Gravidute si mamici de Constanta (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Super relaxant azi la o cafea si o barfa mica ca-ntre fete!

Mokika, si eu si eu vreau sa vad cum sta Theo in wrap!!

SI eu am umblat cu Maria ( cumnata mea) un pic prin mall dupa intalnire si m-am indragostit iremediabil de colectia de la Mango ...dar moamaaaa ce preturi!!! astia sunt cu capul, pe bune! am intrat si la Zara si prin altele, si mi s-au parut exagerate preturile pe sezonul nou! sper sa le mai scada pe parcurs.. da tot mi-am luat 2 tricouri de la reduceri - 1 Zara si 1 maieu de la Berschka .

Mav, cand ar avea loc petrecerea de 01 Martie? adica intre ce ore?

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Am prins un moment liber si hop pe forum!

F. placuta intalnirea cu fetele, daca n-am fi avut problemele de acasa cred ca fiecare ar fi stat mult si bine la o sueta atat de relaxanta. Pe data viitoare!
Andicu am vizionat pozele cu familiuta fericita de ziua lui tati, nota 10 pentru tort, unde se fac minunatii din astea? Imi inchipui ca era si bun de tot...
Angie draga, cum te mai simti? Ce nenorocire! Cu toate ca nu e ideal stiu ca s-ar fi putut intampla si mai rau.. Doamne Fereste!
Sa te faci tu bine si sa nu-ti mai ascuti cele cutite, ca uite cum se face buba...
Buna ideea Mav! Sa inteleg ca se organizeaza o masa dansanta pentru mamici? Super.. de la o cafea la mall, uite un upgrade remarcabil! Suna tare tentant

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

andicu, era vorba despre 8 martie! duminica, peste o saptamana!
daca sunteti interesate si voi (eu oricum merg, ca mi-a prins tare bine sa ies azi din ipostaza de mamicaX2 ), ma duc maine si vorbesc despre detalii cu patronul localului.
as vrea sa-mi spuneti pana luni, sa fac rezervare!!!!!! in principiu, a zis ca putem merge la ce ora hotaram noi, intre 9-23. despre meniu o sa mai intreb inca o data, dar ideea este sa ne vedem si sa ne simtim bine, nu neaparat sa mancam, nu?

(oferta speciala pt finuti: nasu face cinste acasa, cu o bere pt tatici si.... laptic sau ceai pt pitici... si cica poate si cu o prajitura gatita de el, personal!)

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mav, am gresit eu, ca de fapt, intelesesem, ma gandeam la 08 martie si am scris 01. Aiurita cum sunt... eu intreb pt ca se mai zvoneste de un party de 08 martie cu colegele de birou, pe la pranz. Daca ne-am intalni la pranz, ca e cel mai comod pt mine sa am cu cine sa-l las pe Filip, as da petrecerea cu colegele pt cea cu voi ...

AndreB, tortul e facut la Vanimar-La Grande Brioche. Daca vrei comenzi mai smechere de tort, trebuie sa mergi direct la laborator, pe Mamaia, inainte de intrarea in statiune, in spate la Centrul de Dializa.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutam malul marii din capitala!

dandus, apropos de comentariu' mamicii din parc, cine stie cunoaste, serban nu vine la mine in brate neam, e cam de capul lui, si o data vrea si el mortis, si atunci dau de una sa se uite stramb. dar evident ca daca vine il iau, ca doar nu vrea de rasfat, vrea de nevoie de mami. si si daca ar vrea de rasfat, nu am auzit de efecte negative de supradoza pentru copii. pentru mamici, da, dar noi suntem depaaaaarte.

deci v-ati vazut cu serban (si tati)! mi-a zis ca au fost in parc-mall-parc-mall dar ca a vazut mamici la taifas n-a zis o vorba!

despre 8 martie, sa mai vb. cu tati si vedem.

Angi, offf, rau de tot cu taieturile astea, eu de-aia nu imi mai ascut cutitele, pe bune! ma plang, da' le ascut tot asa, in dorul lelii, prietenii stiu de ce.

mai fetelor, s-a deschis sezonul la complimente? eu nu primesc, ca sunt perfectionista si dup-aia risc sa mi se urce la cap. (ca sa nu zic ca asta ma opreste se le fac si altora complimente) dar raman datoare, ca saunt cam zgarcita cu ele pentru voi...

offf, chryssy, te inteleg, nici asa slaba! pune mana la ingrasat. daca vrei, renunt la Pepsi pentru tine (adica sa-l bei tu ) ca eu de la craciun pana acum am mai adunat fo' 2 kile.

hai ca va pup si ma duc la somn. ca oricum inca 3 weekenturi sunt 'foutu', adica praf, adica muncesc in fiecare cel putin sambata, sa nu mai spun de inca un we complet la bucuresti peste 2 saptamani. viata e complexa?

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Va invit la un capitol nou!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134097

Mergi la inceput