Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)
Raspunsuri - Pagina 5
alina.n spune:
Va salut burtici si deja mamici cu licurici
Va citesc de ceva vreme pt ca am avut multe de invatat de la voi, eu activand la odiseea urmatoare martie-aprilie. Deasemeni v-am admirat in pozele de la semnatura si vreau sa va felicit pe toate pentru frumoasele comori pe care le-ati adus pe lume.
Am vazut ca azi a nascut si Aalina intr-o viteza fantastica si cu un tonus de invidiat, ea era inscrisa inca de la inceput si la noi la odisee asa incat ne bucuram si noi alaturi de ea pt licuriciul-ghiocel :).
Aalina iti doresc refacere rapida si mult laptic, bebe mancacios si sanatos.
Pupici
32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
Ciufik spune:
Naty - ce fete frumoase ai. Sunt poze in care mi se pare ca Nadia seamana cu tine mult. Maine-poimaine iesiti toate 3 la disco, cu o mamica asa tanara si frumoasa .
Miere - superbe pozele. Aidan seamana cu tati sau mi se pare?
Andreea si Andrei
Aalina spune:
sunteti bestiale...muultumesc
noi am papat si bb si mami
si dormim
are 55 cm si nota 10
nu i-am auzit glasu ca e cuminte
miereamara spune:
Ciufik, La Multi Ani! Sa fii fericita si sanatoasa!
Aalina felicitari! Asta da nastere, repejor si usor! Sa iti traiasca baiatul!
Bebelusi, ce mare ti-a crescut bb-ul! Taticul se vede ca e topit dupa el:))
Naty v-am vazut pozicile. Nadia este minunata, ne incuscrim? hai ca si eu am baiat frumos.
Dya draga mea, iti tin pumnii. Iti inteleg nerabdarea, si eu eram asa in ultima saptamana, cand ma monitorizau.
Asta micu sta in pat langa mine si chitaie ca un soricel (rade). Ma distreaza la culme.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ada_coman spune:
Felicitari Aalina , sa va traiasca bebe Fabian, sa fie sanatos si sa creasca mare. Sa va aduca numai bucurii si impliniri. Pupam si fratele Dorian sa nu se simta excus.
Ciufik La multi ani!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de familia ta
Nu prea am mai avut timp de scris, abia reusesc sa va citesc. Acu fug sa-mi termin curatenia la dulapuri, ca nu mai incap hainutele.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
DarkBendis spune:
Aalina, esti grozava
Deci, am intrat pe contul comun si am vazut bebei frumosi de Yashi, de Paula, de Crisspy, de Flowerbee. Bebelusi, te-am complimentat eu pe mess... da' te mai complimentez o tura ca merita licuriciul tau!
Dya, Iuliacris
He-he bebe mic al nostru doarme frumos in bouncer... pazit de doua dintre matze, una intr-o parte una intr-alta ...figuri mari 'mnealor toti 3!
Dragelor, eu acum am realizat ca suntem in ultima saptamana de Odisee... in week-end ne mutam la Scutece
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Ciufik " La multi ani"
miere multumim. Ai incercat alaptatul culcat? Se mai inneaca??
Lisa mi-au trecut ranile de la san. Traiasca sfarcurile de silicon . Acum am renuntat sa le mai folosesc, bebe papadirect de la titi.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Aalina spune:
Roxanaaa mama Omida multumiri chiar daca nu o fo 5 minute ci 10
am poze da am lipitoarea in brate si nu pot sa le pun inca
Hai fetele ramase
ttenzika spune:
felicitari Aalina..Bine ai venit bebe Fabian
Spunea cineva parac IRINAC..in legatura SabSimplex-ul ca se dau 15 picaturi de 3 ori pe zi..eu pana acum i-am dat la fiecare biberon cate 15 ca asa scria pe prospect..sper sa fie ok?? tot asa am dat de la 2 saptamani
Noi suntem bine asteptam medicul ca vine sa ii faca gauri in urechi pentru cercelusiasa mila o sa imi fie de ea
mamica de Alecsandra
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Felicitari Pyc pentru bebel! Ce nume frumos!
Edinutza, vesti de la tine, in sfarsit! Felicitari din inima si sa te refaci repede!
Naty, ti-am vazut frumusetea de bebelusa, ce par si ce ochi are, sa iti traiasca amindoua fetele, sunt niste printese!
Io tot nu m-am invrednicit sa pun poze, sper sa reusesc la un moment dat. La voi nu se vine in vizita sa va vada bebeii toata ziua buna ziua? Mi-au venit in weekend 10 deodata....
va pupacesc