Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)
Raspunsuri - Pagina 10
IRINA.C spune:
eu i-am raspuns Patriciei dar in privat , nu am vrut sa monopolizam discutia.In final sigur ca lui Vlad ii va fi bine oricum.
mai ales ca i-a fost si pana acum.
Dark nici io nu m-am infipt in putzi cu decalotarea si iata ca merge treaba si de la sine.Imi place domne politica asta mai relaxata din streinezia face bine si la depresie..
Andre_ea iarta ma pt azi la telefon , eu un pic egoista cu timp limitat dc am 20 min pe bune ca le dorm , nu mai dau la nimeni nici o unghie ca nimeni nu te ajuta, asa am iesit eu din norul ala negru de oboseala, din seara in care dintre toate rudele binevoitoare Radu m-a gonit in dormitor si am pus capu in perna de la 10 seara la 12 ...stiu ca esti cu doi dar somnul face minuni cat 20 de pshologi , vorba lui Dark...va ziceam io ca dc as avea timp liber de pisalog intai m-as culca oleaca
Eu astept sa readoarma copchilul, am prins o ora de la 11 juma la 12 juma si acum ma rog sa nani..l-am lasat in patutz in pozitie de ochi inchisi, sper sa l gaseesc asa
Va pup pe toate 
PS:Aalina sper ca dormi!!!!!!!!Cat mai poti !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
lisa79 spune:
Aalina,felitari! frumusel foc bb si tu,parca nici n-ai nascut![]()
damiana,baftoc pe maine
iulia,agitatele le antrenez pt tine

azi nu am avut lapte suficient
,am dat lapte praf,dupa 1 ora de stat la san a mai baut 80 ml de lapte praf. 
astept sa ne mutam la plangacioase,nu ca n-am inceput deja![]()
cam slaba activitatea la schimbul 2
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
IRINA.C spune:
sunt p baricade, nu sare nici o masa ochila![]()
ata este, imi pica ochii in gura de 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Aalina spune:
Vine
la fete.
Multumim de complimnte. 
Am intrat in randul mamelor chiaune
Si nu fiindca nu as avea un copil super ok, doar ca e cam flamanzila si io nu produc inca... Da impartim salonul cu o domnisoara care de, ca orice domnisoara tre sa faca fite...si are un radar...mama..mama ...cum atipeam cum urla. Al meu cavaler a lasat-o pe ea si el a dormit. Abia acum l-am vazut si eu cu ochii deschisi. Si inca nu plange, mai mult se lalaie![]()
Damiana
Azi ma gandesc la tine. 
Ma duc sa citesc ca lumea capitolul asta ca ieri am fost un pic ocupata ![]()
cristi_2003 spune:
azi trebuie sa mergem la vaccin - mor de mila pentru bebe.
l-ati vaccinat careva? ii doare tare?
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micola Unde se gaseste Galactogil? Ca am intrebat la 2 farmacii si nu au. Cumva la Farmacii naturiste? Aalina, suerb Fabian, sa va traisca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el! de 21.01.2009 ! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! ! ! |
Help Net
Porumbita spune:
mey iesiti la raport si ziceti-mi cum tineti bbeii imbracati in casa si unde gasesc produse Mustela online sa fie mai convenabil la pret...
irina, roxanaz care e produsul ala de te ajuta sa elimini lohii mai repede? se numeste ceva gen ergomed? si cum se ia? ca mi s-a uat de cele 10-12 picaturi zilnice...
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Micola, incearca la o farmacie mai mare: Help Net, Sensiblu, Dona etc.
Cristi, sigur ca doare, numai ca acum trec mai usor peste asta. Pe masura ce cresc si devin mai constienti de durere, e mai greu si la vaccin. Lasa ca trecem noi si peste asta.
lui Carol.
Irina, stai linistita. Sigur ca somnul e cel mai important. Si eu aveam dureri de cap de la oboseala si ajungeam chiar la varsaturi daca nu ma odihneam. Acum vad ca n-am patit-o inca, ma mai fereste Doamne Doamne, ca altfel...
Andra,
.
Porumbita, eu cred ca o tin cam imbracata in casa: body cu maneca lunga si costumas cu totul, mai gros sau mai subtire in functie de cum mi se pare mie ca e in casa. De Mustela nu stiu sa iti zic.
Eu iar am dormit 5 ore fragmentate. Patesc exact ca Lisa, la 5 dimineata nu mai adoarme imediat, se foieste, maraie. Pana la urma am schimbat-o (de obicei n-o schimb noaptea), i-am mai dat sa suga si a adormit. Dar doar o ora jumate, din care eu daca oi fi dormit o ora e bine. In plus Tudor se plange de dureri de burta. Nici n-a vrut sa manance. I-am dat debridat, sa vedem daca face ceva. Daca asta nu merge nici nu stiu ce sa-i fac.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Carla Maria
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!