Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 8

chinabulina spune:
buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de azi: Teodora Maria (un de la gogoasa mea), Matei, David, David Andrei si Teodora Larisa!!!
am vazut si eu aseara poze multe si am vazut-o si pe prietena noastra, Andra, harnicuta ca o furnicuta, stergand praful sub canapea . Andra, te invit la noi s-o inveti si pe Teo... Oricum, chiar daca azi e mai uratel afara, tot va invitam in parc, ca ieri tare putin ne-am vazut, iar azi nu ma mai duc la dentist (ma duc maine
). ei, ce ziceti?
brb, ca urla
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

gabitzam spune:
Duminica m-am intalnit la mama cu fratele meu, care are aparat foto meserias si se pricepe mai bine la poze ca mine, si l-am rugat sa ne faca si noua o sedinta foto ad-hoc. Mai mult cu Raducu, ce-i drept, ca Andrei se juca cu verisorii si nu statea deloc la poze. Vedeti ce a iesit aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Alysh spune:
"Neata,
Din pacate aseara n-am reusit sa-mi respect tabietul cu forumul, a trebuit sa ma ocup de niste pb legate de master.
Va multummesc tuturor pt aprecieri la adresa lui Vlad....intr-adevar s-a facut frumusel foc, si eu ca si Ylari, am fost cam socata la nastere sa era asa mic, negru si cu ochi negri ca taciunele, eram chiar trista pe tema asta si acum cand il vad cum s-a transformat pur si simplu , creste inima in mine! Sunt cioara da, care isi lauda puiul, da?
Multumim si scuze ca nu va nominalizez, cu toate ca va am aici in lista , dar lipsa de timp.
Am conspectul de ieri , o sa-l atasez diseara la cel nou pe care sper sa-l realizez tot diseara.
Atat am citit ca LAurita si bebele ei iubit sunt mai bine si asta ma bucura mult!!!!
Vlady

Lorich spune:
Neata... Simo multam de
Cenia imi pare bine ca ai scris!Superba motzata ta!
Gabi frmoase poze, de pus in rama; M-ai facut sa-mi dau seama de ceva: e primul an in care de 8 martie e ziua mea! Sunt mamica! Si una fericita!
Doloress cam astea vin din pacate o data cu ridicatul in picioare, dar vestea buna e ca in ceva timp (cam 1 luna jum, la noi) se invata cu noul skill, cu echilibrul, nu mai cade, nu mai urla incercand sa adoarma in picioare!
La multe lunite Matei, Teodora, David, David-Andrei
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Duminica m-am intalnit la mama cu fratele meu, care are aparat foto meserias si se pricepe mai bine la poze ca mine, si l-am rugat sa ne faca si noua o sedinta foto ad-hoc. Mai mult cu Raducu, ce-i drept, ca Andrei se juca cu verisorii si nu statea deloc la poze. Vedeti ce a iesit aici. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Doamne, Gabitza, ce familie frumoasa ai !
Si ce bine seamana Raducu cu tatal lui !
Ptiu, ptiu, sa nu va deochi.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

MsBB spune:
Georgiana - bai o las pe Andra sa-i explice Teodorei care e treaba cu , curatenia dar te rog frumos sa o lasi pe Teo sa-i explice Andrei ca nu e asa o chestie rea treaba cu mancatul . Iar n-a vrut sa manance
As vrea sa iesim dar parca sta a ploaie acum? Hai sa vedem cum se arata vremea mai spre pranz ( sper sa nu inceapa iar ) , te sun si iti zic in functie de alinierea planetelor, PMS-ul fii-mii
... dar vrem , vrem!
Gabitza - Raducu chiar are talent de fotomodel ! Super poza cu voi patru , cea in care-l tzucatzi pe Andrei
Lori - mie acu mi-au venit in minte pozele alea pe care le faceam noi la gradinita/scoala de 8 martie . Mai tineti minte ?M-am uitat nu demult prin pozele acelea si am ras de numa de freza mea castron alike incadrata in inimioarele, avioanele alea care spunea La multi ani mama!
Uite ca anul asta suntem si noi eligibile pt 8 martie
Adriana mamica Andrei , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

kristinik spune:
Neatza si o si de la noi!!!
Nu am mai avut timp de forum ca domnisoara mea din pacate a continuat cu tusea. Avem si o gramada de muculeti. Cum zicea cineva de aici..."parca e izvor de muculetzi nasucul". Ii scot de 3-4 ori pe zi cu batista bebelusului. Si tot timpul are lumanarele. E nervoasa si nu ma mai lasa sa-i umblu la nasuc, nu pot sa-i dau picaturile, nici vigantolul inca nu i-lam dat azi. Sper ca pot mai dupa-masa cand vine tati de la servici. Ambroxolul cu convingeri grele l-a luat. Cred ca i-a placut gustul ca era dulce si cu aroma de cirese. Vibrocil am reusit sa-i pun sigur intr-o nara, dar in cealalta... nu sunt sigura ca a ajuns. E maaaare scandal. Bine macar ca nu avem febra.
De aseara avem aparat Salin. Sper sa foloseasca la ceva, ca saraca se tot trezeste noaptea ca ba nu poate respira, ba tuseste . Am dormit si eu in camera ei azi-noapte si eu cel putin nu am mai tusit. Ca si eu sunt racita.... dar nu chiar ca ea,saracuta. Aveti si voi, cumva, aparat dintr-asta? Am inteles ca e destul de benefic.
Conspect nu fac, ca nu apuc, dar am citit tot.
Si eu am vrut sa ma uit la oscaruri, dar nu s-a putut din cauza de bebe mucios si tusacios, ca a trebuit sa dorm cu ea, in patul nostru, iar pe tati l-am trimis in camera ei. Asa ca... doar ce am vazut la stiri si pe net castigatorii. Nu stiti, oare nu se da in reluare pe vreun program?
Va pupacesc de la distanta ca sunt racita!
Cristina de Diana

Simonix spune:
Aelita - si noi suntem fara dinti Iote aciulea dovada:
http://picasaweb.google.com/s.vilau/StValentineSBoboSBirthdayFriends#5306089038780752802
Imi era teama ca suntem ultimii mohicani ... fara dinti Al meu balosheste la greu de pe la 2 luni si nici pana acum nu i-au dat coltzii.
Stefany - m-ai distrat Super patzania
Si ce ai facut la interviu ??
Miss - sa stii ca am vrut sa pun 5 stelutze dar au iesit 4 hmmm... la vot ma refer Ieri am votat o gramada de pozici, cam la intamplare - vad ca nu am consumat toate stelutzele, ma mai duc si azi pe acolo sa vanez M&M
Merci fetelor cu sfaturi despre aerosoli. I-am facut ieri, fara masca, i-am dat cu chestia aia pe la nas. Cu plamanii el sta foarte bine, nu stiu de ce i-a dat aerosoli, mi-a zis ca oricum bebe s-ar putea a nu accepte ... Simona - pai tu esti mama eroina, sa il plimbi pe Mati asa in brate si sa il tratezi Despre Flumicil am inteles ca e foarte eficae, din pacate in belgia e temporar not available
- cica se consuma prea repede stocurile hmmm... si noua ne-a dat un inlocuitor.
Bebe e insa mult mai bine. Ma bate gandul sa nu ii mai fac nici un aerosol
Cu impingatorul de la Vtech am facut un experiment. Stiti ca aluneca foarte tare (ar fi trebuit sa puna si ei niste cauciuc pe rotzile alea)... si mie imi era mereu frica - ei bine, acum il las singur (dupa ce taica-su ma bate la cap ca sa il mai las sa cada) si culmea, Robert nu cade - baga viteza prin sufra dar cand vede ca fuge prea tare, franeaza si opreste magaoaia In cel mai rau cade in fund si vine chestia aia peste el nitel, dar nu se loveste. Totusi, nu facem chestia asta prea des, inca am emotii.
Va pup, fug la munca :) gabitza, ai niste copii ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe

socrate spune:
LMA Matei de simonacip, Teodora de DanaH, David de Miss Parker. Sa cresteti mari copii.
Laura din pacate m-a tinut aproape doua luni durerea. Tusea mi-a trecut pana la urma cu Dr. Mom dupa vreo 2 alte sticle de sirop de tuse.
Asa ca ce sa iti zic...succes si sa fie bine. Mai ales pentru Mircea.
Dupa ultimele info mai stau cu impingatorul mergator ca probabil am avea multe accidente. Oricum vreau sa ii iau niste jucarii de la Expo.
Apropo de Olimpiada Bebelusilor, al meu se joaca frumos singurel in tarc. Daca vreau sa am timp pentru una alta ii bag cosul cu jucarii si pana la scoate si le studiaza pe toate...mai trece timpul. In rest numai in picioare. Zau daca stiu cum nu oboseste.
Zice mama dar numai cand are chef. Tata numai cand nu e tati acasa.
Mai nou nu vrea sa adoarma seara singur. Tb sa stau cu el in patul mare pana adoarme. Nu vrea brate, nu leganat, doar sa stau acolo, el se invarte se rasuceste si adoarme in final. Dar nici sa nu plec ca urla...Ieri l-am lasat sa planga. Tac'su a cedat in 2 minute.Eu m-am tinut mai tare, dar evident ca orice mama, consecventa si ferma in decizii m-am dus sa fac ce vrea ca sa doarma. A durat mai putin sa adoarma decat urletele.
Mai fetelor eu nu mai am rabdare sa vina odata banii aia de 85% ca stam prost rau de tot. Si cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa ii iau tot ce vreau copilului. Uoff. Mie nu mi-am mai luat nimic de mult, dar pentru el mi se rupe sufletul. Evident el nu isi da seama dar eu sunt disperata.

chinabulina spune:
Am vazut iar poze frumoase de gabitza. se vede, dom'le, ca se pricepe omul... si cumnatul meu e pasionat de fotografie si are un aparat bunicel, dar inca nu are obiectiv pentru portret; e primul lucru pe lista de cumparaturi (a lui, nu a mea)...
si am mai vazut aseara poze frumoase cu vlady (mai , e simpatic rau fiu-tau. cred ca lista de pretendente e luuuuuuunga tare
) si cu dragos-chippendale de ancaurn (cat ia pe ora de spectacol, ca l-as angaja pentru cand face fie-mea un an
, sa facem senzatie). iar azi-dimineata am mai vazut scortisoara dragalasa si zapada mare si ghiocei gingasi in pozele alinei_anto
socrate, asa suntem si noi cu banii, rau de tot. si mor ca trebuie sa ma gandesc de 100 de ori daca sa-i iau fetei ceva sau nu ... dar tot vin sambata la expo si ii ia mami de acolo macar niste jucarii... ooooffff, poate vin si vremuri mai bune...
Adriana (MsBB), nu au anuntat precipitatii azi, doar vreme inchisa (sper sa fie asa). noi iesim pe la 14...
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt