Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

kid.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

album pe mailul comun
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

ttenzika, nasc la bega cu dr mihalca

iulia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ira liza uite aici http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=SF51

scoate spatiile libere dupa "bebelusul"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui naty
porumbita:
- pe mine m-a durut operatia cam 4 saptamani;

o fi totusi de la vreme ca vad ca de 2 zile nu mai doare

Citat:

- zici ca scoate zgomote pe nas cand respira? sau respira mai sacadat? Noi le avem pe amandoua

AMBELE

Citat:

Eu o culc la fel ca bebelusi - body + bluzita + pantalon + paturica pana la brau, cu manutele afara.

si in casa la fel o tii? noi nuii punem decat body+ pantalon + paturica pana la brau; nu folosim bluza de loc (nici caciula in casa)

restul fetelor, voi cum imbracati bbii in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Salutare mamici cu burtici sau bebeici!

Am lipsit zilele astea, nici nu am apucat sa citesc din urma, dar recuperez eu. Stiu doar ca a nascut Aalina azi si Edinutza ieri vreau sa le urez si eu tot binele din lume pentru bebeii si pentru familiile lor!! Refacre cat mai rapida mamicilor!!

Acum, sa va spun ce am facut azi la dr, la vizita de o luna...sunt foaaarte, foarte suparata ca bebe cica nu a luat in greutate decat 300g. La nastere a avut 3.600 si la iesirea din spital 3.550, iar azi, la 30 de zile de la nastere, doar 3.900....Il alaptez si ii mai dau fff putin ceiut de colici, dar nu zilnic...

DAR, l-a cantarit pe un cantar din ala antic, imbracat cu 2 costume si cantarul arata 4200g, si a scazut ea 300g hainutele/...asa se cantareste un bebe?????
Mi-a zis sa-i dau lapte praf completare, dar i-am zis ca as vrea sa mai incerc cu alaptatul...Plus ca dupa ce suge, doarme si cate 6-7 ore neintrerupt...Daca nu s-ar satura ar mai dormi atata? Apoi a zis sa ma duc saptamanal la control, sa vedem cat ia in greutate..I-am zis ca sta cate o ora la san, si a zis sa nu-l mai las, sa-i dau doar 1 jumatate de ora..
A zis: stai ca iti zic eu imediat daca ii ajunge laptele si daca e bun....si l-a dezbracat si s-a uitat la pulpite si a zis ca e f bine, ca daca era sa nu-i ajunga laptele ar fi avut pielicica de la pulpite lasata, iar el le are grase si frumoase.

In concluzie, a zis ca crede ca nu a fost cantarit bine ori la nastere, ori la iesirea din spital,(unde am stat 7 zile si nici eu nu prea cred ca in 7 zile a scazut doar 50 grame) ca ei nici prima data nu i s-a parut ca ar avea 3.600, ci mai putin.

Ce sa fac? e posibil sa ia doar 300g in prima luna de viata? Cred ca o sa mai merg la inca un doctor..Si cum sa-l fac sa nu mai stea 1 ora la san??? Azi a mancat de la 5 pana la 5.45, il luasem la 5.35 de la san si il pusesem in patut, dra a inceput sa sughita si i-am dat iar sa suga inca 10 min, deci iar "m-a pacalit" si l-am tinut aproape o ora...Apoi, in patur tot maraia si i-am dat suzeta....Dra si cu asta e problema, ca o pierde si plange, si abia la 7 a adormit...

aa, si mi-a mai zis dra ca daca dupa ce suge el eu ma mulg si mai scot cam 30 ml de lapte, inseamna ca e destul..si azi, dupa ce a supt bebe, eu m-am muls, si am reusit sa scot fix 30 ml, dupa 30 min de chin...o veni laptele meu mai greu? o fi jetul prea subtire?

Pentru fetele care urmeaza: si Doamne ajuta!

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

aalinaaaaaa felicitariiiiiiiiiii ... presimteam eu ceva .... bravo draguta ... esti super ... sa va traiasca bebelusul ....

ttezinka si eu tot din acelasi motiv am intrrebat pe irinac ... si eu dadeam dupa prospect la fiecarev masa ... acum am cumparat de la farmacie CILIC BABY ... cam scump ... putin peste 40 lei ... dar doar din plante ... si mai dau din asta si bonisan completare la sab simplex ... si in acest fel dau la fiecare masa ....

hai fetele care mai aveti de nascut ... suntem alaturi de voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... inca putin .....

noi azi am dormit toata ziua ... adica bebe ... sa vedem daca la noapte mai dormim sau nu .....

MAMI DE ANTONIA IOANA 11.02.2009

Camelia

Mergi la inceput

aveti idee de unde as putea comanda gama mustela on line? ma refer la un site din afara ca sa iasa mai convenabil ca pet ; vrem sa o facem cadou nasilor nostri pt bbul lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

fetele tocmai a plecat dr de la noi..si facut gauri urechi pus cercei si plans si eu si fata...sa numai zic ca atunci cand a venit dr chiar papa..si a apucat saraca sa pape numaijumate de biberon..restul am zis ca il dam dupa..ce sa mai pape ca a adormit suspinand

mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

nu ni s-a rezolvat decat temporar problema cu tensiunea, asa ca...

MAINE LA 9.30 MA INTERNEZ SI NE FACE CEZARIANA MAINE SAU CEL TARZIU POIMAINE!!!!

sa ne tineti pumnii stransi! va tin la curent, ca am nr de telefon al alinei1976

merg sa verific bagaj, etc...

Mergi la inceput