Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

elena_g si Julia are asa pete pe fata.Cateodata is rosii si urate, cateodata nu se vad, dar tot timpul pielicica e aspra.Eu tot le-am ignorat zicand ca probabil o fi din cauza salivei, a mancarii, a faptului ca doarme pe burtica si se tot freaca cu fata de cearsaf.A, si de cateva zile i-au aparut ceva pete cu piele aspra pe burtica, pe ceafa si pe un umar.Cea de pe burta am banuit ca i-a iesit ca s-a iritat de la scutec, iar cea de pe ceafa de la ceva hainuta, dar cea de pe umar? Sunt o mama inconstienta ca nu ma duc la doctor cu ea , dar sunt impotriva medicamentelor si cam asta fac toti doctorii in ziua de astazi: baga medicamente in noi si in copii.Ar trebui sa caut ceva crema naturista si sa o dau cu ea.

MissParker felicitari pt netbook.Eu visez de vreo 2 luni la un laptop, dar cica nu-si merita investitia si cu criza asta sa stau calma si sa nu arunc banii pe geam.Si atunci cand gandesc rational imi dau seama ca asa e, dar apoi iar ma uit pe site-uri specializate si imi clatesc ochii cu laptopuri.Dar cred ca nu-mi voi lua decat atunci cand va fi ceva super oferta, ca sa nu regret apoi.Sa nu cumva sa fie ca si cu masina de cusut .Aveam eu un vis de cand eram mica sa croiesc si sa cos haine si cand am avut bani mi-am cumparat o masina de cusut.Am scurtat o pereche de pantaloni, am facut 2 fete de perna si...acum sta masina in dulap.Acum nu mai am timp nici sa vreau.

Alysh, Simonix felicitari pr progresele lui Vlad si Robertel.Ce baieti destepti aveti voi acolo.Julia e in urma la partea de intelegere , cred ca nu am vorbit suficient cu ea.Am remarcat in ultima vreme ca intelege unele chestii, dar apoi in alte momente nu mai intelege sau nu are chef pe moment.Si la vorbit stam mai prost; in ultima vreme e doar cu "am ama mamama buu pfuu", chiuituri si atat.Dar va vorbi si fata mea pana la 2-3 ani
Alysh am vazut acum poze cu Vlad cel frumusel si fericit intre jucarii.

Reallaura multa sanatate si tie si lui Mirci.

MsBb am vazut poze cu Andra cea frumoasa.

DanaH felicitari pt nepotica.Sa creasca mare, sanatoasa si sa fie papacioasa si cuminte.

Noi ne confruntam de 2 zile cu febra care din fericire a cedat la nurofen.Si am descoperit azi dimineata cauza(sper sa fie asta) : dintocul nr 4.Si la dintocul 3 a fost greu pana a iesit ca e lat dintocul si pana i-a spart gingia au trecut cateva zile si eu credeam ca ii iese si celalalt de era asa agitata si saliva de numa.Acum se trezeste noaptea de multe ori, dar eu nu o mai aud totdeauna. Am devenit mai nesimtita Si alt simptom: nu mai papa decat f putin.

...nu mai stiu ce-ati scris, asa ca ma duc sa imi termin supa si sa ma joc si cu fata.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

{s]
La Multi Ani GEORGE VLADIMIR, GABRIEL,GABRIELA si VLAD-ANDREI!
Sa cresteti mari si sanatosi!

La Multi Ani si iubirii mele Daria, printesa mea draga!

Multumim pentru urari :Aelita, Socrate, Adriana_78, Gabitzam, Mi_bebelina, MissParker

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

GEORGE VLADIMIR , LORELEI, GABRIEL, vecinica noastra DARIA-MARIA, GABRIELA, VLAD-ANDREI

Vreau sa va intreb si eu ceva. De ceva timp puiul meu nu mai papa lapte dimineata decat fffff greu. Ce sa zic daca mai vrea 30-50 ml. Reusesc seara sa ii mai dau un biberon de lapte cu cereale cam 150-200 ml. Initial cand am vazut ca nu mai vrea am scos cerealele din lapte si am incercat sa il dau simplu dar a baut doua zile apoi nici asa. Acum ii fac laptele, bea cat bea si pe urma ii mai dau un iaurtel ca nu il pot lasa doar cu 30 -50 ml de lapte. Am incercat sa ii dau si cu cana, sa schimb tetina dar nimic. Ma gandesc ca nu ii place laptele, eu ii dau milumil 2 si vreau sa intreb fetele care au scimbat laptele daca stiu cumva de aptamil daca e mai gustos???

Lorich uff prin ce ai trecut si tu in spitalul ala de doi bani. Eu si acum daca le-as vedea pe asistentele de la copii le-as omori. La mine a venit una noaptea sa imi zica sa ma misc mai repede ca scol toata sectia. Imi facuse Tiberiu un eritem fesier ff urat si saracutu se trezea intr-una plangand si am vrut sa il schimb de pampers si plangea.Sa nu mai zic ca m-am rugat cu cerul si pamantul sa vina cineva sa il vada ca era plin de basicute galbene la fundulet. A venit o dobitoaca seara mi-a zis sa ii dau cu un unguent si pana dimineata era mai rau. Pana la urma dupa 4 ore a venit neonatoaga lui si s-a rezolvat. A durat 4 ore sa vina, in conditiile in care ii dadusem cu o zi inainte 2 mil ca deh asa imi zisese doctora sa ii dau. Imi aduc aminte ca nu am dormit toata noaptea si am stat cu el in brate si plangeam si imi era rau de simteam ca ma sfarsesc, aveam anemie 8 si ma durea operatia de imi venea sa urlu. Acum nu as mai tace cum am tacut dar bine ca a trecut si acum are mama un mic marait ca deh ne supara dintisorii astia care nu mai ies odata!

Msbb e o dulce printesa ta! Ce imi place cum s-a bagat ea sub canapéa http://family.webshots.com/photo/2665577870103626019oEFaTu

Alysh e un dulce, ce bine ii sta in camasuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Noi cam rarutz...am fost cu trebi (reorganizat casa sa fie safe totul pt ca dra are premergator si se baga peste tot...).

Am citit din urma si am ajuns la zi.

Vroiam sa le urez din urma LMA celor sarbatoriti zilele care au trecut.
Sa urez pentru azi pentru puiutzii de 23! Un pupic special Dariutzei!

O sa merg si eu la poze...sa va vaz si sa va votez. Eu una nu ma bag la concursuri pentru ca totii puiutzii merita sa castige. Sunt frumosi si unici.

Un scurt rezumat despre noi: papam 3 mese solide/zi; 2 de legume si una de fructe (simple, sau cu cereale sau cu iaurt). Cele 2 mese de legume sunt supa si felu' 2. Aici in general e pilaf cu legume si carne...ca inspiratie ff multa nu am. Dar mai schimb. I-am luat spanac de la Mega...esec total. Poate pt ca i l-am amestecat cu galbenus de ou si branzica...era apru cumva...desi am pus si lapte si un strop de unt.
Papa putin lapte fi-mea...ca tot intreba cineva. Asta pentru ca doarme toata noaptea...si mai nou se trezeste la 9-10...deci incepem direct cu fructele...sare prima masa de lapte. Mai papa lapte doar printre picaturi intre mese (dar de obicei nu prea) si seara cu cereale. Aseara a fost maximul de cereale papate ever: 270ml lapte cu cereale. Adica un castronas si jumate.

Reteta ei preferata este: broccoli, morcov, dovlecel fierte + orez fiert separat + patrunjel tocat la final (crud) + 1 linguritza de ulei masline.

Vreau sa merg la targ...ca intreba cineva. Insa nu cred ca iau copilu'. Targul asta e inghesuit. Nu ma incumet.
Am o lista impresionanta...asa ca...uraaa ca au intrat banii pe luna asta.

Am vazut si eu pozici frumoase cu copilasii de pe aici. Nu-i mai nominalizez, insa le-am vazut pe toate.

In final, dar nu in cele din urma, ii urez si cu lui Cleo! Laaaaaaaa Muuuuuuuuuulti Aaaaaani! draga tanti mama lu' Mara!
Asteptam poze cu Roma de care noi suntem indragostiti!

Va pupam pe toti si va citim...mai din umbra asa!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare mamici de M&M

Scuze, sunt evident pe graba, dar voiam sa o linistesc pe Lily ca am vazut un emoticon acolo care nu imi place : Nu iti fa griji ca scumpica ta nu face x si y sau ca nu recita poezii - pai nu stii faza cu "fiecare cupil cu ritmul lui "? Asa ca relax :) Si uite, eu cred ca piticii astia sunt smecheri :p sau uneori sunt distrati si nu au chef sa faca chestii la comanda. Am remarcat ca robert isi pierde din skill-uri pentru a le regasi mai tarziu. De exemplu, inainte se stramba, mai ales daca ne vedea pe noi facand asa. Acum - putem sa stam si in cap ca se uita cu gura cascata la noi si nu se stramba deloc :) Gata - lost ! iar cu vorba - al meu vorbeste toata ziua dar nu a zis nimic cu adresa si evident ca nu spune decat mamadadatatababa si evident gheghe Si e normal sa fie asa.

Sa vedeti, am o prietena cu o fetita de 1 anishor (il implineste la inceputul lui martie). Ei bine, fetitza nu vrea sa se ridice, e o puturoasa, e f jucausa dar inca nu se ridica in piciorushe, nu merge in 4 labutze, nu are chef. Si bunica-sa o bate pe mamica la cap ca e fiica-sa retardata si sa o vada nu stiu ce doctor - auziti si voi ! Copil sanatos, normal... Moooaaama daca mi-ar zice maica-mea asa ceva ... ce i-as face ! Pai uite, Robert nu are nici un dinte si nici un semn ca va avea vreodata Inseamna ca e inapoiat ??

MSbb - am si io impingator de la Vtech dar arata diferit un pic Ce chestie ... Din pacate nu am poze sa va arat ...
M-a topit si pe mine poza cu fetitza de sub canapea

Lorich - a propos de impingator, Robert se catzara pe el , dar nu il las eu, ca mi se pare f alunecos... Insa ieri a strabatut sibgur sufrageria cu impingatorul, care aluneca ... de mi s-a facut rau - a bagat o viteza ... Ta-su o fost de vina ca l-a lasat asa, singur... din fericire nu a cazut piticul... era f triumfator :)

A propos de asta - Robertzel a stat sigur in 2 picioare fara sprijin - a trecut de la canapea la scaun singurel. Ma rog, 2 secunde ... dar vad ca nu ii e frica sa isi dea drumul la manutze

LA MULTI ANI M&M de 23

Si mamicilor -

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

cu multe, multe pt M&M si mamicile lor.
Din pacate, de cand am inceput serviciul nu mai am timp nici sa va citesc, dar sa mai si scriu! Dar macar am servici si inca unul bunicel, asa ca nu ma plang.
Dragos la 8 luni si un pic e deja un strengar fara pereche. Cine stie ce m-o astepta mai tarziu. Dar nu conteaza, sanatos sa fie. Nu avem nimic special de raportat. Mananca bine, doarme de la 19 la 7, daca nu i-ar fi bagat cineva un ardei iute in fundulet nici n-as sti ca am copil mic. Dar mi-e drag de nu mai pot.
Vreau sa va arat ca Dragos si-a gasit deja vocatia. Chippendale il face mama. Macar e o meserie banoasa. Doritoarele de senzatii tari sa se inscrie pe lista.

Astea fiind zise, va pe toate fara exceptie si va rog sa nu va suparati pe mine ca nu reusesc sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai cat e de frumos si dulce Dragoselu mic !! Dar nici cu sora lui nu mi-e rusine. Frumosi copii ai, Mihaela!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

He, he Gabitza daca vorbesti despre copiii mei, asa cum banuiesc, esti datoare cu un mielusel. Oricum,multumim pt complimente. Si ai tai sunt tare frumusei. Ii admir de fiecare data cand am ocazia. De aceea i-am si votat la Clipe de viata, ca si pe celelalte mladite si mugurasi pe care i-am zarit in concurs.

Uitasem sa urez pt sarbatoritii zilei:George Vladimir (Adidana13),Lorelei(Aldaesme),Gabriel(Fecian),Daria Maria(Micaela06),Gabriela(Violet_eyes),Vlad Andrei(Danicris)
si pt draga noastra Cleo. Sa ramai vesnic la fel de vesela si optimista ca acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Fetele am vizionat toate po(z)nele de la concurs, am gasit pui de Leeloo http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=14

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Lorich - multumesc mult, esti o draguta!

Imi cer scuze ca nu am mai putut intra, adevarul este ca nu ma pot tine de voi, sunt mai activa la grupul fetelor de cind l-am nascut pe Stefan, dar acolo se scriu maxim 3 pagini pe zi si pot repede sa vad despre ce se discuta... Noi suntem bine, eu cu jobul, am fost si la un training la Brasov, acasa amindoi ma iau de noua, trebuie sa ma ocup de ei, tata e inca in spital si mama nu a mai putut veni la mine, vine doar soacra, ce sa va spun, deocamdata e putin mai greu...
Ariciul e un neastimparat, nici nu imi vine sa cred ca a facut 9 luni - vrea numai in picioare, se agata de te miri ce numai ca sa se ridice in picioare, dar dupa un timp nu mai stie cum sa revina la pozitia initiala asa ca, obosit fiind, striga dupa cineva sa-l ia de acolo... Merge in 4 labe cu o viteza de ma sperie, se duce absolut peste tot (adevarul este ca eu nici nu i-am ingradit spatiul), daca va inchipuiti si-a facut si o metoda sa urce scarile in 4 labe...!
De mincat maninca bine, are acum 9 kg - maninca lapte cam 700ml/zi (in 3 mese), un iaurt, o masa de legume si carne/ou si o masa de fructe. I-am introdus deja si pestele, vad ca i-a placut si nu au fost probleme...

Cam atit, pup pe toata lumea!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Vazut poze de bb alysh si MsBB. Frumusei si frumusele. Doamne ce cresc copii astia. Si eu ma gandesc sa ii iau impingator de VTech, sper doar sa nu cada cu el.

Mai trag cu ochiul pe la jucarii sa vad ce are fiecare.

Lily nu e cazul sa gandesti asa. Nici al meu nu face una alta ce eu cred ca ar tb sa faca. DAca ar fi dupa bunica sa ar tb sa recite Luceafarul. Eu ma multumesc cu mama. Chiar daca asta inseamna, ma plictisesc, vreau aia sau nu mai vreau aia, vino sa ma iei de aici etc.
Uite sunt fete care au bebei mai puturosi, alti copii sunt mai grabiti.Fiecare in ritmul sau propriu.

Mergi la inceput