Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelusi spune:
Fetelor am fost cu bebe la doctor si medicul a fost f multumit de el. Greutatea de acum este 3620 si s-a nascut cu 3160. Are 18 zile de viata mititelul. Partea proasta este ca are inca icter si mi-a dat fenobarbital sa ii dau 5 zile si sa ma mulg si sa incalzesc putin laptele inainte sa il pape bebe. Inca o chestie e cu putulica...nu i s-a desprins pielita acolo nu e grav dar ma streseaza...........In rest medicul a fost f incantat de el.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
bebelusi, nu-i da Fenobarbital. E in primul rand sedativ, si apoi adjuvant pentru ficat. IRINA mie mi-a zis sa nu-i dau...
Felicitari, Aalina!!! Super misto ai fost! Sa-ti traiasca bebelul!
Hai, damiana, tinem pumnii!
Cine a mai nascut? edinutza, parca? Bravo si pentru tine!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
IRINA.C spune:
Offf mai Bebelusi nu e indicat mama ...e deja antica si de demult moda asta cu feno.El are icter din cauza ca e alimentat la san , exista niste inhibitori in laptele matern care fac si dreg astfel incat mai are icter.Andrei abia de 3-4 zile sa zic ca nu mai are si nu i-am dat NIMIC.Dc l-ai alimenta exclusiv cu formula nici nu ar mai avea in 2-3 zile.asta cu mulsul si incalzitul alta tampenie, iarta-ma dar chiar nu o pricep ..ce crede nenea ca dc incalzesti dispar inhibitorii si nu mai are icter???Presupun ca e un icter usor ca dc era naspa il vedeai si tu cu ochiul neformat.Acum stiu ca-l vezi...plus laptele de mama e caldutz, gusta l dc nu ma creziLASA COPILUL IN PACE!SI medicul la fel...si la putulica dc te apuci si l decalotezi ZILNIC o iei razna.Se desface usor la baitza o data -2 ori pe sapt...io am mai uitat si aseara am constatat ac e aproape f bine.si era srannsa....
Aalina bine ca ai zis unde...Mare si Frumos Fabian!Bravo mamico sa-ti traiasca!Si tu arati splendid...ai concurat-o cu succes pe Alina cealalta la capitolu mamica aranjata!FELICITARI!
Damiana BAFTA!imi amintescd e mine inainte....hai ca va fi fffff bine...garantez!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
bebelusi spune:
Irina nu mi-a zis sa decalotez zilnic, mi-a zis sa fac asta de 2-3 ori pe saptamana. De fenobarbital am intrebat si eu ca i-am zis ca stiu ca e somnifer si ca e tare si mi-a zis ca e in cantitate mica si ca scade bilirubina din sange (sper ca am retinut bine si sa nu vorbesc prostii). Nici eu nu sunt de acord cu asta dar este un medic tare bun, vin multi si din orasele din jur la el, e un om pasionat de meseria lui. Ce sa fac? Sa nu il ascult? Nu stiu ce sa fac.....Daca nu fac ce zice si pateste bebe ceva???????.Ma intelegi??? Eu sa stii ca sunt de acord cu tine desi NU MA PRICEP
bebelusi spune:
Irina de fapt 3 zile o sa ii dau ca joi dimineata a zis sa mergem sa ne vada. Nu ncred ca ii face rau 3 zile nu????
crisspy spune:
Hello fetele,
Tocmai am vazut bebei frumosi, Vladut si Nadia, sa cresteti mari mai licuricilor , sa le bucurati pe mamici .
Bravo Aalina, sa-ti traiasca bebe Fabian si tie recuperare grabnica. Am vazut pozici, e un scump bebe, dar nici mama nu este mai prejos .
La multi ani Ciufik!!!!
Hai Damiana, curaj mamico, mai ai putin si o sa-ti tii licuriciul in brate.
Fetelor voi ce mai mancati, ca eu nu mai stiu ce sa-i zic mamei sa-mi faca de mancare. Ce avem voie sa mancam sa nu-l afectam pe bebelush.
Vreau sa va spun ca renuntasem ieri la Galactogil pentru ca mi se umflasera sanii tare rau, iar astazi tzitzi nu a mai facut fatza cererii, mai ales acum pe seara . Norok ca mai am din productia de ieri.
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930
andre_ea spune:
Aalina, m-ai facut sa plang cu nasterea ta asa rapida. Deh, depresia! Am vazut poze cu Fabian. E asa dulcic! Sa fie sanatos!
Felicitari Edina pentru bebita cu nume asa frumos, Ainhoa! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Andreea!
Naty, am vazut fetele frumoase. Prin ce parc va plimbati?
Am vazut si pe Aidan, si pe Alexia, numai copii unul si unul avem noi.
Daminana, . Asteptam vesti bune.
Io-s obosita rau si din cand in cand putin depresata. In rest, toate bune.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Daiopri spune:
Aalina, edinutza bun venit licuricilor vostri!
Sa va bucurati de ei
Nu poci sa stau mult, ca eu m-am deranjat la burta si am de stat pe undeva mai mult
Si pisoiul e si el marait, asa ca iar martisor in piept. Mai ales ca ieri a fost nana pe la noi si l=a tinut numai in brate si acuma, na, sa ma descurc
Nasteri usoare mamicilor care au mai ramas. Mai avem putin si gata, ne mutam in partea cu vaitatul
Aveti grija de voi si bbei
DarkBendis spune:
Aalina, tare frumos e bebe Fabian ! Si tu arati foarte bine
Damiana,
Bebelusi, felicitari pentru greutate buna la Vladut! Uite asa se fac ei mari
Andre-ea Las' ca o sa treaca si perioada asta mai dificila!
Daiopri, sper sa treaca repede "problema"
Fetelor mamici de baieti, vad ca s-a pomenit de decalotare... eu am intrebat-o pe pediatra ce si cum si tipa a facut ochi mari ... aici nu se face decalotarea de nici o culoare. Eu doar il spal cu apa calduta de fiecare data cand schimb scutecul plus cam de 3 ori pe saptamana baita (apa cu gel de dus Mothercare) si atat... si mi-a zis ca nici nu trebuie sa fac mai mult.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
micola spune:
Unde se gaseste Galactogil? Ca am intrebat la 2 farmacii si nu au. Cumva la Farmacii naturiste?
Aalina, suerb Fabian, sa va traisca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!