Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 5

Andrada79 spune:
Miss multumesc mult de raspuns. Chiar nu stiu ce sa mai cred, am zis ca mai bine sa ii schimb laptele capoate nu ii place, as sta si in cap numai sa bea . Uneori am impresia ca il enerveaza biberonul. Am sa mai astept putin sa vedem ce si cum ca ma tine asa de aproape o luna.Oricum faza asta cu lapticul coincide cu momentul cand mi-a racit dar si cu ziua in care a inceput sa bea ceai. A fost un mare chin cu el sa bea si el apa sau ceai. Am reusit cu ceaiul dar acum veni alta.....problema cu lapticul.
Simonix parca tu spuneai ceva de niste supozitoare fff bune cu eucalipt pantru tuse. Poate imi poti spune si mie cum se numesc exact, sora mea o are racita pe cea mica si ma gandeam ca poate le-o gasi si ea in America.

ca_eric spune:
tuturor bebeilor nascuti intre 19-23 sa fiti sanatosi si iubiti!!
am scapat de bubitze si suntem tare bucurosi..dar acum avem probleme cu somnul..se trezeste de 2-3 ori pe noapte..p[lange ii dau suzeta , e ok, apoi intr-o ora-2 iar..pe la 5 papa ca de..ii e foame..desi ii dau pe la 9 9-30 si totusi...el nu se trezea noaptea..nici asa sa planga, nici s apape..nu stiu ce are..incep acum la noi noptile de scandal..de 3 zile de la 6 sunt cuc...si azi de la 5..si mai tre sa merg si la lucru...asta e..ne adaptam..
am vazut puiuti frumosi de Alysh, Ancaurn,Miss, MissBB, Adriana
Lauritza , sanatate multa, tie si lui mirci.
Alysh, e dulce foc Vlad al tau
MsBBe tare frumoasa Andrada,
Lilly si noi am avut bubitze pe burtica si cred ca a facut alergie la ceva mancare. acum au trecut. si noi am avut cam 4-5 zile..si ear asa aspra pielea si uscata...l-am dat cu ulei..poate a ajutat..nu stiu ce sa zic
Belleane multa sanatate, si sa scpati de muci si tuse!!!
imi pare rau pt fetele cu pozele in concurs..dar eu nu v-am votat ca nu m-au lasat astia...nu stiu dc..cred ca nu am vechime suficienat..am mai incercat si nimik..asta e..poate next year..
miss eu zic sa incerci sa nu ii mai dai ca ultima masa grisulet, ci un bibe de lapte. poate in felul asta va dormi mai mult legat. eu vreau sa zic ca mai nou ma trezesc si eu noaptea ca se caraie si plange. si vrea sa pape...el care nu papa noaptea..se schimba copii astia de la zi la zi.... miss pupam pe daviducu..ce mumos e el...
doloress saraca de tine prin ce ai trecut la putin timp d ela nastere..imi inchipui ce tre sa fii fost pt tine...e tare greu..eu nu am trecut prin asa ceva, in schimb am fost la spital exact cu 1 sapt inainte de a naste caci a nascut o prietena...bb era mort..si a nascut natural...am trecut alaturi de ea prin suferinta asta si am fost daramata...poate de aceea am nascut mai repede cine stie..e o mare putere sa poti trece peste. felicitari pt curajul si puterea ta si un pt patricutz. mi-e tare drag baiatul tau.
va pupam si va citim, desi nu scriem asa des

Lorich spune:
ca eric ma bucur ca sunteti bube-free!
Simonacip nu mai, eu de ce ma manii pe Dumnezeu am avut un travaliu super scurt si o nastere ca-n vise. Imi pare rau ca nu m-am mobilizat sa scriu povestea venirii lui Robertica.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Adriana_78 spune:
Buna seara
Am vazut si eu poze cu Vladut cel dragut, cu Dragos cel sexy (Ancaurn) si cu Andrei de MsBB - m-am mirat ca fetita s-a transformat in baietel, apoi vazand pozele m-am incurcat de-a binelea, era chiar o fetita - cine e Andrei atunci? - dupa am citit mai cu atentie semnatura "Adriana mamica Andrei"
Belleanne, sanatate multa! Mucii ca mucii, trec pana la urma, da tusea parca e fara sfarsit.
Simonix, eu am inteles de la doct. ca aerosolii se recomanda/fac atunci cand copilul are ceva la plamani.
Socrate, am inteles de ce botosei vorbeai - de costumasul intreg cu piciorus - am mai multe, daca ai putea, ti-ai da una ca proba - nu prea le fol. la Annika; cum spuneam pe covor n-avem prob. si sunt bune cand ne grabim afara, rezolvam dintr-o bucata si pantalonii si bluza.
Annika statea singurica in picioare - nu-i trucata poza. Sta singura fara sprinjin, insa nu poate face nici un pas - si rade, da rade asa cu pofta cand o las singura fara manute
Adriana

simonacip spune:
Lorich scuze..nu stiu, te-am confundat cu Ylari cred..Stiu ca aveai o multime de probleme atunci si te bucura faptul ca robertzel statea cuminte la culcus..E scuzabil insa sa mai am si sincope, a trecut ceva timp de atunci..
Dana, uitasem, felicitari surioarei si sa dea DUmnezeu sa se bucure de micutza si sa nu aiba problemele inerente bebelushiei.
Ca_eric, ma bucur ca v-au trecut bubitzele
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Andrada79 spune:
Simonix acum am citit ca intrebai de faza cu aerosolii. Sa stii ca la noi prima oara cand i-am pus masca a fost un dezastru. Incepuse sa planga si am renuntat ca nu imi place sa il vad ca plange. A doua zi insa i-am dat masca sa se joace cu ea, numai cand a vazut-o a si inceput sa o arunce. Eu i-o puneam iar langa el, ma jucam cu ea dupa care am luat cealalta masca si mi-o puneam mie pe fata apoi lui facand bau bau. Pe urma i-am pus masca in joaca timp in care ma jucam cu el cu alte jucarii si tot asa pana a aceptat-o. Acum sa stii ca nu statea cap coada toata sedinta si il luam in brate, noroc cu furtunul ca e lungut si ma mai plimbam cu el in brate distragandu-i atentia si uite asa am reusit. Fluimucilul mi s-a parut super bun pr mucisori si sinupretul. Multa sanatate!

Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Lorich ![]() |
Mai Simo, dar ai o memorie f tare! Eu nici nu stiu ce a papat Robert ieri. Da, aveam probleme ca-mi picau socrii pe cap, unul cu piciorul rupt, unul...unul era soacra, deci suficient zis. Voi bagati majorete ca depasisem termenul si eu faceam rugaciuni in barba sa plece astia sa nasc linistita si sa aduc copilul in curatenie si liniste acasa....Doamne cat a trecut? Doar 8 luni si ceva?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Magnetism79 spune:
Fetelor sunt f. f. bucuroasa, piticul meu a facut primul pas SINGUREL!!!!!!!!! este adevarat ca de o saptamana incoace singura lui preocupare este sa se ridice sus sa fac primul pas si iata ca acum l-a facut!!!!!!!!!!!! SUNT ASA DE BUCUROASA CA M-A ASTEPTAT PE MINE SA-L VAD!!!!!!!!! Plus ca face multe lucruri singur.Mai nou avem si un dinte sus azi de-abia l-am vazut.
Isi opreste singur leganutul cand nu mai vrea sa stea in el.Azi i-am comandat o sumedenie de chestii printre care si o chestie pe roti gen premergator pe care il poate plimba prin casa.Si ne-am si cantarit la 8 luni , adica joia trecuta aveam fix 10 kg, si s-a si lungit.Are multe progrese la activ sapt asta.
Am fost la bal a fost super, a venit o formatie de muzica de petrecere, nu stiu cum ii chema ca nu am fost atenta.Mancarea a fost extraordinara, iepure cu masline, toate specialitatile de vanat, ce sa mai zic a fost extraordinar totul
Maine sera cand vin de la munci il pun la olita, am observat ca atunci cand il spal sau ii dau jos pampersul atunci face pipi, poate face si daca il pun la olita. Stiu ca isi pot controla mictiunea de-abia pe la 2 ani dar eu incerc, daca tot le face pe toate atat de repede, sa vedem poate avem cu ce ne lauda.
Zice si destul de multe chestii de genul : dai dai cand vrea sa-=i dai ceva, eche inseamna uite, dadadadadada asta il zice in continuu si tata zice in continuu, mi imi zice ama atat, dim cand se trezeste se uita la tasu si il mangaie zice tata in soapta si abia apoi se uita sa vada daca sunt si eu pe acolo.
va pup pe toate
Mami de Bogdanici Pogonici

simonacip spune:
Lorich...da, ce de timp...la noi miine se fac 10 luni. Wow!
Stepfany, sper totusi sa-ti gasesti repede ceva de lucru
Simonix, hai ca acum am citit de aerosoli.Eu cind ii fac nu stau jos cu el(desi mi-e greu ca eu cred ca a depasit 10 kg) Il tin in brate cu fata spre exterior si ridicat astfel incit sa-i pot cinta la ureche.Si trebuie sa si dansez. Asa reusim, s-a obisnuit astfel si nu mai prootesteaza, ci adorme pina la sfirsitul sedintei.
Belleane, poate nu ar strica un exudat nazal...Lui Mati data trecuta i-a iesit streptoccoc pneumoniae si i-a dat niste pic Ciloxan cu antib...el si stranuta la 5 minute,era terminat
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

cenia spune:
Salut
am mai citit ultimele pagini sa mai vad ce faceti, vad ca sunteti bine, muciosi, dar asta e. trebuie sa va spuneti ca asa racesc mereu copii, bine ca nu alte boli mai grave. noi facem bine, e bunica din Romania la noi, ne simtim bine.
na iete ca la 9 luni si fata mea merge sprijinita de canapea, dar primul nu mi-a fost asa de harnic, fiecare copil cu ritmul lui. abia la al doilea copil te relaxezi, la primul i-am cumparat jucarii pt dezvoltarea inteligentei, cd-uri. acuma sarmana mea fata nu i-am luat nik, se joaca cu masinutele lui frate-su.il imita pe el in toate, vorbeste pe limba ei, ne cearta, bra brei bra, da da, tatatata.
uite poze aici:
http://picasaweb.google.com/celapopa/RecentlyUpdated#5300919770834209890
sper sa intru, eu is cu cura de slabire concentrata la maximum. de la 88 dupa nastere am ajuns la 76. mai am 10 kg sa ajung ca inainte si nu incap in vechile haine nici de frica. asta ma deprima cel mai tare.
aici vad ca doctorii renunta la siropuri de tuse, muci! e bun sa dam miere de albini( peste virsta de 1 an, la cel mare mi-a zis!), deci are dreptate Miss parker cu medicamentele si campania ei contra lor.
asadar va salut sper sa fiti bine. pt muci cea mai buna e aspiratorul ded muci conectat la aspiratorul casnic. orice ar fi. si Colargol e bun.