Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

NU DESCHIDE NIMENI CAPITOL NOU??? SAU NU L-AM VAZUT EU??

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sint pe baricade, dar ieri am citit un topic aici pe forum cu recomandari de filme bune, si azi m-am apucat de vizionat. Nu prea am nici chef nici spor, dar la ce liniste e aici, trebuie sa imi umplu timpul cu ceva

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Pisigri recomanda-ne si noua un film bun ceva, sa treaca timpul mai usor.
Eu am vazut si mi-a placut Slamdog Millionarie si acum am luat Nunta muta (de care povestea Chatonel).

Manu 33+ Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

eu nu stiu sa dschid cap nou ..dar sper ca cineva sa poata deschide in curand!

Luana este bine fetelor! este in siguranta! insa Monica are nevoie sa ne rugam pt familia ei incontinuare..din pacare ea nu mai scapa de necazuri..sotul ei are ceva probleme medicale! si are nevoie sa fim alaturi de ea fiti tari!

Cristina cu bebe mic 36+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Noi am fost consiliati de catre pediatru ca atunci cand vom veni acasa cu bebe ,sa-i aducem un cadou.
Ea stie deja ca atunci cand Sarah va iesi din burtica lui mami ,ii va aduce in cadou o mini bucatarie,ea abia asteapta sa-i faca de mancare.
Aseara imi certa burtica " las-o pe mami in pace,nu vezi ca o doare cand te misti", toate astea in franceza cu un accent de ingeras dragalas,mi-a venit sa plang de emotii,la doar 2 ani si 4 luni ii pasa de mine.
Saraca,fara sa vreau a asistat la o contractie dureroasa si am scos un zgomot care a speriat-o.

Am sa aplic si eu tinutul in brte de catre tatic atunci cand ajungem acasa.

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui andreeeea

Si o intrebare pt mamicile care mai au un copil/ doi: la ce v-ati gandit sa organizati/ cumparati/ discutati cand veniti cu bb mic acasa, astfel incat rolul de frate/ sora mai mare sa fie insusit cu cat mai multa bucurie?

Io nu ma inscriu la mamici cu experienta, dar citisem undeva sau am vazut la TV un nene psiho care punea accentul pe momentul in care intri in casa cu bebe mic. Ideal e, zicea nenea psiho, ca pe bebe mic sa il tina tati si mami sa se duca sa-si ia in brate puiul mare si sa-i faca apoi cunostinta cu puiul mic. La "asa nu" intra scenariul urmator: vii acasa, il tii pe bebe in brate si te duci glontz in camera lui, il pui in patut, si abia dupa te duci si pe la puiu mare.
La tine s-ar putea ca zgatia mica (frumoasa rau!) sa aiba si ea niste instincte materne si sa si le manifeste vizavi de cele doua "papusi" noi

Monica Elefantica 38+ CRI

CASA LU' BEBE

Sophia 2ani 06.09.06
+35
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CAPITOL NOU

Scuze de intarziere

Monica Elefantica 38+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput