Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
Andrada79 spune:
La multi ani puiutilor nascuti intr-o zi de 24!

Matei
, Teodora Maria
, David
, David Andrei
, Teodora Larisa
Alina ce poze superbe si ce printesa frumoasa ai. Imi place poza asta: http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/ScortisoaraSara#5306095972273395394
Aelita ce momente frumoase povestesti tu acolo. Cred ca tati e un fericit cand o vede pe printesa ce mult il iubeste! Ce alimente ti-a dat pe lista????
Stephany cum era sa opresti usile la lift cu mana!!!! Eu cred ca muream de frica! Ce haios ai povestit! Bafta multa cu angajarea!
Msbb multumesc pt raspuns. Azi i-am dat cam 100 ml cu cana, doar asa a vrut sa bea dar binenteles fara cioc, direct din cana ca doar asa vrea domnisorul meu. Curge si pe langa dar ii tin cu cealalta mana un prosopel la gurita. Din 100 ml a baut el ceva. Ieri si azi i-am dat branzica de vaci si vad ca s-a iritat la fundulet, sper sa ne treaca repede.In fine ca faza cu iritatul ma gandesc ca ar putea fi si de dintisori. Bafta cu mancarica sa isi revina si felicitari pt noul dintisor!
Cenia ce frumosi sunteti!!!
Socrate te inteleg cum e cu banisorii si noi abia asteptam sa vina aia 85%. Cand a fost sotul meu saptamana trecuta i s-a zis ca teoretic in aprilie!
Magnetism ufff imi pare rau pt cazatura dar cred ca mai mult ne speriem noi decat ei! Bina ca nu s-a lovit rau!
Ancaurn mercic de raspuns! O sa incerc ba cu iaurt ba cu lapte cu cereale ... asta e daca nu mai vrea nu mai vrea.
Cleo bine ai venit! La fel ma gandesc si eu ca isi ia calciu si din iaurt si din lapticul de seara cu cereale! Oricum sper sa ii treaca!
Aldaesme concediu placut!
Simonix 
Socrate multa sanatate!
Magdone e o dulce grasunica ta! E asa scumpa......o mananc sa stii!
Alysh spune:
Buna fetelor,
Urez si eu:
LA MULTI ANI DAVID DE MISS , MATEI DE SIMONACIP, TEODORA MARIA DE DANA H
SA FITI FERICITI SI IMPLINITI DRAGI COPILASI! SANATATE MULTA!
LAurita iubita, noi dam in jur de 3 milioane la Carrefour saptamanal si nu luam nimic de lux si in plus mai primim de la soacram-ea cate o mancarica, cate o ciorbitza....pe mine deja ma enerveaza criza asta ca simt ca ne afecteaza din ce in ce mai mult. Si ma streseaza tare, tare. Numai intretinerea luna asta a fost 5 milioane la 2 camere!!!!!! E inadmisibil dupa mine! Si nu se accepta in bloc sistemul acela cu repartitoare si alte minuni astfel incat sa plateasca fiecare ce consuma. Trebuie sa platesc eu pt toate babele din blocul asta care vor sa-si incalzeasca fofoloanca 24 de ore din 24!
MsBB, frumusica foc Andrada ta!
Dana H, sa-ti traisca nepotica!!!
Ancaurn, WOW ce pozici sexy! Un ochios frumos Dragos!
Socrate, cum te mai simti iubita?
GAbitzam, am vazut poze profesioniste, sunteti o familie tare frumoasa!
Cleo, bine ai revenit! Vreau si eu o escapada! Pozele sunt de vis!
Lorich, tenesii sunt din Franta, i-am luat eu asta toamna cand am fost.
CA-eric, suntem mai multe cu bebei cuminti pana nu demult noaptea si care acum plang prin somn si se potolesc cu suzeta. Eu astept sa revina vremurile bune!
Magnetism, felicitari pt primul pas! Si l-a facut asa, fara sa se tina de nimic??? Ca atunci tre sa-l trecem undeva, sa-i oefrim un loc privilegiat la odiseea noastra
Cenia, vaaaaaaaaaaiiiii, ce copilasi scumpi ai, iar cea mica cu coditze, pur si simplu m-a TOPIT! E frumoasa , frumoasa!
Vlady
aelita spune:
StEFFANY-macar sa fie bine de interviul,dupa atatea plimbari cu liftul![]()
MSBB felicitari pt al patrulea dintisor !
SIMONACIP-hehe mama de doi baieti,sa vezi cand or trece amandoi la jocuri si la tipete![]()
lasa,ca tipa si Sofia,ascutit,de imi tiuie urechile !!!!
si cica tipa de fericire,asa ca nu pot,domle,sa-i iau fericirea ![]()
GABItA super pozele !!! si voi patru sunteti minunati !
LORICH-
| Citat: |
| e primul an in care de 8 martie e ziua mea! |

SIMONIX lasa-ma ca iar mor si ma topesc cand vad pletosu asta frumos de innebunesti pe loc !!!! na,si isi arata si gingiile si in poze ! ca al meu nu si nu si nu,abia ma lasa sa vad,il fac sa rada,sa planga,sa behaie,si nimic nu vad!!! abia abia saracul il chinui..
baloseala zici? pai baloseste de cand s-a nascut ,dar nu de dinti ,clar !
Sofia nu a balosit NICIODAtA,nici cu dinti nici fara dinti,si la 7 luni avea 2 dinti. la 10 luni patru. el,abia pe la 10 va avea unul,doi
Andrés se aseaza usuuurel in fundulet cand vede ca isi pierde echilibrul,a invatat din cateva cazaturi si gata.
eu nu stau dupa el sa nu cada,pt ca apoi nu ii dau incredere in el.nici la Sofia nu stateam cu mainile ininse sa o prind,s-a ridicat cand s-a simtit pregatita,mai puneam perne pe jos,eliminam pericolele,dar sa nu vada ei ca iti e frica si ca tipi cand e sa cada,ca se sperie mai tare si nu mai au incredere in ei.
ai mei cadeau,si daca eu nu scoteam sunete,radeau.
normal ca au cucuie si vanatai peste tot !! dar eliminand pericolele mari,restul e normal sa se intample.
mor aci cu poza aia "mami,nu sunt eu Valentinul tau,de ce ma lasi acasa?"
MAGNEtISM -si mie mi-a cazut Sofia din acrut si de atunci nu mai statea decat cu centurile. si el la fel,il leg imediat . si pe ea o tineam legata,si atunci doar am dezlegat-o si doar m-am aplecat sa iau nu stiu ce,si pana sa o scot din carut a cazut.
cum pe el il stiu si mai aprig
bine ca nu a plans mult,inseamna ca a trecut .incredibil cate cucuie fac ei si cum le trece asa repede!
YLARI-codase cu 2 dintisori zici?nuu,Andrés si Robertel sunt fara fara fara !!!
MISS zambetul eu as zice ca nu il ai ca o masca,il ai ca sa reflecte bunatatea dins ufletul tau.indiferent cat de trista si nefericita ai fi fost,aveai zambetul asta nu ca masca,ci pt ca asa esti tu,cu toate cate ti-au facut,tu esti la fel ! poate mai matura,mai cum vrei tu,dar la fel de curata sufleteste !
si licarul din ochi spune la fel !
nu e fals,nu e nimic fals la tine !
asa e cu lipsa parintelui..in momente asa imi e groaza la gandul ca unul din noi ar lipsi definitiv...doamne fereste ! sper sa ne tina dumnezeu sanatosi !
mie mi-a disparut tatal 3 zile,l-am dat mort,politie,cautari...nu eram as amica,aveam 10 ani,dar au fost zile foarte grele,nu puteam sa cred ca nu il mai vad...a aparut...
SOCRAtE nu e nimci grav,nu ?? canu ma pricep..
vad ca si voi puneti perne anti cazaturi
CLEO-frumoase pozele
acum sa iesim si noi pe-afara,e 4 si ceva la mine..si e SOAREEEE !!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui simonacip Ah multumim de urari fetelor. SI inca ceva - Matei al meu tipa intr-una, e ca si cum ar vrea sa comunice cu noi si tipa, destul de tare, mi-e ca-si face gitul praf.. Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Simona, si Victoria tipa mai nou. Cred ca descopara ca poate si... tzipa! Ne cearta uneori, sa o vedeti cat e de dulce, se uita lanoi si tipa si bolboroseste ea in limba ei...
si apoi se culca la loc. Asta e, in curand o s adescopere altceva si o sa 'exerseze' noaptea._
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Duminica m-am intalnit la mama cu fratele meu, care are aparat foto meserias si se pricepe mai bine la poze ca mine, si l-am rugat sa ne faca si noua o sedinta foto ad-hoc. Mai mult cu Raducu, ce-i drept, ca Andrei se juca cu verisorii si nu statea deloc la poze. Vedeti ce a iesit aici. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Am vazut poze! Ai o familie tare frumoasa, Gabitza!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
aldaesme spune:
Pana sortam si punem la punct pozele de la petrecere, vedeti aici o poza de grup. Era facuta in acelasi timp de mai multi "fotografi" asa ca fiecare copil se uita unde ii era lui mai interesant ![]()
esme
Vianne spune:
Servus fetelor!
Eu sunt codasa la citit si scris, stiu
In primul rand LA MULTI ANI pt David, Matei si Teodora!!!
Noi am trecut cu bine peste raceala, saptamana trecuta Stefana a mancat f bine si parca a fost si mai linistita. Cred ca doar ce am trecut peste un puseu.
Eu am fost ocupata, am avut comanda de o rochita pt o fetita de 1 an si am bibilit-o tare mult dar a iesit faina, zic eu. O puteti vedea incepand de aici
belleane spune:
La multi ani! copilasilor superbi de 24: Mateias, Teodora, David, David Andrei, Teodora Larisa.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Lorich spune:
Doloress esti de coma cu povestea aia cu liftul...mai ai un stil de-a povesti..
Alysh ma gandeam eu ca nu-s romanesti.
Socrate super pozele, chiar imi era dor de Sebastiana . Uite asta e super - baietel cumintel - deci sa nu te mai aud ca zici ca nu-i cuminte
http://picasaweb.google.com/noemi.iancu/BBSebastian?authkey=3A1EZ2AmON8#5306032395756641074
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Vianne spune:
Multumim, fetelor! Am vazut ca ne-ati urat!
Multzam Gabitza, Miss, mi_bebelina, chinabulina, Laura, iulia83, Micaela, Andrada, Desiree, aelita
Sper ca nu am uitat pe nimeni![]()