Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

eu i-am raspuns Patriciei dar in privat , nu am vrut sa monopolizam discutia.In final sigur ca lui Vlad ii va fi bine oricum.mai ales ca i-a fost si pana acum.

Dark nici io nu m-am infipt in putzi cu decalotarea si iata ca merge treaba si de la sine.Imi place domne politica asta mai relaxata din streinezia face bine si la depresie..
Andre_ea iarta ma pt azi la telefon , eu un pic egoista cu timp limitat dc am 20 min pe bune ca le dorm , nu mai dau la nimeni nici o unghie ca nimeni nu te ajuta, asa am iesit eu din norul ala negru de oboseala, din seara in care dintre toate rudele binevoitoare Radu m-a gonit in dormitor si am pus capu in perna de la 10 seara la 12 ...stiu ca esti cu doi dar somnul face minuni cat 20 de pshologi , vorba lui Dark...va ziceam io ca dc as avea timp liber de pisalog intai m-as culca oleaca

Eu astept sa readoarma copchilul, am prins o ora de la 11 juma la 12 juma si acum ma rog sa nani..l-am lasat in patutz in pozitie de ochi inchisi, sper sa l gaseesc asa

Va pup pe toate

PS:Aalina sper ca dormi!!!!!!!!Cat mai poti !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Aalina,felitari! frumusel foc bb si tu,parca nici n-ai nascut
damiana,baftoc pe maine
iulia,agitatele le antrenez pt tine
azi nu am avut lapte suficient,am dat lapte praf,dupa 1 ora de stat la san a mai baut 80 ml de lapte praf.
astept sa ne mutam la plangacioase,nu ca n-am inceput deja
cam slaba activitatea la schimbul 2

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multzam, Lisa pentru agitate, simt deja peer pressure

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

sunt p baricade, nu sare nici o masa ochilaata este, imi pica ochii in gura de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

irina esti fff puternica

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vine la fete.
Multumim de complimnte.

Am intrat in randul mamelor chiaune Si nu fiindca nu as avea un copil super ok, doar ca e cam flamanzila si io nu produc inca... Da impartim salonul cu o domnisoara care de, ca orice domnisoara tre sa faca fite...si are un radar...mama..mama ...cum atipeam cum urla. Al meu cavaler a lasat-o pe ea si el a dormit. Abia acum l-am vazut si eu cu ochii deschisi. Si inca nu plange, mai mult se lalaie

Damiana Azi ma gandesc la tine.

Ma duc sa citesc ca lumea capitolul asta ca ieri am fost un pic ocupata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

azi trebuie sa mergem la vaccin - mor de mila pentru bebe.

l-ati vaccinat careva? ii doare tare?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Unde se gaseste Galactogil? Ca am intrebat la 2 farmacii si nu au. Cumva la Farmacii naturiste?

Aalina, suerb Fabian, sa va traisca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Help Net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mey iesiti la raport si ziceti-mi cum tineti bbeii imbracati in casa si unde gasesc produse Mustela online sa fie mai convenabil la pret...

irina, roxanaz care e produsul ala de te ajuta sa elimini lohii mai repede? se numeste ceva gen ergomed? si cum se ia? ca mi s-a uat de cele 10-12 picaturi zilnice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Micola, incearca la o farmacie mai mare: Help Net, Sensiblu, Dona etc.
Cristi, sigur ca doare, numai ca acum trec mai usor peste asta. Pe masura ce cresc si devin mai constienti de durere, e mai greu si la vaccin. Lasa ca trecem noi si peste asta. lui Carol.
Irina, stai linistita. Sigur ca somnul e cel mai important. Si eu aveam dureri de cap de la oboseala si ajungeam chiar la varsaturi daca nu ma odihneam. Acum vad ca n-am patit-o inca, ma mai fereste Doamne Doamne, ca altfel...
Andra, .
Porumbita, eu cred ca o tin cam imbracata in casa: body cu maneca lunga si costumas cu totul, mai gros sau mai subtire in functie de cum mi se pare mie ca e in casa. De Mustela nu stiu sa iti zic.

Eu iar am dormit 5 ore fragmentate. Patesc exact ca Lisa, la 5 dimineata nu mai adoarme imediat, se foieste, maraie. Pana la urma am schimbat-o (de obicei n-o schimb noaptea), i-am mai dat sa suga si a adormit. Dar doar o ora jumate, din care eu daca oi fi dormit o ora e bine. In plus Tudor se plange de dureri de burta. Nici n-a vrut sa manance. I-am dat debridat, sa vedem daca face ceva. Daca asta nu merge nici nu stiu ce sa-i fac.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput