Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
alina_anto spune:
Am intrat special sa urez La multi ani! copilasilor nascuti intr-o zi de 24: Matei, Theodora, David, David- Andrei si Teodora

Laura, noi am fost azi la carref si am lasat 350 lei, desi acasa facusem o listuta si la un prim calcul credeam ca ma incadrez in 200 lei.. s-au scumpit toate si sa stii ca pe mine carrefourulnu ma mai satisface. Cel putin asta din Ploiesti.. In schimb i-am gasit Sarei cateva hainute super iefine si tare dragute.
Socrate ti-am vazut baiatul frumos. Sanatate! Ce ti-a spus dr in legatura cu hemangiomul? Cum il poti trata? Stii ca sunt f interesata de subiect.. 
Va pup!
Noapte buna!
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
socrate spune:
Seara buna
Multumim tuturor pentru aprecierile la adresa pustiului. Da, are o fata de baietzel, asa un pic mai matur. Cateodata se uita asa in zare parca visator, nu stiu la ce s-o gandi. El practic isi tareste lucrurile dupa el ca un caine prin sufragerie. E normal, are mainile si picioarele ocupate, tb sa faca ceva si cu gurita.
Da aelita ai vazut bine, am pus perne. Motivul e ca acolo sunt niste muchii cu care chiar nu stiu ce sa fac.
ancaurn multumim de urari. Maine facem si noi 10 luni. Acum 10 luni imi tzatzaia fundul de frica. Si uite aici suntem.
Bine ai venit tanti mama lui Mara. Tb sa vbim sa vedem cand mergeti la Expo. Cu Micaela sigur ne vedem. Poate mai vin si alte mamici.
Legat de hemangiom habar nu am daca are ceva. Doctorita asta zice ca nu. Dar ma mir de unde a aparut. Ca doar inainte de a ramane insarcinata sigur nu aveam asa ceva ca imi facusem o ecografie. In fine, vom vedea.
Nisip la rinichi am mai avut, dar datorita consumului mai mare de lichide a disparut. Acum a reaparut din nou. Nu e de mirare, cat am fost de atenta in sarcina si in alaptare, dupa care nu am mai fost atenta. O sa fac si cealalta ecografie probabil luna viitoare.
Eu zic ca sunt bine. Practic nu am nimic.Probabil imi tb niste hepatoprotectoare si gata.
Si odihna...ce gluma buna
sau ce imi plac glumele mele.
Sa va povestesc ce am facut eu azi. Am facut chilli con carne
(de vita) si cu tortillas facute in casa cu faina de secara.
M-am distrat.Dar am economisit 10 roni cat ma costau 8 tortillas.Asa am facut 12 mai dietetice si cu 2 cani de faina niste unt si apa. Deci...uite asa fac eu economii. Am ajuns la concluzia ca inainte nu aveam timp, aveam insa mai multi bani asa ca luam alimente care nu tb prelucrate foarte mult. Acum avand timp dar mai putini bani prefer alimente mai ieftine chiar daca tb sa prelucrez mai mult.
Sper sa vina insa banutii aia odata si odata ca ma simt tare prost. Eu nu sunt obisnuita asa, am banii mei de la 19 ani, nu a tb sa cer nimanui si nici sa dau socoteala. Sotul meu saracul nu imi cere socoteala dar mereu ma intreaba cat mai am de platit pe card, dar cum ca data trecuta era atat si atat. Nu mi-am luat un fir de ata. El saracu intreaba sa stie cati bani tb sa imi vireze, dar ma enerveaza e nasol ma simt verificata. Cel mai nasol e ca nu pot sa ii iau piticului ce vreau. Nu ca toate ar fi necesare, dar chiar asa sa ma uit de 5 ori la o jucarie si sa decid ca nu e cazul nu imi place.
Azi am aflat ca o prietena e insarcinata in 4 saptamani. Sunt foarte incantata.
Va pup si va las acum ca m-as cam duce la nani.
Magdone spune:
Multumim de aprecieri la poze Doloress, Andrada, MissParker, Gabitzam
, sper ca n-am uitat pe nimeni.
Gabitzam, pozele alea cu Razvan sunt la deruta, el a iesit ca e iubitor mare, dar de fapt in fiecare poza vrea sa o smotoceasca putin
s-a zis cu iubirea aia maaare, e cam gelos de la un timp, iar asta mica a si prins smecheria si tipa imediat cum frate-su o necajeste.
Vianne, vai ce rochita frumoasa! dar de pe acum va apucati de asa ceva? de fapt mai sunt cateva luni si fac 1 an, aoleo ce trece timpul
vaaaai cata treaba am facut azi, sunt rupta, si mancarare si curatenie, vai de capul meu, ma uimesc singura cateodata ![]()
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
ainigriv spune:
"La Multe Lunite,sarbatoritilor!!!"Sa fiti sanatosi si frumosi,ca acum ne apropiem de anisor si usor,usor mergem pe picioare!!!La cat am foat de ratutita,am si uitat sa urez,asa ca sper ca niciodata sa nu fie prea tarziu...

