Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ramo, Anca, sar'na de Ce as mai bea. Saptamana viitoare incepem diversificarea si daca Noah va papa bine cam intr-o luna inlocuim in jur de 2 mese si ma arunc si eu la coffee. Sa mai faci

Noi am avut un we perfect. Bine, sambata am smotruit toata casa pana seara tarziu de mi-au iesit ochii ca la melc. Dar seara ne-am relaxat la "The Curious Case of Benjamin Button" (cine nu l-a vazut sa il ia, e beton, joaca si B pitt si Cate Blanchett in mare fel iar povestea e dementiala, fff originala, la sfarsit am dat apa la soareci). E cam lung filmul dar a trecut parca in 3 minute. E acelasi stil ca The Legend of the Fall sau 7 years in Tibet. Noi avem de mult filmul si ne chinuiam sa il vedem, am reusit in sfarsit.

Ieri sotzul meu mi-a gatit o fondue (cine stie si am intins cu paine buna in branza aia fierbinte) iar aseara am comis carnita de porc preparata de el o nebunie, se topea in gura cu broccoli si legume sote. In fine, am sarit dietadar a meritat dezmatul asta culinar, din cand in cand nu e bai.

Am vazut si eu film cu haiducel razacios. Vezi, mamico Nerantula ce rade...te ingrijorai tu degeaba. Si Noah e innebunit sa il pup si sa il musc peste tot si la fel rade in hohote. Sunt niste scumpi la varsta asta.

Wow, Ada, 8200 la 4 luni!!! Noah avea greutatea asta la 5 luni fiind si mai inalt, ce grasunel ai tu acolo. Sa iti traiasca!

Anamona, sa iti traiasca mica crestina!
Ma bucur ca ati avut un botez perfect.

Joy, wow 2 dintisori de-odata la Sophia Pana la urma ai pus-o sa faca clatite? Sau ai facut tu fursecuri? Salata de vinete, zici
Cat despre ce spuneai, nu esti nicio aschimodie, esti un fotomodel, ti-am mai zis eu Te cred si eu ca daca sari masa de pranz se vede in prod e lapte, si pt mine e cea mai imp masa a zilei, cea mai copioasa. Eu ziceam ca dimineata nu pot manca neam

Laureta, bine ai revenitI missed you

Si cum va ziceam saptamana viitoare incepem diversificarea, ce mari suntem!!!!!!!! Ne-am hotarat sa luam steamer electric pt ca noi si asa avem plita electrica, nu aragaz, si cu oala cu sita pe plita e fix la fel. Un steamer e mai eficient, cred.
Am un chef nebun sa ii dau lui Noah si altceva iar el a inceput sa ne fixeze cand mancam, parca cerseste, ceea ce nu facea pana acum, era indiferent. Nu imi vine sa cred ca in curand facem 6 luni. Odata cu primavara...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Draga mea Carla,

Acum ca am vazut ca esti in top, pe locuri fruntase, m-am pus pe treaba si fac muuuuulte exercitii sa fiu in forma pentru tine.

Iti trimit un zambet si te privesc cu ochi maaaaaaaari plini de dragoste.

Te pup.

Luca Noah

PS: vezi ce baiat mare m-am facut?

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, e atat de scump Luca, i-am aratat Carlei pozele, a fost tare incantata

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata mamici si pitici

nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt daramata, cred ca nici un ibric de cafea nu ma pune pe picioare

am dormit pana la 3, s-a trezit si a hranit-o taicasu insa deja eram si eu treaza, apoi aa dormit pana la 5 si de atunci cred ca a mai atipit maxim 30-40 min. In schimb a mormait continuu si s-a zvarcolit de imi venea sa imi iau campii.

Acum de dimineata am vazut ca i-au aparut 2 pete rosii pe limbuta si nu stiu de la ce pot fii, ca aftele nu sunt ca ar trebui sa fie albe iar astea sunt rosii si par sa se intinda. Cred ca din cauza asta a fost ieri tare agitata si nu ne-am inteles deloc cu ea si noaptea trecuta la fel. Ieri a facut si un pic de febra si i-am dat panadol iar acum mi se pare racita, ca are nasul infundat bine. Am desfundat-o cu batistuta dar vad ca tot fornaie si a si tusit un pic

nu mai stiuu ce sa ma fac cu ea, aveti vreo idee de la ce pot fii petele pe limbuta si cum se pot trata?

Luminita, tare bune merele in pijama

Ada, sunteti tarii de tot, super greutate, felicitarii!!

Joy, felicitari pt dintisorii

Bravoo Carla, sa o tii tot asa cu mancarica!!

PS: am dat-o cu glicerina de dimineata

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neata si si de la noi.

Se vehicula o idee pe-aici, cum ca bebelusii trebuie sa isi dubleze greutatea de la nastere in jurul varstei de... X luni...
Cine mai stie care e varsta respectiva?
Noi aproape ne-am dublat greutatea de la nastere...
In graficele din Cartarescu curba cu 4kg la nastere da chiar 8kg la 4 luni... sincer ma bucur ca mananca asa bine, m-am ingrijorat ca nu mananca la fel de bine de vreo 3 zile... totusi e grasunel bine si nu stiu cat de sanatos e asta pentru el.
Oricum se vede ca ritmul a mai scazut... la 3 luni avea 7k500.

Azi mergem si la vaccin, sa vedem ce zice si pediatra, dar avand in vedere ca pentru Teo mi-a recomandat diversifirarea la 3 luni si jumatate, presimt o discutie intensa pe tema asta...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

vaaaai, ce tare e David la baitza, si ce chilotei are!!!!!!!!!! Babytza, m-ati terminat Si ce cauta el in chilotel acolo? Era captiv

M-ati amuzat cu "dresajul de sotzi". Al meu asa a fost livrat, gata dresat, fara instructiuni. Sa mi-l tina Doamne Doamne sanatos ca e o comoara de tatic si de sotz. Mai bine nu as fi putu gasi. In we sambata se trezeste el devreme, sta el cu Noah ca sa dorm si eu mai mult, cam pana la pranz, ii pune muzica, se joaca, il scoate afara, ii schimba scutecele fara probleme, nu il poate hrani din lipsa de dar a zis ca de-abia asteapta sa ii dea cu linguritza. Seara sparge usa la job sa vina repede acasa sa stea cu puiul, e un sotzior exemplar. Si gateste yummy

Ada, dublarea greutatii pana la 4 luni scrie la carteSi Noah si-a dublat-o, avea 7900 la 4 luni, s-a nascut cu 3650 Apoi luna urmatoare a luat mai putin, dupa 4 luni nu mai ia 1 kg, e ok, asa zic si medicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mamici si bobocei

Ramo si Ada multam de am mareeee nevoie

Anamona felicitari pentru mica crestina si ma bucur ca a iesit ff bine

Nu am citit din urma....sunt obosita tare as mai dormi

Sa inteleg ca Nikolici e graviduta?

A fost superb botezul, am avut o fata cuminte foc si grasuna, preotul a remarcat lucrul acesta cand a luat-o in brate si i-a placut vinullll. Se incarca si pozele

Pupici fetelor, citesc si revin

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hm... fondue....
Prima oara am mancat la Waterloo. Era cu carne de vita si mi-a placut la nebunie.
Apoi, am mancat la Geneva. Am ramas masca. Era doar branza clocotinda intr-un castron (in vin), in care bagai paine. Eu sunt mare branzareasa, dar cred ca m-a socat diferenta de reteta. Si aburii de alcool.
N-am mai mancat de atunci...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Noi am facut ieri 6 luni. Are mama baiat mare . Avem deja un dintisor si vreo 8700 g. Astazi vine dr pt vaccin. Sa il vedeti ce mai plange , ca e un sensibilos.

Claudinna sincer nu a fost cu mult mai agitat ca de obicei. A avut vreo 3 zile temperatura 37 (el o are de obicei 36.5/36.6), pauza, vreo 2 zile a mancat haotic, preponderent lapte, iar pauza si vreo 2 nopti s a trezit din 15 in 15 min (una din ele a dormit tati cu Mihai si asta pt prima data ). Si nu i am dat cu nimic. M am trezit ca se vede pe gingie o dunga rosie. Ce mai tura vura, nici nu se compara cu crizele de plans de la reflux .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza super filmuletul. Si f pudic… Multumim si de urari.

Ada multumim de urari.

Laureta ce cuminte iti stau copii in cos.

Corrina prg de 6 ore se acorda pt mamele care alapteaza pana face bb 1 an

Mami de Alexa eu zic sa ii dai sa pape cu lingurita, ca altfel risti sa nu mai vrea san.

Eva, Noah seamana cu tati sau mi se pare mie? Ca la Nerantula seamana Gruia cu ia leit.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput