Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello
Multumesc mult de urari.

Da, la ora 15 la Marrone-Mahone, la City Mall.

Scuze ca nu detaliez acum,dar sta filip calare pe mine, dupa ce il trimit la plimbare o3 sa intru sa scriu mai multe.
Pupici.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Isidora, lasa mai bine asa .... decat ca mine care a crailit city-ul de mi s-a acrit .... dar ce-i drept, niciodata nu as refuza o cafea de la ei ca e taaaare buna!

Eu aveam de gand sa ma distrez cu un program administrativ acum de dimineata, dar am declinat competenta catre tati iar eu .... voi face o .... prajiituriicaaaa. Cred ca o sa imi faca bine la psihic, cat de cat o sa ma delectez ca si-asa parca simt ca vine o depresie.

Cine mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ok 15 Mahone-Marone--burta vad ca m-a lasat sper sa nu imi mai faca probleme ca sa pot veni.Acum pup..dau la Veve sa pape si iesim un pic la cumparaturi ca e frigi sexy..dc io cu boala asta nu am mai iesit nicaieri...

Mergi la inceput

Adina, poate aduci si reteta de tort .... ca numai la el ma gandesc .... a fost belea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da, da, Adina, poate aduci reteta de tort!

Angi, parerea mea: arati bestial tunsa asa ca in pozele alea! nu ca nu mi-ar place de tine oricum, dar imi place mai mult tunsa asa decat esti acum. Naspa moment cu taiatul...eu cred ca lesinam! sa-ti treaca repede!

Uitati aici niste poze noi cu Filip si cu ziua lui tati de ieri.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

mai, fetelor, m-am taiat cand curatam telina de coaja, ca altfel pe razatoare o dau.

Am luat o teapa in carrefour, mi-am luat vopsea de la l'oreal si scria ca e oferta, 2 buc 30 lei si la casa 5o! Am luat-o ca imi placea.....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Asa.... acum am ajuns eu acasa... deci ne-am intalnit Ina, AndreB, Menuet, Isidora, Andicu si frumoasa cumnatica ... am sporovait vrute si nevrute, poze nu am facut, eu m-am simtit foarte bine si mai vreu!

Vlad Constantin de Maia37.... LA MULTI ANI! sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos, sa-ti bucuri familia! si pe mami o asteptam sa ne dea un semn de viata!

Isidora, inca o data multam fain de wrap! L-am probat pe Teo si el a fost super incantat! Vroia si Crina ...

A! si tati de Serban plimba cupilu' prin mall!

Angi .... moaaama ce diferenta .... si eu am patit-o! mi se pare strigator la cer! Cred ca nu mai au rost comentariile sau cel putin ma abtin ca ma enerveaza rau chestia asta! Si la casa ti-a spus ca daca vrei poti renunta la produs, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Angi.... imi pare rau pt degetul tau... Sa spui daca te pot ajuta cu ceva si vin!

Si noi am petrecut ff frumos la botez; petrecerea nu s-a terminat inca, dar eu a trebuit sa vin degraba acasa, ca nu mai avea mama rabdare sa stea cu bb...

De 8 Martie cred ca voi merge la acelasi local. Va astept si pe voi. E 50lei meniul/ persoana. Localul este micut, intim, incap max 40 pers si deja au facut rezervare vreo 14. Mancarea e OK, acolo am mancat pt prima data faimosul tort de iaurt (prietenii stiu ce zic) si muzica buna de dans (azi a fost chiar mai antrenanta decat la botez la Anto- precizare pt cine a participat la botez).
Deci, daca nu aveti alte aranjamente si va anuntati doritoare de party intre mamici, mai vorbim in privat....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu plec marti la Bucuresti cu Razvan.dentista de aici ne-a gasit un pedodont bun acolo.asa ca marti dimineata plecam ca la 2 avem programare si pana descoperim locul cu pricina unde ajungem.si nu stiu cat voi sta totul va fi in functie de prima consultatie.adica sa-l vada pe Razvan.dupa care vreau sa ajung si la control cu bb2(sa nu care cumva sa-mi zica ca fac 2 ) si sa vad ca bb e si el ok si apoi ma mai linistesc.
alina, eu nu am nici o sansa sa ajung.voi de pe drum si in we daca sunt libera vreau sa ma duc la mama.ca si asa imi da tot spune ca pe razvan nu l-am mai lasat de mult la ea.asa ca in we sper sa prind si putina vreme buna de un gratar.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Angi..pupam degetelul sa treaca
Mokika--inteleg ca pana la urma ai descoperit cum se pune.Sa faci o poza sa vedem si noi pe Teo cum sta in el

Faina intalnirea..eu am mai scaldat ochii asa din mers in City dar am intrat la Mother Care si la Premaman..mamaaaa ce scoruriii

Isi..sarumana de sapunel(surpriza f placuta )

Puup

Mergi la inceput