Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 11

socrate spune:
Fetelor deci nu imi vine sa cred ghinionul pe ziua de azi. Aveam de mers la eco la 12:30. Ma duc si eu sa ma spal inainte de plecare. Apa calda ioc.
Zic, asta e, ma spal si eu cu apa rece pe la subrat si in alte locuri necesare pt eco endovaginal. EEE guess what? Am inceput sa singerez. Nu stiu de ce, ca mai e o saptamana pana la momentul respectiv. Probabil e o reactie la pastile, fiind prima luna.
Ma duc totusi zic eu ca na, macar cu ficatul sa ma linistesc. Duc copilul la firma il dau in grija a doua colege. (L-au terminat, doarme si acum). In loc de 12:30 intru la 1:10 plina de spume. Vestea buna e ca am un hemangiom pe ficat. Nu am pietre la fiere si nici alte probleme. Neshte nisip la rinichiul drept.Dar asta e usoara, am mai avut si s-a mai dus cu apa multa. Deci teoretic nimic care sa justifice valorile crescute decat oboseala. Ce noutate pentru o mama noua.
Laura ca sa iti raspund la intrebare, nu las sub 350 Roni niciodata. Si iau o laie bucalaie. Adica e clar ca au crescut preturile.

mi_bebelina spune:
Cu scuzele de rigoare pentru omisiune, David de Miss, sa fii fericit si iubit si cumintel si somnorel noaptea!
Mai Miss, dac-ai sti ca putin inainte de a-ti citi mesajul ma gandeam la tine si la faptul ca ti-am votat taticul obosit cu 4 puncte pentru ca 5 ii dadusem inainte lui gabitzam si am crezut ca e ca la Eurovision, nu poti da acelasi punctaj mai multora...si tot imi faceam mustrari de constiinta si imi ziceam: "Oare ce-o crede Miss, ca m-a durut mana sa votez 5 puncte?" si acuma iar am comis-o
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

Reallaura spune:
Socrate hemangion la ficat?? n-am mai auzit dar sper sa fii ok!! si noi cam tot asa cheltuim si nu luam mare lucru, in 3 zile nu mai avem nimic!
Adriana voi de ce mergeti la doctor???tot la Bulacu?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

inais spune:
sarbatoritilor zilei: Matei, Teodora-Maria, David, David-Andrei si Teodora-Larisa!
Socrate sanatate muuulta!
Kristinik sanatate multa piticei mucioase! Hai ca trec...crede-ma! Ap. Salin nu am. Este bun?
Laura sanatate multa si voua...off! Ma distrezi tu cum citesti cu atentie tooot ce se scrie de ai remarcat si patrunjelul meu din supa!
Cine zicea de chiuit...noi suntem cu creierii pe moatze! Cred ca si vecinii! Am inteles ca pana nu incep sa vorbeasca tot asa o tzin...cu strigaturi!
Mai MissP si MsBB eu cred ca am inteles de ce nu dorm copiii vostri...de la nick-ul asta vi se trage. Ia schimbati-l si voi...nu le place cu Ms si Miss...e ceva in neregula!
Esme eu nu-ti mai citesc postarile. Sincer iti zic. Pai dupa ce citesc de atata mancare (mancata de toata lumea, cu mic cu mare) numai la asta ma pot gandi. Si zau ca vreau sa slabesc! Colac peste pupaza acum ai scris si de carti la preturi modice...chiar ca nu mai citesc!
Stefany_p am ras copios la patzania ta cu liftul! Ai umor nu gluma!
Aelita e o dulce papusica ta! Ma repet, daaa...?
Inchei spunand ca m-a apucat o nostalgie de la pozele lui Cleo de le-am luat si eu pe ale noastre din 2007 din Italia. Uofffffff...vreau in CONCEDIU!!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Socrate hemangion la ficat?? n-am mai auzit dar sper sa fii ok!! si noi cam tot asa cheltuim si nu luam mare lucru, in 3 zile nu mai avem nimic! Adriana voi de ce mergeti la doctor???tot la Bulacu? ![]() Laurita, mami ![]() POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
socrate, sper ca nu e nimik, hemangionul acu e prima data cand il remarca? cat despre analizele crescute: oboseala.... daca te consoleaza asta, nu esti singura.
despre cheltuit, io is mai economa, merg 1 data la 2 -3 sapt. Adica, ma duc cu lista clara:
-pampersi: 2 baxuri
-carne: caserole de : pui,porc.vita
-1kg ulei, 1 kg faina, 1 bulion, 1 ou, 1 orez
- lapte praf - 3 cutii
copy -paste de pe lista de cumparaturi

