Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 6

gabitzam spune:
Vai cat e de simpatica motzata ta mica Cenia De fapt sunteti cu totii niste frumosi
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Doloress spune:
Cenia bine ai revenit! Felicitari pentru cele 12 kg date jos, wow! La ce cura esti? Am vazut pozele, tare haioase, ai niste copii superbi. Ce bine iti seamana Naomi!
Fetelor am trecut numai sa va zic ca s-a dus boieria, e de groaza cu Patrick de cand sta in picioare. Nimic nu mai pot face. De vreo doua ori am incercat si eu azi dimineata sa scriu ceva si atunci s-a dat cu capul de tablia de la pat, s-a lovit cu nasul de parchet si i-a curs putin sange, deci din pacate nu cred ca am sa mai reusesc sa fac conspecte si sa vorbesc cu fiecare asa cum mi-as dori.
Vrea sa stea numai in picioare, cand se vede in fundulet incepe sa urle efectiv. Si eu trebuie sa stau mereu dupa fundisorul lui pentru ca daca il las 5 secunde cade si se loveste. Am pus o pilota pe jos prin sufragerie, insa tot se loveste. Acum a cazut rapus de oboseala, abia la 1.30, sculat de la 6 dimineata.
Eu sunt si mai zombie ca aseara m-am culcat dupa 12 ca m-am uitat la Oscaruri, insa niciodata nu le pierd, eu si in Romania le urmaream in direct ma trezeam la 3 dimineata desi aveam servici sau scoala a doua zi. Sunt tare bucuroasa pentru Kate Winslet si Sean Penn, amandoi sunt unii din preferatii mei. E cam aiurea ca anul asta nu am reusit sa vad nici un film, ma uiitam cam pe de rost asa, insa sper sa recuperez cand vine soarca-mea.
Lily sa stii ca si eu eram tare nerabdatoare sa-l vad pe Patrick ca face una sau alta, al meu nu facea nimic nici nu se intorcea de pe burta pe spate acum o luna! De vorbit sau de comunicat cu noi hehe, vise. Insa il las in ritmul lui. Invat incet incet sa ma relaxez si sa-l las sa se dezvolte singurel si liber.
Mi-am dat seama, ca si tine, ca si parintii au un rol mare in cucurile astea ale mele. In primul rand ca toata ziua ma piseaza cu intrebari, ce progrese a mai facut Patrick si cu exemple de ce face fata lu Cutarica. Apoi imi dau seama ca repet acelesi greseli pe care le-au facut si ei cu mine. Sora-mea a fost super precoce, eu mult mai inceata. Toata copilaria si adolescenta am auzit aceeasi placa : Tu de ce nu faci ca sora-ta, uite la ea ce bine invata, ce bine face aia sau cealalta. Nu reuseau deloc sa ma impulsioneze, ci exact opusul, ma retrageam in mine si eram ferm convinsa ca nu sunt in stare sa fac nimic, asa ca nici nu ma mai oboseam. Si acum la fel, sunt foarte neincrezatoare in fortele proprii, ma descurajez una doua, cedez prima in orice discutie, chiar daca stiu ca am dreptate, etc. Nici nu reusesc sa-mi iau carnet de conducere ca sunt ferm convinsa dinainte ca voi un dezastru pe sosele.
Asa ca nu vreau sa repet aceeasi greseala cu Patrick. Il las sa fie el, asa cum l-a lasat Dumnezeu. Toti copii normali si sanatosi merg si vorbesc la un moment dat, unii mai devreme, altii mai tarziu. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatos si il am langa mine, restul conteaza prea putin.
Normal, il ajut, il stimulez, vorbesc cu el, ii arat cum se face Pa-Pa, Bravo, Give me five, Noroc, ii povestesc tot ce facem, ii arat carti, ii citesc, insa daca el nu-mi raspunde, nu ma impacientez prea tare. Ca eu sunt ferm convinsa ca ei simt de mici presiunea. Cum zicea si Francoise Dolto inconstientul nu are varsta, si li se impregneaza de pe acum in inconstient frustrarile noastre vis-a-vis de ei.
Of, m-am intins cat o zi de post si voiam numai sa va salut in treacat!
Voiam sa va mai zic ca Patrick are si el dermatita atopica adica cel putin din descrierile voastre si de pe net, asta se pare ca are. Nu mai are bubite rosii insa are eczeme care se simt la pipait, pielicica aspra pe burtica, pe picioruse si pe manute. Nu stiu ce sa fac, la doctor am abia programare in doua saptamani. Am sa incerc si eu cu ulei de masline. La multi ani sarbatoritilor de azi
Am vazut poze mumoase mumoase cu Vlady, Andra si Dragos Niste scumpi toti!
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

MissParker spune:
Ah, ce nasol ca tre' sa fac acum conspecte pe Word Editor pe netbook (inca nu mi-a instalat Bogdan Office-ul, fiindca am 2GB in Outlook si tre' mai intai sa arhivez mailuri la greu). Nu mai scriu colorat...
YLARI - bravo pt. programul aranjat cu mama ta, sa aiba si ea un respiro, cred c asa e cel mai bine pentru toata lumea.
BELLEANE - de cand tot are mucisori? La noi a durat 2 saptamani in noiembrie raceala, dar nu avea muci cat era infundat, saracutul... Sanatate si curata cu spor acolo, ca o sa-i treaca in final...
SIMONIX, multam mult de vot Sa stii ca si David sta cumintel, culmea este ca el are 6-7 jucarii mari si late, din care 4 i le-am pus in tarc (una din ele e sticla de plastic, care e sfanta
) si cu alea se joaca ore in sir, in fiecare zi, nu se plictiseste, e foarte concentrat pe ele, mor de dragul lui...
SIMONACIP - da, si eu vreau sa vina vara!!!!!!!!!!!
CA ERIC - bravo ca ati scapat de bubite, uraaa!! Mai, eu ii dau cereale cu lapte si crede-ma ca alea il satura mai bine decat doar laptele, dar asa e el, cand se trezeste noaptea nu mai reuseste sa adoarma singurel la loc... asta e, m-am obisnuit, mai e putin si-l intarc si dupa aia poate bea mai mult bibe ziua si papa mai multa mancarica si poate am si eu bafta lui CLEO, ca dupa intarcat sa doarma bebe mai bine...
CENIA - mortala fifitsa cu codite, scumpa foc iar tie felicitari pentru slabit!!! Mai, numai eu raman codasa? Aici acum e perioada carnavalului si se mananca gogosi din alea umplute cu gem, tocmai am basculat una la masa de seara
DOLORESS - sper ca faza asta nasoala cu cazaturile va trece repede cand Patrickutul se va descurca pe propriile picioare si atunci nu va mai fi nevoie sa stai dupa el, ba chiar o sa te respinga el... Iar cu inconstientul ai perfecta dreptate, copiii au niste antene emotionale extraordinare si simt la parintii lor mai ales chestiile pe care parintii nici nu le constientizeaza.

Reallaura spune:
Buna seara, fete dragi.
Eu sunt mai bine, Mircea e miorlait si tot timpul agatat de mine…tuseste si muceste.
Maine avem programare la Medicover sa vad ce ne-o da…oricum…ma duc sa-l verifice,masoare, cantareasca, n-am mai facut asta de mult! Dariei, lui Lorelei, Vlad _ Andrei, Gabriel si George Vladimir!! Sa va faceti mari si cuminti!
Socrate uite cand tu ziceai ca te doare gatul nu ma gandeam si la tusea asta insuportabila…de fapt asta ne omoara. Sper ca te simti si tu mai bine dupa starea nasoala de ieri.
Lorich deci de mic a urlat Robitza, inca din prima noapte s-a facut remarcat…
Misto bancurile [:-]
Dana H sa-ti traiasca nepoata, recuperare rapida surorii sis per sa ajungi in Romania sa le vezi!
MsBb am vazut poze cu fata frumoasa careia nu-I mai ajunge camera, si sta inghesuita sub canapé hihi, scumpica mai e!!
Alysh uraaa! Sunteti sanatosi, ce bine! M-am delectat cu minunatie de baietel imbracat superb de fiecare data!!! Sa vezi ce se vor tine fetele dupa astia cand vor iesi impreuna la club!!
Lily tu si sotul meu sa va luati de mana ca numai pe site-uti cu laptopuri sta, m-a capiat!! Il pandesc sa nu cheltuiasca pe furis din economii ca sa faca surprise nedorite.. Hai cu dintocul 4 si sa-I revina Juliei pofta de mancare!
Andrada eu amschimbat fara success laptele de 3 ori: Nan, Humana, Milumil. Nu vrea biberon si pace. Sau nu de la mine.soacra-mea a mai reusit sa-I dea, nu stiu cum face..
Inais ia sa incep si eu sa pun patrunjel tocat la mancarica..buna idée
Anca wow,ce pooooze!!! Ce mamica poznasa!!! Dragos e un dulce
Leeloo votat!! Sanatate tatalui! Felicitari pentru masuratorile la arici…imi place ca si eu i-am spus lui Mirci asa din primele zile…si mi-e si mai drag Tudorica!
Stfeany success la gasitul de job!!! Nu ne stresezi, tine-ne la current!
Elenag success la dr cu bubitele. Sper sa nu fie nimic grav!
Belleane esti o scumpa, as fi vrut eu sa nu ia Mirci de la mine, dar uite ca a luat, din pacate…sper doar sa fie o forma usoara… Vad ca si voi va confruntati cu asta: Sanatate multa si voua!
Ca-eric bine ca trecura bubitele…asta cu somnul insa…o suportam mai usor: sanatosi sa fie!
Ylari ma bucur ca sunteti bine si v-ati acomodat cu programul asta! E cea mai buna variant!
Magnetism wow,ce de progrese, si ce baiat mare de 10 kg la 8 lunite…tineti-o tot asa!! Ma bucurca v-ati distrat la bal, mmm ce chef am de-o petrecaraie…
Cenia ce frumosi sunt si ce seaman intre ei puii tai!!! Succes la slabit in continuare!!
Doloress da, ma nasol cu lipsa de timp, te inteleg, si eu simt acelasi lucru uneori si scriu conspectele in idea ca poate fi asta ultimul.o sa inceapa un an doi grei pana se desprind putin de noi…
Miss,Doloress si eu ma bucur pentru Kate Winslet. A jucat super in The Reader, desi personajul interpretat de ea te scotea din sarite prin dobitocie… Reuseste efectiv sa fie alta persoana, nu aduce deloc a Kate Winslet, si asta e geniul ei actoricesc.
Fug si eu la culcare ca altfel inscriu si asta la nopti nedormite a 4-a.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

alina_anto spune:
Buna fetele!
Uite ca doar la ore din astea, tarzii reusesc si eu sa mai intru sa va citesc.. A adormit printesa mea, e in patut. Sa vedem la cat se trezeste.. Sper ca macar la 4-5..
Vroiam sa va spun ca ieri am gasit-o e Sara mancand pamant din ghiveci. Asa m-am speriat cand am vazut-o.. Era cu pumnii plini de pamant, manca din amandoi, iar cand m-a vazut si-a dus amandoua manutele la gura si manca lacoma, ca nu cumva sa-i iau "papa". Imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa o filmez putin sau macar sa-i fac o poza, dar am fost prea socata cand am vazut-o neagra pe la gurita. De mancat nu stiu cat a mancat, dar am udat bine pamantul din burtica cu vreo 100 ml de ceai...Asa ca la primavara rasar si floricelele!
Printre alte nazdravanii, Sara se urca de vreo 2 sapt pe scari. Si le urca intr-o mare viteza, asa ca nu o mai scap din ochi pana nu ingradim scarile.
De cateva zile pare mai interesata de jucarii. Parca le studiaza mai atenta, vorbeste cu ele, le gusta. Are un bebelus de jucarie pe care chiar il iubeste, rade cand il vede, il ia in manuta, il pupa pe cap si merge taras cu el prin toata casa.
Cel mai mult ii plac masutele de joaca
La noi a nins destul de mult in we. dovada
Dar asteptam cu nerabdare primavara!!!!! Sa stam mai mult pe afara.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si zilele trecute! Sa cresteti mari si sanatosi!
Cand se intoarce Cleo??
Am vazut toate pozele recente cu copilasii M&M. Care mai de care mai frumosi. Iar de mamici ce sa mai spun
Merg la somn ca si-asa sunt in urma rau de tot... Va pup si va doresc o saptamana minunata!!
Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

