Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Damiana
Sa fie usor si bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

saru-mana de incurajari, aalina!!!

sper sa fie bine, sa mearga repede si sa-mi tin comoara in brate, ca de cand astept....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Hei Damiana, pai cum ne-a fost vorba?!
Bafta multa, tin pumnii sa scapi repede si usor!

Aalina, tu chiar ai nascut sau ne-ai pacalit, ca vad ca esti superactiva? N-am gasit pozicile...

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

la mailul comun la photo ai dovada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Hei Damiana, pai cum ne-a fost vorba?!
Bafta multa, tin pumnii sa scapi repede si usor!

Aalina, tu chiar ai nascut sau ne-ai pacalit, ca vad ca esti superactiva? N-am gasit pozicile...

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

stiu, scumpa, dar ce sa fac daca tensiunea mea isi face de cap??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Da, Aalina, acum te cred, ma uitasem doar pe mail, nu si in photos...Da' frumusel mai e Fabian, nici nu arata ca un nou nascut, se vede ca nu s-a chinuit prea mult pana a iesit in lume.

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

chiar, aalina, sa ma ierti....am vazut si eu pozele, dar am deja asa de mari emotii, de am uitat sa iti zic....e un scump bebe mic!!! si tu arati tare bine, nici nu zici ca ai nascut!

Mergi la inceput

chiar, aalina, sa ma ierti... am vazut si eu pozicile si ce bebe frumos si bucalat ai si tu arati excelent, nici n-ai zice ca numai ce ai nascut!!

Mergi la inceput

bai va dau in scris ca am nascut
Damiana curaj...trece repede..
Iulia inca un pic de rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

felicitari noilor mamici!!!

vroiam si eu, ca si Kid, sa va aduc in atentie ca acest forum are un subforum " Ajutor umanitar", unde sunt deschise mai multe bazaruri, cu produse pt copii dar si pt adulti ( sunt inclusiv truse epidurale la vanzare). Va rog sa luati in considerare sa cumparati de acolo, pe langa ca sunt ieftine produsele, sunt si f bune calitativ ( atat cele purtate cat si cele noi). Sau puteti dona produse la bazar. Banii se strang pt niste copii bolnaviori, napastuiti de soarta asta asa cruda uneori. Am putea fi fiecare in locul acelor mamici din pacate. Eu am cumparat multe lucrusoare pt bb 2 de acolo si sunt f multumita de ce am luat si mai ales ca am putut ajuta niste sufletele. Va rog intrati macar sa va uitati.

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput