Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Am intrat un pic pe forum de la munci ca tot lucrez la un proiect si am luat o pauza.
Vreau sa spunem si noi un La Multi Ani!!!! pt David puiul lui Miss si Matei puiul lui Simonacip, daca mai sunt si alti puiuti imi cer scuze ca nu i-am amintit va spunem si voua La Multi Ani!!!!!!!!!!
Azi dim inainte sa plec la munci am avut o intamplare tare urata, ca de obicei cand ma trezesc eu se scoala si el apoi adoarme dupa ce plec eu, cand se trezeste il iau cu mine il pun in carut si ma duc la baie, il pun in asafel incat sa am vizibilitate asupra lui.Azi dim intr-o fractiune de sec ma fetelor s-a ridicat din carucior si a cazut dar a cazut intr-o parte pe gresie, nici nu mai stiu cum ca nu am fost atenta, era deja pe jos, am auzit doar poc, a plans un pic, dar s-a linistit repede, l-am verificat si nu are nimic, nici la cap cred ca nu s-a lovit ca l-am gasit in patru labute sub carucior, nu stiu cum a aterizat asa, cred ca s-a tinut cu manutele de vreuna din barele laterale si a mai atenuat caderea.
Va pup si va dorim o zi buna la toate

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, va pup pe toate.

La multi ani sarbatoritilor!

Imi pare rau ca nu am mai scris, vroiam sa postez ieri dar avem un IT-ist rau care ne spioneaza ce facem. Calculatorul de acasa nu mai functioneaza, asa ca acum m-am bagat pe Zapp sa rezolv problema

Asaaaa... Deci cum va spuneam Eva este bine, dintzii de sus tot nu i-au iesit, deci si noi suntem codase cred doar cu 2 dintisori... Mai nou sta foarte cuminte si se joaca singurica in tzarc, mishuna cu premergatorul peste tot, prinde o viteza cu el de mi se face si frica. Singurica sta un pic in picioruse dar nu face pasi ca abia se tine. Grasa lu' mama...

Nashica Evei e gravidutza...

Imi pare rau ca nu mai apuc sa va citesc, asa ca din amintiri, o pup pe aelita, vad ca a iesit din barlog. Si pe cenia si pe micuta ei frumoasa
Simonacip, da, eu eram aia cu travaliul de 18 ore...
Alysh, da, si eu o vad pe Eva acum de o frumusete mare-mare, la cat de urata mi s-a parut la inceput....
Socrate si de altfel tuturor fetelor, va urez sa vina repede banutii ca stiu ce naspa e. In noiembrie am stat rau de tot cu banii si noi, in conditiile in care eu mai aveam bani pe card, vreo 700 ron . Si eu sufeream la fel ca nu ii puteam cumpara fetei lucrusoare. Of, acum e mult mai bine... Dar cu sacrificii...
kristinik, of, imi pare rau de mucishorii Dianei... Persevereaza cu tratamentul, e toto ce pot sa iti spun. Tu folosesti batista bebelusului? Aparatul Salin nu stiu ce e... Of, si noi am tras de Sarbatori din cauza mucilor...
Simonix, cred ca e demential Robertzel cu "magaoaia" prin sufragerie... ha, ha, ha. Pupam Robertelul.
Ce sa va mai zic? Va pup, fug inapoi pe retea sa nu mi se observe lipsa :)

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mai, fetelor, am uitat sa va spun La multi ani de Dragobete ...
fiica-mea mi-a tras o tzeapa: a dormit numai 20 de min!!! si de obicei dimineata doarme o ora jumate-doua... timp in care mami isi face de cap pe forum sau prin casa, cu treaba! tzeapa: s-a trezit
vai, si am uitat sa spun mai devreme ca am vazut motata ceniei frumoasa-foc!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Matei (Simonacip), Teodora Maria(DanaH), David (MissP), David Andrei(Icazangiu), Teodora Larisa(Akella)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani copilasi de 24..adicatalea...Matei cel mare, David fantastic si Teodora Maria cea mai tare din parcare...simteam nevoia sa exprim ceva langa numele lor...
mai Adriana, da' stiu ca ai imaginatie...
am dat interviul,postul e scos printr-o agentie de plasare a fortei de munca, am primit ok de la tipa care m-a intervievat, dupa ce mi-a zis sa mai aduc cateva imbunatatiri la CV(cv-ul are cateva particularitati aici, nu merge dupa varianta romaneasca). azi il va primi si tipei care se ocupa efectiv de post, si daca am acceptul ei va trimite cv-ul la angajator...care..daca va vrea sa ma cheme la interviu o va face...iar daca ma va placea ma va angaja, ceea ce nu stiu de se va intampla
cam asa sta treaba cu multe dintre joburile de aici
hai sa avem o zi buna, fara virusi si-alte belele!

Mergi la inceput

Multumim Gabitzam,MissParker,Magdone,Belleane,Simonacip,Ca_eric,Adriana_78,Doloress,Reallaura,Aelita,MsBB pt vizionarea pozelor si pt aprecieri. Si daca am uitat pe cineva si
Am vazut si eu poze de copii superbi si mamici frumoase. Ma refer la Teodora si Cenia, Sara si Alina_anto, Gabitzam si puii ei, Robertzel pletos si Simonix. Avem niste copii bestiali, asta este adevarul.
Andrada scriai ca Tiberiu nu mai vrea laptic dimineata. Sa stii ca asa a facut si Dragos la un moment dat. Nu mai papa ori lapticul, oi masa de fructe. Asa ca dimineata nu-i mai dau lapte cum se trezeste. El se trezeste la 7, pe la 8.30 papa cam 100-150g fructe (daca ii dau mai repede nu vrea) si pe la 9 cand se culca iar ii dau 120-150ml lapte, in functie de cate fructe a mancat. Mai bea seara la 19 la culcare 180ml lapte si cand ma culc eu pe la 23 210ml lapte cu doua masuri de cereale.
Miss sa nu te superi, dar Dragos a dormit bine intotdeauna. Si ca sa poti da cu rosii, iti spun ca si Cezara a dormit la fel de bine tot timpul. O sa se regleze si david la un moment dat, ai sa vezi. Eu ma rog pt voi sa se intample cat de repede.
Magnetism felicitari pentru primul pas!
Aelita scenele descrise de tine sunt cumva din casa mea?
Stephany mi-a placut cum ai povestit patania cu liftul. Cred ca a fost cea mai lunga postare a ta pe care am citit-o. Tin pumnii sa-ti gasesti repede un job bun.

Mergi la inceput

Bine-nteles ca iar am uitat ceva.
Multa sanatate tuturor copilasilor mucosi si mamicilor lor.
Si MsBB pt voi e gratis daca veniti la Baia Mare

Mergi la inceput

m-am uitat in lista si-am vazut c-am omis pe fantasticii David Andrei si Teodora Larisa...iertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa ,

Tanti mama lui Mara e bec... ce dor mi-a fo de pitica...uof. Ce oboseala, ce dureri de picioare, voiam la pitica !!Si ea are un colts in plus.... Descarc poze si sa revin la ritm:

deci:

stefany , nu deznadajdui. Asha cum au zis si fetele, dacxa nu te primesc pe usa, au si geam. Iti recomand sa accepti primul job. Nu conteaza daca iti dau bani prea putini, sau ore prea putine. Dupa 1-2 luni de experienta, te apuci sa cauti iar, bagi in cv - ca uite, lucrez aici dar am motiv sa plec ca ... stau 12 ore de ex. si nu rezist zilnic la programul asta. SI pari mult mai convingatoare,mai serioasa!!

multumesc la toate fetele pt urari!! Si alysh, nu ai de ce sa te complexezi! nu am gasit nicio mama denaturata aici! (si sa lasam modestia, mai glumeatsa... sunt unica si inegalabila... )

sanatate la : reallaura,iulia83, pui de simonix, pui de alYsh, socrate, welcome la MSBB, imi pare rau de situatia cu tati, dar uite, o sa se rezolve usor usor - ca fiecare cupil are ingerashul lui si aduce sperantsa si bunastarea in familie!
intre timp vad ca Vlad s-a insanatoshit

missP, nu pot vota decat 1 singura data...ash mai vota de cateva ori , am vtat si poze de bratafel, si de Gabitzam, cate 1 data... ca atata merge.
vazut si poze cu anika,... si cu Andra de MsBB

Citat:
citat din mesajul lui socrate
Oare cum o fi petrecand Cleo.

mami de Edvin Sebastian

la ora aia, cu un Amarone Costasera din 2005, rosu demisec de la care m-am facut muci. de oboseala...

felicitari pt nepotica lui danaH!!! si io am o colega de fack. de 1.55 si 43 kile, care a nascut in Constantsa, natural, fara epidurala, flacau de 3800 si fata de 3600 gr. Moldovianca de a mea, de Botosheni, vorba ei, bune de facut copii g]

elena_q , e posibil sa fie si de la frig/sau o usuca prea mult apa dura? pielea lor e f. sensibila... io cu dermatita reactionez repede la frig. la mine se imbunatatseshte vizibil cand dau cu ulei de masline.

lilly, si io am acelasi vis cu masina de cusut. Cred ca pana la urma iau una cadou soacrei . Ia zi, ce marca, de unde ai luat, si dupa ce parametri sa ma uit? sa ii iau una de fol. zi cu zi...
Sanatate multa la piticanie!
Cat despre cabluri si ce zic parintii, atunci eraumult mai p[utine!! adica aveau tv care nu mergea 90% din timp si...fieru de calcat ascuns in dulap ca tre sa tina 20 de ani. Acu io am 10 cabluri in sufragerie. Am luat nishte elastice sa le leg impreuna si sa vad pe unde le ascund.

andrada, si noi am avut perioada cu NO MILK. Ne-a recomandat pediatra Milumil, si in 1-2 sapt s-a rezolvat. Fie de la tetina mai mare, fie de la noul lapte, fie ca i-a trecut. Nu pot zice ca mananca f. mult lapte, 300ml e o cifra buna pe zi. Dar ii mai fac cereale la linguritsa cu lapte, normal, branzica, si zic ca isi acopera necesarul de calciu...

simonix, am pierdut pajina unde ai zis cum se numesc supozitoarele de eucalipt.... auzi, la noi oare functioneaza ? ca io is veshnic cu nasu infundat...

si ma bucura mult ca a facut Bogdanici pogonici pashi!! ce mami happy e magnetism

cenia ai slabit??? io...am mancat de 1 kil weekednu asta

ati mai pove voi multe pe aici, toate frumoase, si educative... dar de asta nopapte de cand cetesc, am si uitat cine/ce a zis.

MissP, cu conspectu il poti face in notpad. Se incarca repede .... mai dau cate un Ctrl-S ca sa salveze....

stefany, ce amuzanta aventura!! cam asha pateam si io la inceputuri... nu stiam ce caut, mergeam la toate interviurile, nu stiam bucurestiu, cum dweschideam gura: "din moldova,domnisoara?" si io ma inhibam....ca ce au ashtia cu moldovenii!! ba chiar am intrebat un mosh de o strada (panba sa imi iau harta ) si s-a luat de mine,c a am venit aici si luam jobu tinerilor nascuti in Bucuresti etc.

postez si revin

edit: de Dragobete ! si la multe lunite la puii mici de azi!!! fug ca a aruncat bibe din pat ...l-am auzit spargandu-se@!!

edit la edit: doar da cu el in marginea patului. Nu e spart. Uite poze: http://picasaweb.google.com/csocianu/200921FebrRome

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Cleo, bine-ai revenit...vrem pozeeeeee!eu nu am vazut decat nordul Italiei si mi-a placut asa mult!!!!

Mergi la inceput