aelita spune:
mi-a venit si mie tati, mi-a venit inima la loc adica.
Sofia intreba mereu de el ..de cand a venit sta numai dupa el,sare la el in brate si zice ca Sofia sta la tati si Andres sa stea la mamiin brate.
cand a venit,ea a auzit cheile de cand urca pe scara,inainte sa aud eu,si a fugit chiuind,a sarit la el in brate,in urma venea si mosulica de-a buselea gafaind ,a sarit si el la tati,dar Sofia zicea ca nu nu,Andres nu,doar Sofia la tati,pe Andres sa il ia mami in brate !
i-a explicat tati ce si cum,si i-a tinut asa in brate pe amandoi.
imi creste inima cand ii vad asa pe toti trei in usa.
apoi am iesit sa ii facem revizia tehnica a lui Andrés de 9 luni. de obicei eu o cobor pe Sofia in brate,sa mergem mai repede,si tati cu Andres in cosulet ca e mai greu..dar ea nu si nu ca vrea la tati,nu mami nu mami,si asa i-a coborat tati pe Sofia intr-o mana si pe Andres in cosulet in cealalta mana.(in rest,ziua eu sunt singura cu ei ,si coboara ea pe scari si pe el il tin eu in cosulet.carutul il tin in portbagaj)
seara i-a culcat tot tati pe amandoi..
el o schimba..nu mami nu mami auzi cand el ma roaga sa ii fac ceva Sofiei.
daca de fel o intreb cu cine doarme ea si imi spune "cu mami",acum spune " cu tati".
la revizia tehnica ,Andrés e bine,greutate 9600 si 73 cm .
ne-a dat lista cu alimente peste 9 luni .
urmatoarea revizie e la 12 luni cu pediatrul (acum a fost cu asistenta) ,vaccin are la 15 luni.
a facut pipi pe doamna ,si pe cantar .
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

aelita spune:
PENELOPA A LUAt OSCARUL !!!
ELENA si Andrés are dermatita atopica,ii apar pe fatza,pe corp..se fac uneori violente,rosii,apoi trec,o perioada nu mai apar si iar apar uscate pana la rosii..
tinem in frau cu creme de la pediatru ,dar in principiu nu ai ce face,se spera sa treaca cu varsta..
DANA FELICItARI ,SA VA tRAIASCA NEPOtICA !! Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata !
asa e uneori,ies copii mari cand nici nu te astepti.
eu am avut 68 kg la nastere si ma gandeam ca Andrés o sa fie mic,si a avut 3700 .
in treacat ti-am admirat si pozelE,ce copii frmosi ai ,ce familie frumoasa sunteti !
teodora e mortala cu floarea la ureche .
si aici la fel .
si Alex e un frumos !
superbi copii !
MSBB-cat de frumoasa e !!! haha cums e baga pe sub canapea!
intr-ozi,m-am pus pe burta sa ma uit sub pat de o suzeta,si Andres a venit langa mine,s-a pus pe burta si se uita si el sub pat.la mine nu e loc dedesupt,doar vreo 5 cm ..
MISS abia acum am vazut pozele tale din amintiri ,si e incredibil cat de bine iti sta cu absolut toate tunsorile si coafurile,ca ai schimbat atatea !!! si zambetul e neschimbat in toate !
am votat
ALYSH ce ochi de papusa de portelan are !!!!
CLEO-La multi ani !!!
ANCAURN-frumos foc Dragos!
SI CEZARA E O FRUMUSEtE !
CENIA ce frumosi sunteti toti !! ce codite are scumpetea mica !!
REALLAURA-multa sanatate,sa va reveniti complet !!
ALINA ANtO a niiins acum???
ce frumos se joaca frumuseata !!
mai e cineva fara dintisori ?
de cand se vad cei de jos,si tot cred ca mai au cel putin o saptamana ,sau mai mult,pana ies.
pana la 10 luni ii avem
dar el doarme iar de doua nopti fara probleme ,se trezeste la 8 fara ceva,ii duc biberonul cu 240 lapte cu cereale in paut si il las acolo,ma duc sa ma culc,adoarme acolo pana la 10 ,si gasesc biberonul gol rasturnat langa el.
cand se trezeste se ridica in picioare si striga ba-ba-ba-ba-ba !
prima care alearga la el e Sofia,si el chiuie de fericire cand o vede ,amandoi chiuie unul la altul,ea sare la el in patut,el o urmareste in tot ce face.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

aelita spune:
La multe lunisoare ,copilasi de 24!!!!
sa cresteti mari !!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

stefany_p spune:
buna seara...toate bune?
Simo, Laura, multumesc fetelor, eu ma tin tare, chiar daca momentan n-am de ce
Dolores, tare bine ti-ar prinde un premergator. de ce nu intrebi la sezatoare? poate are cineva sa-ti imprumute pentru 1-2 luni..la mine face minuni...
Miss, ce simpatica esti cu jucaria aia a ta
Eu cred ca sunt la polul opus in ceea ce priveste cresterea lui bb in sensul ca eu chiar il las sa faca ce vrea, dam amndoi in mintea lui, habar n-am daca e in grafic cu greutatea, inaltimea, comunicarea..il vad si stiu ca eok...hmm..parca nici asa nu-i bine
si mie mi-au placut oscarurile de anul asta..nu mi-a placut o faza. cand au prezentat-o pe Penelope, cucoana care vorbea, nu mai stiu ce actrita, era a zis l aun moment dat...chiar daca nu intelegm tot ce zice...pai sa nu-ti dau una dupa cap?? cum auziti o tzara de accent, cum gata, puneti omu' la zid

stefany_p spune:
din ciclul tare-i rau sa fii taran ...da' sa nu radeti de mine, ok?
imi caut de munca, v-am zis si ma duc azi la o cucoana la o agentie...
intru jmechera in cladire, ma infiintez la lift, niciodata n-o iau pe scari ..liftul cu usi gen oglinda..numai bine sa-mi fac freza.. vine un lift (erau 6 lifturi)..hopa topa ma urc, vad ca nu se mai urca nimeni, dar nu-mi pasa..apas 2...si ajung..la parcare..ma, nu-i a buna zic, ia sa urc inapoi..huh...ajung la parter..portareasa deja se uita lung inspre mine...apas iar un buton, sa vina liftu'...iar oglinda, iar fac freza, verific ruju....booon
ajunge alt lift, ma urc voioasa, o cocoana dupa mine..ma uit sa pas pe buton...fo 50 de butoane..cladirea cu 30 de etaje, restul pt diverse..intreb cucoana..unde-i butonu pt etaju' 2? ia se uita la mine si zice..pai nu exista etajul 2...pai cum asa? io tre sa ajung la 2220..ea zice...e etajul 22...ok, ma trec caldurile in momentul ala ..nu suport lifturile astea, te duc la et 22 in cateva secunde, parca ma apasa pe creier, ametesc si vad negru in fata ochilor..ma tin bine de bara si inchid ochii..coana se uita mirata dar nu zice nimic..la etajul 17 se opreste liftul..iese coana dau sa apas pe buton sa se inchida usele..un tinerel ferchezuit se agita sa tin liftul sa urce si el..l-as tine dar nu nimeresc butonul potrivit si apas pe cel de la urgente..tinerelul se agita, io mana nu o bag intre usi sa tin liftul..daca mi-o prinde acolo?..ma uit la tinerel, dau din umeri, usa se inchide si urc...intre timp, va amintiti ca apasasem butonul de urgenta, incepe frate o alarma si o voce tipa intr-un microfon..sa-i zic daca e vreo problema..la inceput nu m-am prins ca e vorba de mine, dar nemaifiind nimeni in lift zic sa raspund..spun cocoanei (cre ca portareasa era) ca e o eroare si se opreste alarma ..
ajung la etajul 22...zic gata, asta e...vad numarul intru si intreb ...aici e agentia Quantum?...la care tipa..nu, aici e agentia Drakkar...ok, zic, puteti vedea daca am vreo programare la interviu la ora 3?
aveam...d'ohhhh...