Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Nu stiu cine inteba de canini. Caninii erup in jurul varstei de 2 ani, deci nu cred ca boboceii nostri sunt chiar atat de precoce, dar... mai stii?

raportam ca noi iesim din grafice. Teo are caninii de la 1 an si (uau, ce efort sa imi amintesc....noroc ca mi-am notat, 14 iulie 2008) 3 luni. A fost ca deobicei cu viroza ca sa nu stiu ce sa mai fac

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor , mai am si eu o intrebare. Daca eu am nascut in septembrie pe ce luni trebuie completat formularul cu venituri ? Va intreb pt ca am vazut in formular ca se trece si luna in care am nascut, dar eu parca am inteles ca aia nu se pune. Deci (asa cum stiam eu) daca eu am nascut in sept , veniturile se calc din sept 2007-august 2008. Din formular reiese ca trebuie sa le duc din oct 2007-sept 2008.
Cum e ? Voi cum ati dus ? Multumesc

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Rugaminte: a salvat cineva, cumva, pagina in care descriam eu diversificarea de la pediatra lui Gruia? Ca eu doar niste notite intr-o agenda si m-a rugat o prietena sa-i dau si ei schema.

Multumesc!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

O salvasen pe desktop pe pc-ul din dormitor in ideea ca le copii si pana s-o fac windows a sters userul si tot ce era atasat lui ca nu stiu ce fatal error gasea mereu.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacribel spune:

babymom multam mult pt sugestie
babytza soricelul inotator.

Lacrimioara, de Sorana Daria- 18.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacribel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Fetelor , mai am si eu o intrebare. Daca eu am nascut in septembrie pe ce luni trebuie completat formularul cu venituri ? Va intreb pt ca am vazut in formular ca se trece si luna in care am nascut, dar eu parca am inteles ca aia nu se pune. Deci (asa cum stiam eu) daca eu am nascut in sept , veniturile se calc din sept 2007-august 2008. Din formular reiese ca trebuie sa le duc din oct 2007-sept 2008.

se completeaza pana in luna anterioara nasterii bebeului, in cazul tau pana in august. mai exact, din sept 2007 pana in august 2008. Eu asa am depus-o, oct2007-sept2008, eu nascand in octombrie

Lacrimioara, de Sorana Daria- 18.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

babytza mie mi-au completat formularul cei de la RUNOS si asa au completat cum spui tu, adica inclusiv luna in care s-a nascut copilul, ceea ce si pe mine m-a nedumerit putin pt. ca si eu stiam ca trebuie pana in luna anterioara nasterii. Nu i-am intrebat nimic, pt. ca parea destul de clar ca au dreptate, din moment ce noile formulare au rubrica speciala cu luna nasterii copilului. Mie chiar mi-a convenit situatia pt. ca in octombrie - luna nasterii, am primit deja cei 85%, fiind in concediu de lauzie, si culmea! acesti 85% reprezinta mai mult decat salariul meu de cand lucram si faceam si garzi

Oi vedea eu maine, cand ma duc sa depun dosarul, daca e in regula sau nu.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lacribel , din lege si eu am inteles tot asa, numai ca formularul incepe cu luna in care ai nascut....de-asta nu mai inteleg nimik. Si daca ii trimit fetei de la resurse un formular si pe urma imi spun aia cand ma duc sa depun ca nu e bun, aia ma injura rau si mi-l face pe al doilea la primavara,,,,asta e problema mea... Adeverinta lor se bate cap in cap cu legea .....uff
Multumesc mult oricum

Babymom si mie mi-ar conveni asa, ca si eu eram atunci pe 85 %

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, daca ma gandesc bine si Victor, pana la 2 ani avea toata dentitia completa. Tu spui ca eruptia dentara a fost insotita de viroza. Eu nu i-as spune chiar viroza, ci o manifestare normala care insoteste aparitia dintilor. Adica, pe fond de febra ( care contrar cartilor de pediatrie poate atinge si 39 grade ), muci, de regula aposi, inapetenta, scaune diareice si... eritem fesier secundar. Nu asa s-a manifestat la voi?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Draga Dragos de Babymom,

Cererea ta m-a surprins in cel mai placut mod. Daca as fi stiut ca singura conditie a acestei cereri era cea a crestinarii, mama m-ar fi botezat mult mai din timp.
Trebuie sa iti marturisesc ca suspinam in secret dupa tine. Mami mi-a povestit despre tine si se pare ca ne potrivim tare bine. Mai mult mi-a aratat si ceva fotografii de la botezul tau...Sper ca mami sa se faleasca si ea cu fotografiile mele cat mai curand.
Cat despre tati, sa stii ca o sa fie mai greu de convins...asa sunt tatii de fete, dar totusi a zambit cand a auzit de cererea ta...cred ca spera la un ardelean serios care sa nu ma duca la Bamboo :)
Oricum ar fi, pana la urma tot dupa mine e...asa singurul raspuns posibil este DA.

Cu drag,
Thea

P.S. multumiri matusicii mele Sabina care mi-a povestit despre cererea ta, ca altfel mami asta a mea cine stie cand mai deschidea forumul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Completare schema diversificare Nerantula
5. ou - o zi da, una nu, in zilele cu ou nu se da carne; se foloseste numai galbenusul, albusul dupa 1 an. Se incepe cu un sfert de galbenus, dupa doua zile se da jumatate, apoi 2/3, apoi un galbenus intreg. Nu de la oua de prepelita. Oul trebuie fiert tare, in apa cu sare.

6. proteine din lapte - iaurt, branzica. Nu recomanda branza calcica, pentru ca formula 1l lapte + 8 pastile Ca este formula pentru bebelusii diareici, deci branzica din pastile constipa. Se foloseste branza proaspata de vaca Bio. Nu se dau iaurturi cu fructe, din motive de conservanti.

8. dupa 9 luni se poate da gluten (biscuiti, cereale, painica, etc.). Cica efectele glutenului nu sunt imediate, pot aparea si dupa 3 pana la 6 luni, deci nu e de gluma. Boala e foarte nasoala (intoleranta la gluten, are un nume, nu am retinut, celianustiucum)

o portie de mancare = 120-180g./ masa ( nu mai mult pt. riscul de obezitate - un copil care se obisnuieste sa manance mult de mic asa va manca toata viata, pt. ca i se destine stomacelul );

Mergi la inceput