Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Iuhuuu...ce frumos a fost la Ina si pentru pitici, dar si pentru mamici...eu m-am simtit foarte bine, relaxata, parca va stiu de-o viata!
Saptamana viitoare, daca aveti chef, va astept la mine! (cam pe joi cum ar fi pentru voi?)

Isidora, Mav, Andicu, Ellen, Mokika v-am simtit lipsa

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menuet

INA-au nu am zis sa dai cu ulei..ci ti-am expus o situatie de a mea...asa mi-a venit sa ii zic pe moment

Va pun un filmulet cu Ana sa vedeti preocuparea ei vis-a-vis de jocuri si jucarii http://www.youtube.com/watch?v=8Y4-yaY4iQA

Foarte frumos e joaca Ana! Si mie imi plac incastrele astea, vazuem ceva la magazinul de vis-a-vis de spital si parca si in piata unirii. Insa nu i-am luat deocamdata Sofiei, mi se pare mica pentru ele deocamdata.
Ana cati ani are?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

imi pare rau ca nu am ajuns la tine, ina, ca a trebuit sa ma duc duc de urgenta la stomatolog cu razvan.imi pare rau.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Offf...probleme cu dintisorii....sper sa se rezolve repede si sa nu doara tare!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara.

Ina, imi cer scuze ca n-am mai dat nici-un semn, dar au intervenit niste treburi de rezolvat dupa servici si am ajuns la 7 acasa. Era prea tarziu sa mai venim. Imi pare rau ca n-am ajuns, asta e oftica principala de cand am inceput serviciul! .

Creem, sa iasa repede si sa va linistiti! sper sa ajung macar la voi joia viitoare. Iar nu promit nimic...

Mada, la multi ani cu intarziere, sa fiti fericiti tot restul vietii! Felicitari pt Darius ! cine stie cu cate noutati invatate mai vine!! la varsta lor te uimesc de la o zi la alta!

Menuet, bravo pt Veve cea isteata si cuminte! si noi asteptam o livrare de puzzle de lemn din 2 piese.

Daca va intereseaza,am gasit pe siteul ookee.ro dar am vazut ceva interesant si la Bamboo din Carrefour.

Help! pt cine se pricepe la homeopate: care doza e mai puternica la Camomilla? 5 CH sau 30 CH ? si cate granule ar trebui sa ia Filip acum, la 1an si 8 luni, ca sa aiba efect?? Noi am ramas pe 3 gr/seara la Camomilla CH5 3 zile da, 3nu, dar pare ca nu mai au efect. Sau poate imi da cineva o idee de ceva homeopate care linistesc. E iar f agitat, nervos seara, super-excitat si se mai si trezeste peste noapte!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

[quote]citat din mesajul lui creem

Foarte frumos e joaca Ana! Si mie imi plac incastrele astea, vazuem ceva la magazinul de vis-a-vis de spital si parca si in piata unirii. Insa nu i-am luat deocamdata Sofiei, mi se pare mica pentru ele deocamdata.
Ana cati ani are?

Creem Ana are 1 an si 10 luni maine.Am descoperit aceste puzzeluri acum vreo luna de zile si e topita dupa ele.Cand ma vede cu unul nou e deja cocotzata in pat si nu mai are rabdare.Sofia e mai mica dar nu strica ca idee pentru viitor sa stii sa ii cumperi cd esti in pana de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Creem ma bucur ca ai venit. Ca de altefel toate fetele Angi, Doc, AndreB, Mada, Mokika si Mav care au ajuns in final.
Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Am petrecut o seara frumoasa.

A ramas placinta nefacuta... si eu datoare. Asa ca trebuie sa repetam.

Gabi e deja in pat si-l urmez si eu.

Andicu< Nastasie sanatate multa... intilniri vor mai fi. Va astept alta data.

Seara buna.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

si noi ne-am simtit super la Ina si i-am facut casa vraiste. Mii de scuze,dar daca ai avut atatea bunatati si piticii au fost incantati de ele ce sa facem???

Eu am intrat sa va spun cat de lipsita de ambitie pot fi...dupa ce ieri am mancat un chec intreg ( cica il facusem pt o prietena care a venit in vizita, dar e a luat doar o feliutza), in seara asta, adica acum (23.25)doar ce m-am ridicat de la masa...Si n-am mancat ceva usor asa, stiti voi cum ar trebui sa manace o femeie care vrea sa dea jos niste kg...ci mi-am prajit doua ciocanele de pui.... va dati seama..prajite, nici macar fripte... Acum cu burta plina imi fac autocritica,dar mai inainte am zis:" daca mi-e foame , ce sa fac?"

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Subscriu si eu, a fost ff frumos la Ina, dar i-am lasat casa dezastru, au mancat piticii grisine si chec si alte alea care pe unde au apucat. Noi am ajuns pe la 4 si am prins pe toata lumea acolo, aproape calcai pe copii, asa misunau pe jos

Rozalia, Veve a ta e si frumoasa si isteata, cu face ea puzzle acolo! Dar totusi, de und el-ai cumparat ca si eu vreau sa incep sa fac provizii.

Andicu, concentratia 30CH e mai mare decat 5 CH si poti sa ii dai seara 5 granule, noua asa ne-a dat dna Plaesu cand am fost la ea in ianuarie.

Ca tot vb ANdicu de jucarii clasice, mie imi plac foarte mult cele de la Casa Retro http://www.casaretro.ro/ noi avem cuburi din lemn.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Puzzle si alte jocuri eu gasesc si la Penny.Puzzle am mai vazut in Mall la etajul 2, mai scumpe, noi le aveam deja.Creem, cumpara-le acum, dupa 2 ani si jumatate sunt prea usoare pt.ei.
Angelique, imi plac si mie jucariile de acolo.Avem diverse variante la cateva jocuri.
De ieri are si Mihai un dintisor.Bine ca nu am ajuns la un an cu gura stirba.
Madalina, asa imi fac si eu procese de constiinta dupa ce mananc, dar inainte...

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput