Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
Lilly79 spune:
Simonix am stat putin si-am analizat de ce sunt eu stresata ca Julia va vorbi tarziu.Si mi-am dat seama ca maica-mea e cea care de multe ori imi zice ca Julia va vorbi repede, ca eu am vorbit repede si faceam propozitii pe cand altii nu vorbeau.Si apoi imi zicea de fetita lui varu-meu ca a inceput sa vorbeasca in propozitii scurte pe la 2 ani jumate, dar sigur Julia va vorbi mult mai repede ca noi ne ocupam mai mult de ea si nu ca varu-meu si nevasta-sa, bla bla bla .Totdeauna ii taiam chestia asta si ii ziceam ca din partea mea poate sa vorbeasca mult mai tarziu, nu o voi grabi, si totusi, undeva in mintea mea a ramas o chestie acolo legata de vorbit.Si cand citesc pe forum de copilasi vorbareti mi se declanseaza ceva; nu e invidie pt ca sunt bucuroasa cand citesc progresele facute de alti copilasi, ci eu un fel de regret ca fetita mea nu "vorbeste" asa mult.Dar acum, pt ca am depistat problema, gata, ma voi controla si ma voi bucura de perioada asta cand Julia inca nu vorbeste la comanda, sau nu spune nimic cu adresa.Peste cativa ani, cand imi va turui toata ziua cred ca voi regreta perioada asta de liniste
Pe partea cu statul in fundulet, umblatul in 4 labe si ridicatul in picioare nu am grabit-o deloc si a evoluat cum a vrut ea.
Stiu ca fiecare copil e unic si se dezvolta in ritmul sau, asa ca voi lua fiecare zi cum vine, si astept sa evolueze Julia cum vrea, fara sa o stresez prea mult.
Merci pt ca m-ai facut sa realizez problema.
Si apropo de fetita prietenei tale, nu mi se pare ca ar avea vreo problema.Asa e ea.Si eu am fost tare puturoasa la mers], cica am mers singura pe la vreun an jumate, si n-am umblat in 4 labe, dar vorbeam .O intrebasem pe maica-mea ca ce-au facut cu cablurile si cu pericolele din casa cand m-au avut pe mine? Raspunsul: unde te puneam acolo stateai, si cand ai inceput sa mergi, ai inceput sa intelegi ca nu-i voie.Pai eu puteam sa-i tot explic Juliei cand avea 6 luni jumate si se tara prin casa ca nu-i bun prelungitorul, ca tot la el se ducea .
M-am intins cam mult.Ma duc sa mai fac ceva prin casa pana doarme fetita mea iubita.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
stefany_p spune:
hai cu buna ziua..
sa ne traiasca bebelusii de 23..ce zi fainia..mi-ar fi placut si mie sa fiu nascuta intr-o zi de 23..data viitoare
sanatate la puiuti ca vad ca-s cam multi virusi in zona
Iusti e baiat activ, se da cu premergatorul peste tot, se prinde de gratiile patului si vrea sa se ridice, merge bine de-a busilea..si s eface tot mai frumos
io imi caut de lucru..o sa va stresez cu propozitia asta mult si bine...asa presimt
MissParker spune:
Lilly, da, uitasem, si lui David i-a aparut la baza gatului (unde probabil se freaca body-ul si stramplerul) o eczema cu coji asa mai aspre, ii dau si acolo cu ulei de masline si asteptam sa treaca... pai ce altceva sa fac, sa-i dau cortizon? Lasa doctorii, pe bune, uita-te la experienta mea cu dobitoaca de pediatra, da-i cu ulei de masline sau cu ulei de argan, am auzit ca este foarte bun si mi-am comandat si eu.
Andrada, nu stiu ce sa zic de lapte, chiar azi ma gandeam ca si David bea putin fata de „cat scrie la carte“, adica el bea la 3 mese mai putin de 400ml (dimineata 160ml, uneori chiar 200, la a doua masa cam 75ml si la masa de dupa-amiaza – care va fi in curand inlocuita cu cereale cu fructe – mai bea vreo 80ml maximum). Noi am mers pe BEBA HA1 de la bun inceput. Eu nu cred ca laptele e de vina. Poate sunt dintii, poate are un puseu, cred ca o sa-si revina. Gandeste-te ca ei stiu cel mai bine cat le trebuie, daca le e foame vor papa bine...
inais, ce sa zic decat felicitari pentru puiuta care doarme toata noaptea Mie numai chestiile astea imi sar in ochi la toate mesajele cu copiii care dorm bine
ancaurn, si tu, Brutus? Auzi, doarme cupilu’ de la 19 la 7, ma ia ameteala! Vai, POZA ASTA m-a terminat cu zile!! De-aveam fata ma inscriam pe lista de pretendente imediat
YLARI spune:
Buna fetelor, am intrat si eu sa va spun ca suntem bine. Eva e o frumoasa si o cuminte si o iubesc foarte tare. Deocamdata toate bune, mama e bine dar incerc sa nu o exploatez prea tare, de aceea in fiecare joi plecam din Pantelimon si ne intreptam spre Crangasi unde stam pana duminica seara. Ne impacam bine cu programul asta si sunt fericita. Fi-mea nu face progrese nemaipomenite, inafara ca face pasi in premergator. Va pup, mai revin si maine cu stiri.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Magdone spune:
George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Daria-Maria, Gabriela si Vlad -Andrei sa creasca mari si sanatosi!
Dana felicitari pentru nepotica, sa fie sanatoasa si sa manance bine!
Elena imi pare rau de problema cu dermatita, am mai auzit la noi la sezatoarea canadiana bebelusi care au avut asa probleme, din pacate nu stiu cum se trateaza, poate sa tragi cu ochiul acolo si sa vezi. Multa sanatate!
laura, Socrate insanatosire grabnica!
Lily79 felicitari pentru al -4lea dintisor! noi inca nu avem decat unul acum se vede un colitsor de la al 2-lea si tot asa pofta de mancare mai scazuta.
MissP sa stapanesti sanatoasa netbook-ul si sa- l folosesti cat mai mult.
La n oi programul de seara e cam asa:
18-18-30 ultima masa, iaurt cu fructe, fructe cu cereala sau pireu de legume, depinde de la caz la caz
19 - baita, eu ii fac o data la doua zile
19.30- san si culcarea. Doarme f bine pana pe la 11 cand se trezeste si dupa aia tot asa o tinem,cu foiala, daca am apucat sa dorm vreo ora inainte de 11 e bine, daca nu s-a zis cu noaptea mea.
Ancaurn e mortal Dragos! un pentru el.
Leloo m-ai facut sa rad, asa si la noi la Odiseaa lui Razvan, dar trei pagini pe zi e bine la voi la noi e o pagina la 3 zile
Lily, relax si mie mi-era nu stiu cum cand citeam despre copilasi care merg deja si Olivia nici sa se m,iste, dar s-o vezi acum, asa cum poate ea, se taraste pe fund, si numai inapoi, numai pe sub pat o gasesc si are o vitezaaa
Azi nu mai merg sa-l iau pe Razvan, a uitat tati sa scoata carutul din portbagaj asa ca are sarcina sa vina sa-l ia poate apuc si eu sa mai cate ceva prin casa.
V-am pupat si o zi buna in continuare!
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
MissParker spune:
Fetelor, m-am uitat si eu pe site sa vad Oscarurile, in sfarsit i-au dat si lui Penelope Cruz unul pentru Vicky Cristina Barcelona... actrita buna, fata asta! Ah, iar lui Heath Ledger postum... odihneasca-se in pace... Iar la rolurile principale nici o surpriza: Sean Penn (Milk) si Kate Winslet (The Reader), ce ma bucur pentru Kate, care e o actrita extraordinara!!! Iar la cel mai bun film si inca enspe mii de categorii: Slumdog millionaire. Pe asta tre’ sa-l vad si eu neaparat! Iar Wall-E a luat la animate, ce dulce!! Mai am de vazut introducerea lui Hugh Jackman, sa vedem daca s-a ridicat la nivelul unui Billy Crystal sau Jon Stewart...
stefany, bafta cu job-ul!! Tinem pumnii!
Magdone, in sfarsit una de-a mea, cu bebe trezicios la 11, asa e si David, uneori hai pana la 12 doarme, dar daca nu am apucat sa dorm si eu o ora pana atunci, e jale... Ei, asta e, cu ei defilam... si ii iubim no matter what
Fetelor, mai veniti de ne votati, ca noi suntem pe primul loc, Gabitza e pe locul trei!! Mie poza de pe locul 2 mi-a placut dpdv fotografic, dar consider ca a mea si a Gabitzei ating inima si trezesc sentimente, ceea ce este si mai important la o poza... Hai sa demonstram ca bebeii nostri sunt cei mai frumosi de pe DC!
elena_g spune:
MSBB-da m-a recunoscut Zoican dar sanatate...asta e...faceam pe mine de frica, fata ei a insemnat prea putin in "delirul"de atunci.A fost si inca mai este putin dificila situatia la mine pt ca imi respinge un fir de la operatie si inca nu se inchide bine intr-un punct dar...nu ma simt rau,nu ma mai doare.Atunci a a fost rau tare cam o luna jumate chiar doua.
MISSP..tu zici ca nu ar trebui sa-l vaccinez pana nu vad despre ce e vorba?Bine sper sa vada si dr si sa zica ceva daca e cazul sa -l fac acum.
LILLY79 exact asta am crezut si eu ca e ..de la cearsaf sau saliva.Acum sa vad maine...sper sa fie doar de la saliva si sa rezolv cu acea cremuta de care a zis GABITZAM.
belleane spune:
salutare si de la noi,
La multi ani! copilasilor de 23: Loorelei,Daria, Gabriela,Gabriel,George Vladimir, Vlad Andrei! sa cresteti mari si frumosi.
Am vazut si votat copilasi FRUMOSI la Clipe de Viata!
Am vazut copii frumosi de Alysh, Ancaurn,Miss, MissBB, Adriana
A mea este plina de muci, nu stiu cum sa fac sa termin odata cu ei. Am incercat cu ser si cu Ophtamesone dar parca este izvor in nasul ei. Ufff. Nu avem febra sau altceva doar muci care-i infunda nasucul atunci cand doarme. Trebuie sa folosim ff des batista bebelusului.
I-am luat azi Ophtamesone N sper sa o ajute. Chiar nu stiu ce sa-i mai fac. Nu a mai iesit afara de vreo 3 saptamani si nu a facut baita generala sau la cap de aproape 2 saptamani. M-am saturat de mucii astia. Cand dispar mucii apare tusea
Laura: Insanatosire rapida! Bine ca Mircea nu a luat. Poate e afot raceala si nu viroza.La noi a fost viroza, am luat toti.
Alysh: sa-i treaca lui Vladut bubitele
A mea de cand cu mucii doarme putin cam 8 ore noaptea cu 2,3,4 x...treziri si ziua doarme maxim 2 ore. Nu-si doreste sa doarma deloc, cade rapusa de oboseala. In rest e vesela si vrea sa fie tot timpul in centrul atentiei. Nu sta singura nici o clipa si nici in patut.cam astea-s vestile noastre.
SPER SA SECE IZVORUL CU MUCI!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Simonix spune:
Belleane - si noi suntem muciosi de ceva vreme si folosim batista bebeului. Am grija sa nu ii las nasul infundat ... ma cearta rau piticul daca tot aleg cu servetele dupa el. Am vazut ca vorbeati ceva mai devreme - si eu folosesc chestii umede pe la nasuc... uneori am sanse sa nu protesteze
A propos de mucishori, noi am incercat sa facem aerosoli (astia mai degraba pt tuse cred ca sunt - dar si tusea e in program la noi) - am traumatizat cupilul !!! Chiar, voi cum reusiti ?? Robert nu vrea deloc sa stea cu masca aia pe fatza - se invineteste de plans. Partea buna e ca adoarme instant dupa o repriza de chinuiala. Asa ca nu mai fac pentru moment si asta este ... ramanem cu lumanari la nasuc.
Lily - Stii, si bunica fetitzei mai leneshe la mers tot asa spune: fiica-sa cica a mers la 9 luni (yeah right) si deci e musai ca si nepoata sa mearga la 9 luni - uite ca nu o mers si concluzia este ca ... e retardata ca taica-su (adicatalea ginerele ... saracu' om ... cica ala a fost puturos). Ma distreaza chestiile astea: ce e bun e de la mine, ce e rau e de la familia sotzului
Radem radem, dar e adevarat cu genele. Eu vad la noi: faza cu dintii - si mie si lui Bobo ne-au aparut dintii f greu, dupa un an - si la Robert va fi la fel probabil. Apoi gesturile piticului... le are de la noi. La fel si faza cu mersul - amandoi am fost mergaciosi. Sa vedem cu vorbitul, caci eu cica am fost copchil precoce si am vorbit repede si mult Singura chestie - Robert e asa de agitat ... nu prea stim cu cine seamana, ca eu eram genul de copil care unde il puneai acolo statea... Robert ... imposibil sa nu miste el ceva acolo, un deget daca poate - e musai sa il balangane Dar trebuie sa recunosc ca e cuminte, se agita in coltul lui, sta cuminte la masa etc. Cunosc pitici care efectiv se urca in capul parintilor ...
Fuuuug :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
simonacip spune:
Buna seara fetelor.
Sis, sanatate multa, sa vii cu vesti bune diseara.
Alysh, e scumpic foc Vlady, s-a facut un frumos, nu stiu s-a proportionat foarte bine...Si-mi place cuvertura ta de pe canapea, cea alba, e foarte misto!
MsBB, e nemaipomenita Andrada, o dulcetica...
ANcaurn cit despre Dragoselul Chipendale...ce sa mai zic, chestia e ca si le pozeaza frate, parca stie el ceva ...E nemaipomenit!
Lilly si Iulia, nu va mai faceti griji cu progresele copiilor, nici nu va datis eama cit difera si fratii intre ei...ce evolutie diferita. De ex david al meu n-a mers deloc de-a busilea, cum zicea si Gabitzam despre Raducu...In schimb Matei e mare fan. Cit depsre vorbit, chiar sunt prea mici pentru asta, abia pe la 1 an spun si ei 2-3-4 cuvintele, iar de vorbit mai tirziu, pe la 1,8 luni cam asa. Deci nici o grija!
Leeloo, Inais, ma bucur ca bblusii sunt bine..Inais, ce lista mare ai pentru tirg, eu dc as merge nici nu stiu ce as lua...poate o tricicleta, dar altceva nu prea-mi vine nimic in cap.
Lorich, oof, ce greu trebuie sa-ti fi fost...si mi se pare ca te-ai chinuit si mult in travaliu saraca de tine...Of, dar cine are acum baiat minunat??
Elenag, si eu as zice , ca si Miss, sa vezi intii de la ce sunt bubitele, pina sa-i faci vaciinul...DOamne Fereste de ce reactii ar putea provoca..
Belleane, va doresc multa sanatate, sa dispara mcisorii si tusea, sa va bucurati de sanatate...
Pupam Eva si Ylari, ne e dor de tine!De Elenuca nici nu mai zic...cind om apuca sa ne revedem si noi, ma oftic de vreme..
Noi suntem bine, dar nu vrea sa mai zic de teama ca cine stie ce ne-ar putea lovi iar...Vreau sa vina vara, sa vina vremea buna, sa ies din casa, am o stare d eplictiseala dupa atitea saptamini in casa de nu va puteti da seama...
Hmm, va pupez.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"