Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Roxanaaa mama Omida multumiri chiar daca nu o fo 5 minute ci 10

told ya scumpaa!!!! sa traiti si sa fiti sanatosi si plini de noroc!!!

Andreea, la multi ani fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bai Aalina, nu mai joc, prea repede te-ai miscat... si cu un prunc voinic... Felicitari multe, sa fie cumintel si sanatos!

Io nik, parca vad ca si Damiana naste ca tot s-a dus la doctor, Dya la fel ca na, ajunge la 42 saptamani si n-o mai lasa doctorii, iar eu raman de caruta ca n-am nici un semn, frate! Maine merg si eu la control, poate-mi zic macar ca nu mai am mult. N-am crezut sa ajung sa nu mai am rabdare sa-mi faca examen pelvian.

Naty, tare frumoase domnisoarele tale, ce mai conteaza zilele nedormite...

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

si la noi vin in vizita..dar macar ne alegem cu ceva..adica cam fiecare lasa vreo 50 ron..si nah cum e criza dupa nasterepica bine

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Ciufik, La Multi Ani!

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

burtici, viitoare mamici si proaspete mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru
Vreau sa va anunt ca s-a deschis pe acest forum un bazar in scop umanitar cu produse pentru copii si pentru adulti, haine noi sau folosite, in stare buna, jucarii, incaltaminte, obiecte decorative, bijuterii si nu numai.

Daca aveti putin timp si pofta de cumparaturi, va invit sa vizitati topicurile dedicate aici si aici.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetele, am venit de la doctor... tot 2 in 1, nu altfel! ne-a zis ca se poate intampla sa vina bb din clipa in clipa - chit ca clipa aia nu da nici un semn - si daca nu se intampla pana la sf saptamanii, saptamana viitoare ne interneaza cand e de garda si scoatem pe bebe!!!

asa ca, iulia, totpe baricade, draga mea, langa tine! parca vad ca ramanem in odisee doar noi

aalina, FELICITARI MAMICO!!!! sa-ti traiasca bebe fabian!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bravo, Aalina! Felicitari! Sa traiasca bebe Fabian! Iar tie recuperare rapida! Mi-am amintit si eu de nasterea mea! tzac-pac!

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

asa am nascut si eu la 40 saptamani a fost dr de garda si m-am internat mi-a provocat sarcina apoi si in 4 ore am nascut
vad ca esti din tm unde nasti??? ce medic ai?

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

In sfarsit am pus si noi poze cu noi

http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

OK, Damiana, m-am linistit

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput