Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Seara buna mamici de bobocei

Azi am avut un soare superb la Oradea si prin urmare am bantuit toata ziua parcurile si ce a fost mai frumos - a fost si tati cu noi, nu numai eu singura cu copiii, ca de obicei.

Ramo-300 nu vii sa-l dresezi si pe-al meu, ca eu nu mai reusesc?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Babymom nu vin mami ca am calificare doar pe hartie.

Cristina daca reusesti sa nu te enervezi si sa-i pasezi pur si simplu copilul cred ca esti mai castigata. Doar ai vazut cum instala tati al nostru windows asistat de Anda! Deci clar se poate.

Sau uita copilul langa el si pleca in bucatarie, baie... Undeva unde nu poate veni dupa tine. In timp va vedea ca nu-l musca copilul si-i va fi drag sa stea cu el. Mai incearca sa-i explici si de ce faci anumite lucruri in felul x si nu altfel, stiu eu... Gaseste tu mai multe. Bebe deja interactioneaza cu mediul asa incat tati va fi mai putin inhibat. Numai nu te astepta la minuni si nu te supara ca tati o sa creada ca e mai safe sa nu faca nimic ca sa evite nervii tai, tu te vei enerva ca nu face nimic si uite un cerc vicios.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacribel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Lacribel , din lege si eu am inteles tot asa, numai ca formularul incepe cu luna in care ai nascut....de-asta nu mai inteleg nimik. Si daca ii trimit fetei de la resurse un formular si pe urma imi spun aia cand ma duc sa depun ca nu e bun, aia ma injura rau si mi-l face pe al doilea la primavara,,,,asta e problema mea... Adeverinta lor se bate cap in cap cu legea .....uff
Multumesc mult oricum

Babymom si mie mi-ar conveni asa, ca si eu eram atunci pe 85 %

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Roag-o pe fata de la resurse sa iti faca 2, unul cu luna in care ai nascut, unul fara asa stii ca nu ai cum sa gresesti si nu te intorc tantiile alea inapoi cu dosarul.
eu l-am depus pe 3februarie, dar am inteles ca o sapt mai tarziu modificasera cate ceva la formulare.

Lacrimioara, de Sorana Daria- 18.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Buna seara mamici!

Se pare ca abia acum am gasit cateva minute sa deschid si eu DC. Iar sunt restanta la citit, chiar nu pot tine pasul cu voi... si apropo de cati copii ne dorim eu clar mai vreau unul, chiar doi, ma gandesc la odiseea din 2010 daca si urmatorul e cel putin la fel de cuminte ca Maya, clar mai fac inca unul, deci in total 3 in concluzie si cu 2 sau 3 copii fff cuminti, tot nu o sa am timp de forum, nu cat as vrea

Ieri am fost la o aniversarea unei fetite, bineanteles fara pitica pt ca au fost multi copii acolo si nu am vrut sa o expun. Au fost invitati copilasi carora le-am fost educatoare si acum sunt la scoala tare bine m-am simtit. Ne-am jucat "ca pe vremuri" si eu tot "Doamna" am ramas chiar daca a trecut ceva vreme si tot eu am fost chemata sa rezolv micile neintelegeri dintre ei

Azi am fost invitati la socrii la masa si am petrecut dupa-amiaza cu ei si inspre seara ne-am uitat la cateva episoade din "The dead zone" aviz amatoarelor de Prison Break, ca si asta e super filmul

Asa ca maine Preety si Ada suntem si noi "in the club" ne vaccinam! Sper ca de data asta sa fie ok, ca l-am amanat destul, a sosit vaccinul de saptamana viitoare, dar am fost eu la examen cand ne-a chemat vineri doctorita

Nerantula l-am vazut pe Gruia, ce fericit e el

Cusrca vazut soricel dulce rau sexy in slipul care il cam incomoda ii place baiatului dezbracat mami
Despre formular vad ca ti-au raspuns fetele. La fel am completat si eu.

Babymom multumesc mult ca te-ai documentat pt picaturile de ochi. Am bagat la cap, nu folosim pt pitica.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacribel spune:

piticul doarme de aproape 2 ore. cred ca o sa-i urmez si eu exemplul.
sa aveti o noapte linistita

Lacrimioara, de Sorana Daria- 18.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Nerantula, sa-l manance soacra, ca-i dulce foc!! o sa-i arat si amaliei care-i treaba ca pana acum l-a vazut pe gruia doar in poze nu si in motion. scumpetea mica!

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Anamona, Ange cum a fost la botez? Felicitari pentru copiii proaspat crestinati! Asteptam pozici!

Babymom asa declaratie nu putea fi refuzata de frumoasa Thea
iar cuscra mea se pare ca va nanaseste

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Uuf... anamona, bine ca ne-a raspuns Thea si ca a fost de acord... ca toata ziua am stat cu inima cat un purice cand il vedeam pe saracu' Dragos cum suspina nefericit. Acum s-a culcat ( obosit si plangand ), dar maine dimineata abia astept sa-i dau vestea.
Cat despre tati al vostru, sa stea linistit - il educ eu pe Dragos cum sa aiba grija de o fetita atat de delicata. Stati linistiti ca va fi pe maini bune!

Sa va traiasca micuta, sa va bucurati de ea si Dumnezeu sa o ocroteasca!

Asteptam vesti ( si poze ) despre ceremonie si... petrecere.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cuscra nu la ei sunt nasica Pup nora dulce

Anamona sa va traiasca micuta crestina Asteptam poze

Angelyna sa va traiasca micuta crestina Asteptam vesti si poze

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Multe multumiri fetelor care s-au gandit la noi.
Urarile voastre s-au facut auzite si totul a mers ca uns: vreme buna si copil extrem de dragalas de a uimit pe toata lumea.

Angelynna - sper sa vii si tu cu vesti la fel de bune!

Totul a iesit cat se poate de bine: la slujba Thea a stat foarte cuminte cu fata la lume si la preot tot timpul slujbei, a plans doar putin la iesitul din apa apoi s-a calmat repede.

La restaurant iara totul a fost perfect: mancare, bautura, lume voioasa, o gasca de copii de 5-6 ani care s-au jucat si au alergat si alta gasca de 2 copii de un an jumate care au alergat separat printre picioarele tuturor cu sau fara mamicile lor in urmarire.
Thea dupa ce a facut turul invitatilor pentru fotografii, a dormit in continuu cu treziri scurte pentru alaptat. A fost extrem de dulce si cuminte.

faze "haioase" pentru unii:
- surpriza: mai era un baietel de botezat la aceiasi ora => am avut aceiasi slujba +> sa vedeti ce ocheade se aruncau dintr-o parte in alta (cred ca si ei au fost la fel de surprinsi)
- la cat a batut sotul preotul la cap ca a noastra e prima, ne-au bagat-o in criselnita pe a noastra mai intai in susotelile indignate alte jumatatii celeilalte de biserica - "cum, baiatul se baga primul!"
- sotul s-a intretinut cu toata lumea pe rand in timpul slujbei => preotul i-a facut de 3 ori observatie - ! un minus si la preot ca ararat cu degetul in biserica! - !un plus pt asistenta care chicotea in acest timp ca la scoala!
- tariful botez 600 RON din care achitasem noi 100 RON - cand sa plateasca nasii diferenta, preotul le zice ca cei 100 erau doar taxa de rezervare! si ca mai trebuie sa le dea ceva si la dascalii ce au cantat! - biserica de centru!

Mergi la inceput

Upsss cuscra dar la cine? Am memorie de "lunga durata"
Scuzele de rigoare

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput