Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

socrate, mai, lasa ca nu a fost ghinion pana la urma, bine ca e doar un hemangiom si nimic mai grav. Si bea multa apa, eu zic mereu de hidratare, apa e sfanta!! Vazut, placut pozici noi! Ce frumos doarme dumnealui pe pieptul tau si mai ales in cosul cu jucarii Poza ASTA e foarte expresiva Mey, cand au crescut cupchiii astia, ca parca ieri strigam „hai liberare“...

mi_bebelina, nu-ti face reprosuri inutile!!

inais, ai tu dreptate, o fi vreun voodoo cu nick-urile noastre, sa-mi trag unul gen „moasa Ene“ Azi am pus si eu patrunjel si a lins cupilu’ 240ml Sau o fi frun puseu? Gand la gand cu bucurie cu concediile, si eu dupa ce le-am vazut pe ale lui Cleo m-am napustit pe ale noastre din Portugalia... Of, ce ma enerveaza Bogdan ca se misca precum melcul cu rezervarea de Corsica, parca prevad ca pana la urma tot in Austria ajungem

aelita,

Magdone, mumoase foc pozicile tale! Ai doi copii minunati (frumosi, ochiosi), iar motzata mica e dementiala

Doloress, deci si tu esti patita cu lifturile... Noi la firma noua avem 4 lifturi si un display pe care trebuie sa bagi etajul la care vrei (eu eram la 23, parca ) si iti apare o litera (A,B,C sau D) ca sa stii ce lift sa iei. Ei, si sa vedeti bulibaseala la inceput, ca daca nu te plasai imediat in fata liftului cu litera repartizata, nimeni nu mai stia la ce litera era etajul lui, se urcau si ei care cum apucau, era rasul de pe lume. Ei, ce ti-e si cu tehnica asta...

esme, frumoasa poza!

BELLEANE, saru'mana si tie de urari si de vot!

Vianne, si tie saru'mana si ma inclin din nou in fata talentului tau superba rochita!

Alysh, si tie saru'mana de urarile frumoase

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Miss, multzam! Esti o scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

pt puiutii teodora, teodora larisasimatei, david sa cresteti mari si sanatosi!!

multumim fetelor ...si eu ma bucur ca am scapat de bubitze dar si la noi mai e inca aspra pielea in unele locuri si rosie..eu il dau cu ulei dupa baie..sa vedem in cat timp trece.

gabitzam frumoase poze..pupam raducu frumusel..ai o familie minunata!

cenia ce mandrete ai tu acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Multumim iar de urari fete dragi, si urez si eu LMA pentru Teodora si Daviducul de Miss si pentru David Andrei!!!!!!
Cleo, superbe pozele, bai dar ati vizitat nu gluma...Nu inteleg ce era cu florile acelea misto, apar in toate pozele ca element principal..Ce a facut Maruca? V-a simtit lipsa?
Sis, sa vii cu vesti bune, da??
Simonix, mai sper sa fie bine bblusul sa nu maia veti nevoie de aerosoli, la noi deja era bronsiolita, as fi stat si in cap sa-l vad bine....
Socrate, ti-am vazut puiul, mai e frumos foc si inaltut...Ah, ai covoare cum am eu in dormitor. EU am pe dreptunghi, nu pe rotund. Ce-i cu hemangiomul asta la ficat? Se trateaza? Cauzeaza ceva?Sanatate multa! Eu vreau sa ajung la un Papanicolau.
Doloress, am citit si experienta ta, bai dar e infricosator la un moment dat...Pentru mine cel putin care nu prea-s descurcareata si ma pierd in spatiu imediat.
Inais, eu eram aia cu intrebarea legata d etipete. Asta pentru c anu-mi amintesc ca David sa fi tipat chiar asa ca Matei din orice si cu foc..Hmm
Gabitzam, era sa uit, bai ce poze, bai ce poze!Sunteti foarte frumosi, si tare-mi place poza aceea in care-l pupati amindoi pe Andrei, se vede cit era de fericit!Ce drag imi e de el!
Aelita, mortal ANdres cu valentinul.
Desiree si aelita, ma bucur ca tipa si ai vostri, inseamna ca e ok, eu deja imi faceam scenarii despre violenta copilului meu...
Esme, minunata poza..iar cu tirgul d ecarti...nu mai zic nimic, cred ca e supeeer! Pupam mincacioasa Lorelei.Cu asa mamica gospodina era culmea sa nu pape fata.
Vianne, dor de tine mai, bine ca ne mai dai vesti. Superbe rochitele...Norocoasa Stefana cu asa mamica!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Socrate, acum am vazut ca ai fost la dr si nu e nimic grav, ma bucur mult!!!
Si am vazut si o poza la Miss cu baietelul tau, e o dulceata, un frumos si scumpel!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La multi ani: Matei, Teodora, David, David Andrei, Teodora Larisa.

multumim fetelor care ne-au mai urat ieri .
Macar atat sa mai apuc sa scriu ca suntem singurele acasa si sunt numai eu responasabila cu entertainment-ul.
Sunt fericita ca am reusit sa fac felicitarile de 1 martie si le-am printat ca pe felicitari, au iesit super.
Fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vianne cat esti de talentata! Bravo!

Aelita de 8 martie anul asta , nu? Mare dreptate ai cu cazutul, eu am vazut asta live la niste nepoate. Daca nu te agiti ca au cazut nici ele nu se mieunau, mai ales nu aiurea, pt alint. Momentan, cand mai pica Robert fac tot show-ul in sinea mea, nu-i arata cat de disperata sunt cand da cu capul (ca acum!) sau pica sau cine stie cum se mai loveste. Si chiar nu plange ...daca plange atunci e grav, apare ditamai urma rosie.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

deci si Doloress a patit-o cu liftul...
mai fetelor, mi s- airitat baiatul la fund...si urlaaaaaaaaa...azi noapte a tras un kk. taman dimineata am vazut, cand era pre atarziu..am spalat, dat cu ulei de masline iar mai tarziu cu crema obisnuita...cum as putea sa grabesc vindecarea ca tare urla
multumesc celei care a venit cu ideea cu usturoiul...asa manaca si copilul mei carne si cartofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am uitat sa va spun ca si noi era sa avem o aventura ieri....spalam vasele si Vlad se tot fatzaia in scaunul de masa si maraia....la un moment dat am vazut cu coada ochiului ceva f inalt...Vlad iesise din scaun, se ridicase in picioare si era cu un picior si cu manutzele pe masutza scaunelului, gata gata sa aterizeze in cap pe gresie. Vai, ce sperietura am tras. Pana acum nu-i puneam centura pt ca nu mi-am imaginat ca poate iesi de-acolo

Micaela, Lorich, puneti si voi felicitarile de 8 martie sa le vedem si noi. Poate fac si eu, cine stie....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna seara din nord de tara!
Am fost si noi azi pe afara si am stat vre-o 3 ore. Am profitat de soare si de faptul ca doua din cele trei ore Dragos a facut nani. Ne-am facut norma si pt maine, ca eu sunt la servici si socrella-cruella nici gand sa-l scoata.
Cleo superbe poze. N-am vazut niciodata Roma, dar sigur ma voi duce.
Socrate sa treaca repede hemangiomul. Ce catel scump ai! Tesaturile sunt si hrana favorita a lui dragos. Roade la sosete pana le rupe. Culmea e ca de multe ori e cu ele in picioare.
Magdone ce bucalata dulce cu codite ai tu acolo! Si ce fratior protector! Cezara mea e nascuta in aceeasi zi cu Razvan.
Alysh
Esme ce de copii! Tare bine suna petrecerile voastre!
Vianne m-ai dat gata. esti un talent desavarsit!
Micaela arata-ne si noua te rog cum ti-au iesit felicitarile!

Si pt ca maine voi fi la servici si de acolo nu pot intra, vreau sa-i urez inca de azi la multe lunite lui EDVIN SEBASTIAN
Noapte buna M&M's.

Mergi la inceput