Vianne spune:
Simonacip, multzam
Si mie mi-e dor dar uite ca nu reusesc sa tin pasul
Rochita nu e pt Stefana, am vandut-o![]()
Lorich
Ancaurn, nu sunt asa talentata dar imi place tare sa cos.
Micaela, super felicitarile
Gabitza, nu ai de ce!
Miss, dintii nu vor sa iasa. Mie mi-au iesit la 11 luni, asa ca daca seamana cu mine mai avem de asteptat.
Magdone, rochita nu era pt Stefana. Dar oricum, azi am taiat un tipar si pt ea, tot pt 1 an.
Socrate, sanatate multa!
Cleo, LA MULTI ANI, cu intarziere![]()
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Alysh si Ancaurn uitati aici felicitarile noastre Le-am printat ca pe felicitarile din comert, adica o fata cu ce am facut eu, sa pot scrie si inauntru lor., mie mi s-a parut mai interesant asa. Abia astept sa cumpar martisoare sa le trimit din partea fetitzei mele, are dreptate Lorich 'anu asta e si ziua mea de 8 martie' ![]() Pe mine nu prea ma lasa Daria sa stau la calculator, azi de vreo 2 ori, mi l-a inchis, in timp ce scriam niste mailuri foarte importante la serviciu. ![]() Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara... |
Buna dimineata.
Superbe felicitari.
De unde ai luat background-urile ca vrem si noi sa facem la bunici.
Multumesc.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Adriana_78 spune:
La multe lunite Sebastian!
Socrate am vazut pozele – mi se pare ca s-a maturizat Sebi al tau, s-a schimbat, iar pe tine nici nu te-am recunoscut in poze.
Ce mai, fetelor, mai trebuie sa punem de-o intalnire!
Cleo, bine ai venot! ati petrecut deci la Roma.
Ati fost mai multe perechi?
Mai si ce lista de cumparaturi – cartofi, morcovi, ceapa, fructe, iei din piata? paste nu mancati? asa sa tot faci economii
Laura, am fost sa facem vaccinul la doct. Bulacu. M-am gandit la voi, dar nu-mi spusesei cand aveti programare. Cum a fost la voi la control? E bine Mirci?
Gabitzam, f frumoase pozele.
Vazut si motata de Magdone – sunt tare draguti cei 2 fratiori.
Si rochita f frumoasa de Vianne. Am vrea si noi
Micaela, superbe felicitarile. De unde ai rochita aia frumoasa din prima felicitare? – e montata poza, sau chiar asa artistic ai reusit s-o surprinzi? imi place tare mult
Anigriv- o fi fost febra de 3 zile – nu trece decat dupa ce-si face damblaua – i-au aparut la final si mici bubite?
La babyexpo au si hainute de copii mai ieftine?
Adriana
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 La multe lunite Sebastian! Socrate am vazut pozele – mi se pare ca s-a maturizat Sebi al tau, s-a schimbat, iar pe tine nici nu te-am recunoscut in poze. Ce mai, fetelor, mai trebuie sa punem de-o intalnire! Cleo, bine ai venot! ati petrecut deci la Roma. Ati fost mai multe perechi? Mai si ce lista de cumparaturi – cartofi, morcovi, ceapa, fructe, iei din piata? paste nu mancati? asa sa tot faci economii Laura, am fost sa facem vaccinul la doct. Bulacu. M-am gandit la voi, dar nu-mi spusesei cand aveti programare. Cum a fost la voi la control? E bine Mirci? Gabitzam, f frumoase pozele. Vazut si motata de Magdone – sunt tare draguti cei 2 fratiori. Si rochita f frumoasa de Vianne. Am vrea si noi Micaela, superbe felicitarile. De unde ai rochita aia frumoasa din prima felicitare? – e montata poza, sau chiar asa artistic ai reusit s-o surprinzi? imi place tare mult Anigriv- o fi fost febra de 3 zile – nu trece decat dupa ce-si face damblaua – i-au aparut la final si mici bubite? La babyexpo au si hainute de copii mai ieftine? Adriana |
Neata si dau o cafea sa treaca somnul.
Adriana asa e, creste, eu sunt de nerecunoscut numai unde sunt machiata
Eu stiu ca sunt si hainute mai ieftine, sau cel putin asa era cand am fost data trecuta.
gabitzam spune:
Vianne, cred ca o sa aiba Stefana cele mai frumoase rochite la vara, facute de mami. Si palarioare. Si gentuta miiica ![]()
La multi ani singurului pui M&M de 25, Sebastian
Sa cresti mare, frumos si sanatos!
De obicei sunt hainute destule la BabyExpo, si mai ieftine, si mai scumpe, pt toate buzunarele. Depinde ce cauti. Dar sa stii ca este mare aglomeratie si cu doi copiii, eu am abandonat ideea. Le-am laut baietilor hainute bune si mai ieftine din carrefour. Si din Pavilionul H din Herastrau.
Andreiuta, este Eric un blondut frumos si un scump. Las' ca vin ei si dintii, n-a fost pina acum bebelus fara dinti la final 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
iulia83 spune:
neatza!
iar n-am mai intrat. sunt racita cobza!!!! nu am gust, miros, voce, etc..sunt terminata. n-am putut dormi toata noaptea, trebuia sa suflu nasul din 2 in 2 secunde, trezeam si fata asa ca tebuia sa ies afara la baie. n-am vazut asa ceva. nu stiu cum naiba poate nasul uman sa produca atatia muci!!! suflam nasul, pana simteam ca pot a respir decent, cum ma puneam in pat, iara il simteam plin! nici cu olynth-ul ma-sii n-am putut sa ma desfund. dar destul despre mine..

pt sarbatoritii de ieri si azi, sa fiti sanatosi si cuminti!!
welcome bec cleo, vazui poze, te distrasi nu gluma! bravo, bravo, da vezi ca doru de fifita e mai mare ca placerea aventurii?
virginia, multa sanatate 
vazui felicitari misto. ce rochita superbaaaaa!!!!
gata, ies ca mor.
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 

de Daria-Maria (23 iunie 2008)