Incerc de fiecare data sa bu iau nik in plus de pe lista (doar incerc, normal), ca si asha ajung costurile mari, si.... daca tot is acasa, inerc sa economisesc, si vorba lui SOcrate, sa fol. ce am deja in casa, si sa inventez una alta.
SI suma tot asha sus ajunge.
mai profit de Cristim- ca au branzica proaspata, de la piatza o leguma la fifi mic.
Apropos de economii, am inceput sa fiu mai atenta la consumu de curent/apa. Adica nu ma zgarcesc la becuri, sa stau pe intuneric, si nici sa inchid calc. dar de cand am incercat sa nu mai spal la mashina pe jumatate, sau ca mi se pare nu stiu ce, sau sa nu mai las caloriferele la maxim cu geamu deschis, a scazut consumul la cur.el. cu 30% si la intretinere inca nu s-a vazut efectu - luna asta va zic daca se simte ceva- ca vine mai tarliu.
Apropos, Ylari, in spania is mult mai eftine hainele!! Adica in piata Catalunia, parca, era Mall, si magazine...am intrat asha, un pic cu Vic. in 30min deja agatsasem 3 chestii de pe raft la 5euro bucata. Parca la Sfera, si la Zara. Nu mai stiu. In piatza cu porumbei

Si poze de acu 1 an si ceva: http://picasaweb.google.com/csocianu/BarcelonaLloretDelMar2007#
o

Magdone spune:
Matei, Teodora Maria, David, David Andrei, Teodora Larisa
sa cresteti mari si sanatosi!
am pus si eu cateva poze recente cu copiii aici avem codite!!!
Socrate, bine ca nu e mai grav, sanatate multa!
Cleo, welcome back!
Stefany, bafta multa in continuare, asa mai patesc si eu, cand ma duc mai increzatoare, mai jmechera cum zici tu , ori ma impiedic exact cand intru in camera de interviu, ori scap ceva pe jos, de coma sunt nu alta
trimit as asi mai revin ca merge netul la mine, de mai mult sta
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Magdone spune:
Doloress, saraca de tine, trebuie intr-adevar mare grija cu astia mici, eu imi aduc aminte de la Razvan, in camera unde stateam cu el, in sufragerie, golisem tot, pusesem o patura groasa pe jos sa amortizeze cazaturile, dar tot mai gasea el pe unde sa se loveasca
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 Apropos, Ylari, in spania is mult mai eftine hainele!! Adica in piata Catalunia, parca, era Mall, si magazine...am intrat asha, un pic cu Vic. in 30min deja agatsasem 3 chestii de pe raft la 5euro bucata. Parca la Sfera, si la Zara. Nu mai stiu. In piatza cu porumbei ![]() Si poze de acu 1 an si ceva: http://picasaweb.google.com/csocianu/BarcelonaLloretDelMar2007# o ![]() ![]() |
Cleo, pozele de la Roma sunt superbeeeeee!!!!!
Acusi le vizionez si pe cele de la Barcelona. Merci de pont, eu sunt fan ZARA. Abia astept, fac economii de acum ptr haine. Si asa, fiind cu 10 kg mai grasa decat inainte de sarcina nu mai am nimic de imbracat de vara. Abia astept sa imi fac aprovizionarea!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Doloress spune:
Stefany, am ras copios la postarea ta. Mi-amintesc de cand imi cautam si eu job, la inceput, ceva asemanator am patit si eu, tocmai unde sunt angajata acum. Deci poate e de bine. Trebuie sa va povestsc ca eu rad si-acum cand imi amintesc.
Era tot asa o cladire cu 100 de lifturi, unele mergeau numai pana la 7, unele numai pana la 10, unele pana la 25, eu de unde pana mea sa stiu ? Abia aterizata pe meleaguri canadiene, prima data cand aveam de-a face si eu cu cladiri mai mari de 10 etaje, ce sa stiu eu ? M-am urcat in primul care mi-a iesit in cale. Acolo aveam toate butoanele si apasam de zor pe 7, cand colo liftul nimic, ma ducea la 10 direct. De doua ori m-a urcat pana la 10, a treia oara am iesit si eu la etajul 10 si am zis ca o iau pe scari. Ies eu pe prima usa ce imi iese in cale, surpriza, in Canada la cladirile mari, alea sunt numai iesiri de urgenta, iesi pe scara de incendiu, acolo ramai, se inchide automat usa dupa tine. Cobor eu 3 etaje, eram la etajul 7 si da-i sa deschid usa si da-i si impinge, nimic, usa blocata. Usa avea un gemulet mic, asa ca incep si eu sa bat din toate puterile si sa strig, nimic, nu trecea nimeni pe acolo, dadea intr-un culoar cam pustiu. Ma duc la 6, iar incep sa bat si sa strig, intr-un sfarsit ma aude cineva si imi deschide. Intarzaiasem deja la interviu cu 15 minute. Ma duc la lift, ma sui in el, apas pe 6 nimic, ma duce la parter. Deja ma apucase plansul. Am zis ca e o conspiratie a lifturilor, nu vor si pace ca eu sa ma angajez.
Ma duc iar la 10 si ma duc la receptie acolo si o intreb pe o tanti cum ajung si eu la etajul 7 ca incerc de jumate de ora !? Aia nu mi-a mai explicat, ca ma vedea coborata din pom, a venit dupa mine si cu o cheie speciala a deblocat liftul si a apasat pe 7 si am ajuns si eu in sfarsit.
Deja nu mai voiam sa am duc la interviu, eram toata transpirata de la urcat si coborat scari, nervoasa, cu lacrimi in ochi si intarzaiasem si 20 de minute. Insa am zis ca incercarea moarte n-are. Asa ca ma prezint la receptie si, surpriza, tipa imi zice sa iau loc ca cea cu care trebuia sa dau interviul nu a sosit inca ! Norocul prostului. Si apare dupa vreo 5 minute sefa mea, si ea toata transpirata, isi cerea scuze de zor ca a intarzaiat, fusese retinuta intr-o sedinta. I-am zis ca nu-i nimic, nici eu nu fusesem tocmai la timp. Nu i-am zis ca abia aterizasem, sa nu fac impresie proasta. Si uite asa am dat interviul si l-am luat. Si acolo lucrez si acum. Si mai vad cateodata omuleti total pierduti in spatiu cu lifturile noastre pentru ca scrie undeva foarte foarte mic fiecare lift pentru ce etaj este. Si la inceput toti sunt descumpaniti.
la multi ani M&M de 24! Matei, Teodora Maria, David
Cleo bine ai revenit! Ce poze faine! Abia astept si eu sa o tai in vacanta. Asa-i ca te-ai intors cu bateriile incarcate?
Gabitam ce poze frumoase! Astea trebuie neaparat sa le pui in rama.
Magdone vreau si eu fetita cu codite! Ai doi copilasi frumosi tare!
Fug ca urla...
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

socrate spune:
Uite poze mai noi cu noi. Nu am timp sa caut cum pun link, de retinut nu retin ca sunt pa, http://picasaweb.google.com/noemi.iancu/BBSebastian?authkey=3A1EZ2AmON8#5306032252924884274
Poate mai tarziu pot intra sa scriu mai multe.