Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
Micaela06 spune:
Alysh si Ancaurn uitati aici felicitarile noastre
Le-am printat ca pe felicitarile din comert, adica o fata cu ce am facut eu, sa pot scrie si inauntru lor., mie mi s-a parut mai interesant asa. Abia astept sa cumpar martisoare sa le trimit din partea fetitzei mele, are dreptate Lorich 'anu asta e si ziua mea de 8 martie'
Pe mine nu prea ma lasa Daria sa stau la calculator, azi de vreo 2 ori, mi l-a inchis, in timp ce scriam niste mailuri foarte importante la serviciu. 
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
gabitzam spune:
Multumesc de vizionare si apreciere a pozelor ![]()
Doloress, ce m-am distrat si la aventura ta cu lifturile
De tinut minte, daca oi ajunge vreodata in Canada, sa iau aminte la lift ![]()
Magda, e nostima tare Olivia, iar fratiorul vad ca tot asa protector este!
Socrate, mi se pare ca acrescut asa de mult Sebi, e un mic barbatel. Are un zambet poznas
Bine ca nu e ceva grav la tine.
Vianne, multumesc pentru voturi si comentarii la pozele din concurs. Ce bine ca Stefana este bine.
Alysh, clar ai baiat mare de acum ce trebuie pus bine de tot in hamuri la scaunel.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
gabitzam spune:
Micaela, i-ai facut poze in studio ariei? E superba felicitarea cu rochita rosie, prima.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Alysh spune:
MICAELA, sunt de vis felicitarile!!!! Bravo, super!
Oare merge sa punem pe o felicitare de 8 martie si baietei ....hmm?
Vlady
ainigriv spune:
Feteloooor,nu am apucat decat sa votez bebeii care participa la concurs,Gabitzam,Miss,Doloress cu votul maxim, bineinteles,in rest nu mai stiu nimic de voi,ca noi am patit-o urat de tot...!!!
Trei zile ne-am luptat cu febra,care nu ceda la nimic...Nurofenul cat de cat isi mai facea efectul,in rest...Panadol nu,supozitoare paracetamol nu,picaturi algocalmin nu...am ajuns duminica la spital,sa ne vada la plamani,in gat...nimic...deci,dupa agitatia despre care va povestisem am inceput cu febra,ne-au facut figura dintzosii de data asta.Aseara am atins apogeul,intr-o ora a sarit de la 38 la 39.2,asa ca am trecut la impachetari cu prosoape la 37 de grade si novocalmin supozitor.Slava Domnului ca a cedat,ca nu mai stiam ce sa facem,mai ales ca pe gurita nu mai voia nimic si orice pastila/sirop il dadea afara.Asa ca numai minune de la Dumnezeu si Maica Domnului sa ne scape dupa atatea zile de febra!!!Va spun ca poate ati trecut prin asa ceva sau se va intampla sa nu scada febra la antitermice,sa stiti cam care e cauza,desi nici acum nu vad care dintzos ne-a scos peri albi!!!

si sper sa revein cand ne-om linisti cu totul!!!
Adidana13 spune:
Mamicilor dragutelor,
Va multumim mult pentru urari! 
Intr-adevar e mare lucru sa ai 10 luni!!! Stim multime de lucruri sa facem si promitem ca o sa mai invatam o gramada!!!
Ne-am apucat si de papat, bem din canita si nu facem la olita ![]()
Ne-am mai pus ceva poze la album si cat de curand mergem sa ne facem poze pentru pasaport, ca mami vrea sa ma duca pe litoralul bulgaresc la soare.
Va pupam si va spunem un secret: mami nu are timp sa scrie, dar cand eu dorm, ea mai rasfoieste postarile voastre si se bucura pentru prichindei si prichindele, pentru mamici si chiar si pentru tatici.
Cu mare drag,
Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
DanaH spune:
buna seara, fetelor!
va mumtzumesc tuturor pt urari. si cele pt nepotzica mea, si pt cele zece lunitze ale printzesei mele. nu va enumra, ca sigur as uita pe cineva, dar va pup pe toate.
si urez si eu La Multi Ani! fericitzi sarbatoritzilor de azi.
esme, pacat ca nu atzi venit in delft sambata. aici a fost soare si relativ frumos. ma rog, frigutz, dar frumos. in plus a fost carnaval. era tot centrul plin de fel de fel de costume. sper ca daca va hotaratzi sa venitzi, imi dai si mie un semn, sa ne vedem, da?
misss, gabitza, am votat si eu pozele voastre in al 12-lea ceas. as fi vrut sa o votez si pe doloress, si pe celelalte fete, daca mai sunt, dar nu stiu unde sunt. asa ca daca aveti timp, poate imi mai datzi si mie link-urile.
despre noi... teodora a avut azi o zi foarte proasta la gradi. nu a dormit dupa amiaza si a fost tare maraita. cand a luat-o sotzul, era toata plansa, cu ochii umflatzi. cand am venit si eu acasa, i-am facut baitza si nici nu a mai apucat sa bea lapticul, a adormit instant. sper sa fie numai oboseala, ca asta se rezolva. si sa nu fie cumva un puiutz de raceala, ca prea a fost linishte in ultima saptamana.
alexandru este in vacantza de la scoala, dar il ducem la gradinitza. asa as sta acasa cu el.... dar am atata treaba la munca... iar gradinitza asta il oboseshte foarte tare. asa ca vine acasa si nu ne mai intzelegem cu el. maine stau acasa cu amandoi, sper sa se mai intzeleaga sotzul cu mine seara. dar ii vine si lui randul vineri.
la munca... nu va mai spun. daca as putea sa muncesc 25 din 24 de ore, cred ca as face fatza. asa... plec mai devreme, vin mai tarziu... asta este. sper sa termin cu teza asta ca mi s-a acrit. eu tot trag tare sa iau semnatura de la sef la sfarshitul lui martie. apoi ar mai fi numai defence-ul, dar ala este mai mult de ochii lumii, munca cea grea este pana acolo.
dar azi am primit si o veste bunicica de la munca: mi-au prelungit contractul cu un an, cu clauza ca apoi mi-l fac permanent. acum eu nu sunt foarte increzatoare cu permanentul asta, ca cine shtie cum mai evolueaza treaba cu criza. asa ca eu deocamdata contez pt un an, ceea ce este foarte bine.
iar despre nepotzica mea.... este asa de dulce..... in prima noapte am adormit cu gandul la ea, am visat-o. azi mi-am laut bilete de avion. plec pe 18 martie si stau pana pe 22 martie. pe pitici ii las cu tati, sper sa se descurce cu ei.
ee, cam atat de pe la mine. eu o sa intru destul de rar, dar sa shtitzi ca ma pauzele de cafele mi le petrec alaturi de voi. din pacate sunt mici, nu prea am timp sa si scriu, dar in gandul meu va raspund tuturor si va pup pe fiecare in parte. ba chiar mai si vad poze din cand in cand.
acum va las. ma duc langa sotz sa beau un pahar de vin cu el, in cinstea contractului meu pt urmatorul an.
noapte buna tuturor.
Poze
MissParker spune:
Micaela, bestiale felicitarile!! Am sa-ti fur si eu ideea si fac si eu Martisoare electronice. Mie ultima mi-a placut mult, cu ghiocelul si martisorul prins in rama 
DanaH, multumim mult de voturi
Pe Doloress si leeloo le gasesti pe pag. 10 (dol1 si dol2), respectiv pag. 15 (lee1 si lee2), nu pot sa pun linkuri acum la repezeala ca scriu de pe netbook si nu sunt rapida... Va tinem pumnii sa nu fie nimic nasol cu piticuta, sa fi fost doar obosita...
Adidana13, bine ca mi-ai amintit ca si noi tre' sa ne interesam daca lui bebe ii trebuie pasaport ca sa mergem in Corsica, desi inclin sa cred ca nu, ca doar nu mai sunt pe nicaieri controale... sau la ce altceva i-o trebui pasaport? Felicitari pentru progrese, iar poza cu "Wanted - for sleepless nights" e bestiala, iar el e asa vesel si inocent ![]()
Virginia, MULTA SANATATE si sa auzim vesti bune, fara febra si cu dintsoci iesiti odata!! 
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Socrate super pozele, chiar imi era dor de Sebastiana . Uite asta e super - baietel cumintel - deci sa nu te mai aud ca zici ca nu-i cuminte Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
El pozeaza. Cand vede aparatul incepe sa zambeasca. E cuminte in general. Doar cand e jungla la noi e mai complicat (adica cand urla ca tarzan, cheetah si toate animalele junglei)
Andree27 spune:
Ne mai tineti minte???
E a doua oara cand scriu mesajul ca nu mi s-a trimis prima data!!!Nu mai scriu iar ce am scris ca sunt rupta!!!
Vreau sa urez La multi ani tuturor bebeilor care au mai pus o lunita in plus sau poate chiar 2 de cand nu am mai intrat!!!

Nu am apucat sa citesc nimic in urma decat am vazut asa pe sarite poze cu bebei superbi!Si am vazut si superbele martisoare ale Micaelei!!Si eu vreauuuuuu!DE unde ai backgroundurile????ca si eu vreau sa fur ideea vorba lui Miss!!
Noi suntem bine,am trecut printr-o perioada critica cu mancatul,nu stiu daca mai tinetio minte ca nu am mai avut asa lapte si a trebuit sa ii dau completare,si imi refuza orice tip de lapte indiferent ca era HA ca noi suntem cu dermatita,fie el normal.Dar in cele din urma a acceptat cu brio MIlupa normal,si acum sa nu zic intr-un ceas rau ,dar de atunci nu ii mai apare dermatita sau cel putin nu asa tare!
Nu mai stau ca sunt rupta,dar daca veti sa vedeti si noi ce tare am mai crescut am pus ceva poze http://community.webshots.com/album/569702640syQnOD?start=12
Si inca ceva,noi inca nu avem inca nici un dintisor!!!!
Va pup si noapte buna!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric