Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Stephany si era culmea ca seful de la interviu sa fie tinerelul pe care nu l-ai lasat in lift

Laura, si noi avem azi programare la Medicover, la 15:30.

Cenia, simpatica tare motata ta!

pamantul de la flori/plante e foarte apreciat de cei mici - cum povestea si ALina_anto am auzit de la multe mamici -- eu am mutat cu Lara toate plantele in locuri inaccesibile, ca erau in pericol.
Lara si la 3 ani insa mai isi gaseste de lucru pe la pamantul plantelor - desi stie ca n-are voie, da tocmai d-aia e atat de interesant

La multe lunite, Matei (Simonacip), Teodora Maria (Danah) si David (Miss)!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata!!

Noi inca mai tragem cu raceala. DAr sper nu pt mult timp.
Mateias iubit, David si Teodora Maria!!!
Stefany eu preferam sa bag mana intre usi decat sa urc singura pana la 22!!! Brrr...
Alina_anto frumoase poze, v-am admirat iar!SI ce zapada, si ce ghiocei!
Aelita ce dulce Sofia, ii fusese dor de tati!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Gabitza, Miss, Lilly79,Andrada79,Simonix,socrate,BELLEANE, simonacip,ca_eric , Adriana_78, Reallaura, Doloress, aelita multumim pt aprecierile la adresa mandrei mele. A crescut inima in mine

Lilly79 - felictari pt dintocul nr. 4 ! La mai multi cat mai usor iesiti, fara febra, iritatii si alte nebunii.
Asa e , fiecare puiut cu evolutia lui. Unii vor merge mai repede, alti vor vorbi mai repede dar cata vreme sunt in limitele normalului nu cred ca avem de ce sa ne facem griji. Iata, zici ca Julia la 6 luni se tara in toata casa, multi nu fac asta la 6 luni. Nici nu stii cand te surprinde si-si da drumul la vorbit.

Andrada79 - poate o fi doar o faza. E bine insa ca papa iaurtelul. Andra e disperata dupa iaurtel. Singura chestie pe care o mananca cu placere si deschide gura inainte de ajunge eu cu lingurita la gura ei. A mea a acceptat pana acum doar Milumil 2 si nu bea decat odata noaptea ( incerc sa o dezvat de supt la san noaptea) ...dar am auzit ca Aptamilul este intradevar f bine primit ( dar acum stii cum e, fiecare cu personalitatea lui) insa e si destul de scump.

inais - sunt invidioasa! hihi somn pana la ora 9-10? vreau si eu

Simonix - imi este frica sa o las pe Andra sa impinga la el pt ca aluneca extrem de tare si imi e ca isi sparge capul. Deocamdata se joaca cu chestiile alea de pe panoul de activitati si e f incantata. Butoneaza, trage, palia o pauzaste e in extaz cand ajunge la el.
Bravo Robertzel pt semnul de independenta . Acusi acusi pleaca singurel la plimbare.

ancaurn - f dulce Dragos! Tot se apropie 8 martie e numai bun sa faca un ban . F misto si pozele in cada .
socrate - intradevar aluneca f tare impingatorul. Mai incolo cand o aiba ceva mai mult echilibru am sa incerc sa o tin din fatza impingatorului, cumva sa nu-i permit sa o ia de nebun. Dar e innebunita dupa toate butoanele alea.Cand il vede din brate se arunca inspre el si maraie sa o pun jos sa se joace.

BELLEANE - uff , cat chin cu mucisorii aia . speram ca seaca raul de mucisori!

simonacip - subscriu! Vreau sa vina vara, sa iesim , sa imprimavarim ( egzista cuvantul? ). Mult a fost, putin mai e .. atunci sa vezi plimbari, joaca in aer liber

ca_eric - tare e greu cand reusesti sa te odihnesti noaptea. Din pacate am si eu 9 luni de nesomn dar... speram, speram in continuare la mult . Tu trebuie sa te mai duci si la munca ufff.
Mama- prin ce ai trecut si tu si prietena ta . Greu sa induri asa ceva!

Adriana_78 - abia acum am privit numele Andrutzei mele dragi din unghiul asta hihih fata mamei draga!.

Magnetism79 - felicitari pt primul pas!

cenia - vai ce dulce e fata ta!!!! Ce coditze

Reallaura - sa-i treaca lui Mirci rpd, sa se faca bine, poate apuca si mami sa se odihneasca un pic!

alina_anto - ce hoatza mik! Am mai auzit de puiuti care atenteaza la flori dar a ta parea chiar tare incantata de ce facea! .

aelita - se zice ca fetele sunt asa cu tatii. Se baga pe sub pielea lor si se rasfata tareee cu ei. Cred ca Sofia e un pic geloasa pe atentia pe care o primeste Andres de la tine si poate de aia vrea ca tati sa fie doar al ei. Comori mici si dulci cum se bucura ei si chiuie unul la altul.

stefany_p - f tare! Macar daca obtii job-ul acolo stii una si buna... ti-ai facut o intrare de neuitat . Ce dragutze sunt fazele astea ! Vorba Adrianei - era culmea ca tinerelul sa fie chiar posibilul viitor sef

Asa si sa incepem ziua cu fiesta mare! Un cico, o praji, un fursec ceva ? ... Matei, David si Teodora Maria !!!
Sa fiti sanatosi , sa cresteti mari, frumosi si la punga grosi!

Adriana mamica Andrei , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Se vede ca e inca liniste la mine, am apucat sa scriu, sa citesc.. sa vedem cand da trezirea mandra . As lauda-o pt ceva dar imi e teama ca ma aude si se schimba treaba ... spun doar : da Doamne sa nu fie doar o intamplare!

Ieri a crapat bine de tot gingia si la al 4-lea dintisor dar cred ca urmeaza urmatorii deja se vad umflati caninii. Imi e mila de ea ca la fiecare dintisor s-a lasat cu iritatie la pasa si e asa de frichinita la schimbat.
Sunt curioasa acum daca a iesit si al 4-lea s-a incheiat si greva foamei. Chiar zilele trecute o laudam ca a mancat ca niciodata un castron plin de piure de legume cu carne si ieri a mancat mai mult san si iaurtelul. Sunt curioasa ce apetit are astazi .

Fug sa pregatesc micul dejun ...

Adriana mamica Andrei , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

alina, cat de nostima trebuie sa fi fost Sara cu pamantul la gura, hapaind repede sa nu-i iei bunatatea de la gura

Laura, hai mami sa va faceti bine mai repede, ca acus vine martisorul, ziua mamicilor, sa fiti fresh! Am vazut prognoza, o sa fie frumos dupa 1 Martie.

stefany, ai fost asa de nostima cu liftul tau Ai dat interviul?

La multi ani pentru puiutii David cel frumos, Matei cel scump si Teodora cea dragalasa all

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si pt toata lumea. Dau eu ca-i ziua lui fiu miu azi...
Alina_anto, mai ce scumpa e Saratzina in zapada...
Cenia, frumosi mai sunteti. Felicitari pt kg pierdute!
Aelita, m-a terminat SOfia!!!!
SIs, Slava Domnului ca sunteti mai bine!
Miss, mai al meu nu se mai multumeste cu o sticla de jumate de plastic...vrea un bidon de 5 l, la cea mica nici nu se uita Ti-am mai spus ca l-am admirat pe Daviduchele tau cit d efericit era minjit pe fata cu mincarica???
Stefany, ai fost de coma, toate ca toate dar vorba Adrianei...sa fi fost tinarul seful tau hihi.Succes la rezultate!
MsBB, felicitari pt dintzocul nr 4!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah multumim de urari fetelor.
SI inca ceva - Matei al meu tipa intr-una, e ca si cum ar vrea sa comunice cu noi si tipa, destul de tare, mi-e ca-si face gitul praf..nu stiu cum sa-i explic sa nu mai faca asa...Cred ca l-a copiat pe David cind face crize de isterie...Si azi m-am certat cu el inainte de gradi ca se supara si tipa cind pierde la un joc (are un joc cu masini la playstation). I l-am interzis 3 zile...Nu stiu ce sa-i mai fac, l-am cam rasfatat...Chestia e ca e genul care zice "vreau acum"!!!!!!!Dificil, dificil, dificil

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule uf, ce veste buna, abia astept...
sper sa reusim sa bagam o intalneala toate!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, si Andrei este fix asa. In fiecare zi se lasa cu lacrimi si tipete. Si mai nou se ia si Raducu dupa el si ii tine isonul cand tipa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineta si de la noi!
Am pierdut firul,am citit numai in diagonala ca fiica-mea nu ma lasa deloc. Ba mai nou si noptile sunt varza....nu stiu ce sa-i mai fac. Si ea tipa, mai ales cand e bagata in seama, e in continuare in greva foamei si nu vrea sa adoarma decat leganata(eu pe picioare ca altfel nu pot, iar taica-su plimband-o prin casa). Ieri am scos-o afara si a adormit si am zis sa las puiul sa isi faca somnul ca
seara am fost intr-o vizita si decat sa o vad maraita....a dormit 3 ore, timp in care eu am inghetat de frig..

MATEI, TEODORA MARIA, DAVID ANDREI si TEODORA-LARISA, sa fiti fericiti si cumintei!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput