma dau cu ea. nu e nasol daca ajunge pe...pielea aia fiiina sau pe mucoasa? ca io is obisnuita sa ma defrisez total-de-totsi asta ar insemna sa ajunga crema si in zone mai...delicate....

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri si eu "total-de-tot" ma fac; de citeva luni, numai cu crema depilatoare de la FARMEC si nu produce...stricaciuni de nici un fel; e f. buna , mai ales ca -asa cum am precizat- ma fac total pe NV.

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Denisamada, felicitari puiului tau pentu Eco bun! Copil de treaba.

Multumiri fetelor pentru sugestia cu TV online! Foaaarte de folos.

Luana ce ne mai spui? Papi cu spor?

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

fetelor ce faceti?

ce s-a mai intamplat pe aici ca io nu apuc sa citesc mai nimica...a mai nascut cineva? de fapt am vazut pe prima pagina, felicitari muuuuuuuuuulte cocufan si grace

noi crestem, nu-mi vine sa cred ca maine face 2 saptamani
am ramas si fara buric, mananca din ce in ce mai mult ...o veselie

pupicii la toate burticile si mamicicile si bebelusii

corina, mami de Robert

Mergi la inceput