Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
cocutica spune:
Buna dimineata!
Noi am incheiat capitolul "Dr. House" la propriu
, adica am vazut tot ce s-a filmat pana acum. Si eu si my husband devenisem dependenti de serial, asa ca am hotarat sa vedem pana il terminam si sa luam o pauza de seriale. Maria cred ca deja a invatat melodia de la generic si incepe sa cante si ea![]()
CosmyB. spune:
Neata si de la noi asa mai tarziu...
Fetelor azi dimineata Maya a avut putin nasucul infundat, sa fie oare pericol ca facem azi vaccinul? Nu are febra, doar s-a infundat nasucul. Voi ce ziceti? Ca am amanat vaccinul, incat daca mai amanam facem 6 luni si n-am facut vaccinul de 4 luni 

Eva si eu am vazut filmul cu Brad Pitt, intr-adevar e super. Cand l-am vazut l-am recomandat si aici pe forum.
S-a facut mare piticul tau si e tot un zambet 
Pozici
Mami super happy de
Maya
luminita2008 spune:
neatza.... Noi n-avem noutati, doar mami un pui de depresie, sper sa treaca cu 

.....
dar pana una alta, sar'na de cafea, fetele!
Nerantula, am vazut ca ti-au trimis fetele schema.
Gruia, e un scump si se vede cat de mult va iubiti, bravos!
300… eu as vrea poza aia![]()
Irina, cum mai sunteti?
Babymom, multam de raspuns! 
Anamona, ma bucur ca a mers totul bine la botez, vrem si poze, cand vor fi ele gata! Cat despre taxa/taxele platite… Mi se pare strigator la cer, pe cuvant… la ce biserica ati facut botezul?
CD, totu-i bine? mai treci pe aici ca ne lipsesti!
Ange, bine ca totul a fost ok si la voi! ai scapat....
Vazut poze si filmulete noi, sunt cu totii (bobocei si mame deopotriva) niste scumpi!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
300 spune:
Felicia, ai mare dreptate, din pacate cu masa Andei pana acum m-am ocupat doar eu iar in incercarile timide de a-i mai pasa lapte muls cu lingurita m-am lovit pana ieri de un refuz categoric. In rest sotul se achita bine cand o face si chiar petrece destul de mult timp cu copilul. Uneori insa e dus de val,, nu o face cu intntie, de cand il cunosc a fost asa, putin cascat in anumite privinte. Dar eu il iert ca e un scump si ma iubeste tare. Sper sa trecem usor peste restul perioadei bebe si la urmatorul(ii) sa ne descurcam mai usor.
Personal nu consider greu ce am intampinat alaturi de Anda dar inainte eram o persoana foarte activa si usor autoritara si mi-e greu sa ma simt asa legata de casa acum, cu atat mai mult cu cat stiu ca am pierdut niste trenulete de cand cu fata. Dar ma implineste si ma fericeste si fara ea n-as fi facut alte lucruri mult mai importante decat trenuletele cu pricina.
Am exemplul mamei mele care s-a reprofilat la 30 si ceva de ani, cand avea deja 4 copii, iar un al cincilea nu s impiedicat-o sa faca ata multor provocari. Sper sa iasa cu bine si din perioada cam gri in care este acum.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
La noi de o luna ruleaza zilnic acelasi film, Thomas the Engine, The Great Discovery, in lectura lui Pierce Brosnan.
Este pe continuous play, si nu se opreste decat la orele de culcare, cand trecem prin ritualul "a dipau, pa-pa tomas, pa-pa pesi, pa-pa emili, pa-pa cocolu-uofuofei, si godon, a cucae, si podu a casut, si betibusu a cucae, si aold la cucae...."
Intre timp am invatat cu totii peronajele, actiunea, cuvintele de la toate cantecele, povestirea, ce placuta e vocea lui brosnan, ce ud e in mina parasita... si ce avant muncitoresc rezulta din tot filmul acesta in care locomotivele se intrec pentru a primi mai mult si mai mult de munca. 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 lumi: ma pun si-n pielea soacrei: tu sa fii la usa, sa te intorci din vizita si hunii sa tzipe ca din gura de sape. Nu te-ai enerva? Nu ai zice ca nu are grija de ei? Asa, femeia isi acopera spatele, te suna Eu cred ca ei plang cu ea ptr ca nu le cunoste obiceiurile, nu le da ce vor atunci cand cer, fie ca-i vorba de mancare sau jucarii, pana si tati al meu imi spunea de fitzele lui fi-su cu bibe, dar s-a prins pana la urma :marait de foame, jucat cu bibe la gingii 10 min si apoi lins continutul. Incearca sa o apropii, sa o lasi mai mult cu bebeii, altfel nu o sa poti sa pleci cu tati pe nicaieri fara bebei. Tare mult conteaza sa ai pe cineva pe care te poti baza la o nevoie si rudele sunt cele mai la indemana. Eu asa as face, dar nu am cu cine, mama nu-i aici, soacra nu am. ![]() |
pai da, bine ca a sunat sa pregateasca terenul, ca altfel....

si eu cred ca nu se descurca cu ei pentru ca nu ii cnoaste, dar nici nu vrea sa invete.... sau sa ma asculte cand ii spun ce 'obiceiuri' mai au.... stii ce mi-a spus cand am ajuns acasa? 'mama, nu plangeau chiar asa rau, dar ma gandeam ca o sa inceapa sa planga si mai rau si de asta v-am chemat....' asa face cu absolut toate lucrurile... cand calca, le calca hainutele doar pe o parte, in ideea de a calca cat mai mult, si apoi eu iar vin si calc si pe cealalta parte, ca tot botite sunt.... ia rufele de pe sarma ude in speranta ca le va usca cu fierul, ceea ce nu se intampla si iar eu vin apoi si le pun la uscat.... cand gateste, din dorinta de a face tzispe feluri de mancare, nu stiu ptr cine ca pentru noi nu, ii iese o mancare sarata, alta arsa, alta fara sare.... asa e ea, dar nervii mei sunt muuult prea intinsi acum ca sa mai suport si asta. nu vreau inca o grija in plus. prefer sa calc eu, si oricum niciodata nu i-am cerut ajutorul!, decat sa calce si ea si apoi si eu....

deci nu tine, desi ar fi bine.... culmea, am toate rudele in picioare, sanatoase (sa ii tina DD asa!), am mai multe rude chiar decat de regula (si parintii mei si ai sotului sunt divortati, soacra s-a recasatorit, tata la fel, deci inca 2 bunici in plus) si totusi..... nimeni nu are timp sau nu poate sa ne ajute si cand o fac, o fac din obligatie si cu ochii dati peste cap... dupa care reproseaza... asa ca ma lipsesc, oricat de greu ar fi! si nu e deloc usor sa fii singur cu 2, sa ai un sot de decor etc etc
uf, sorry ptr mesajul lung. acum m-am descarcat eu. merci ca mi-ai permis feli si voua fetelor

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia a vazut cineva aseara Mr. Brooks pe ProTv? Mi s-a parut demential. Oare s-o gasi pe DVD, ca tare mi-ar placea sa-l vad tot. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
vazut partial, pierdut inceput din cauza de bebei si pierdut final, adormit brusc din cauza de ochi umflati.
bun filmul.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
CosmyB. spune:
Votat frumoasa Carla 
Si am vazut poze cu crestina Crina Alexandra 
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! 
Pozici
Mami super happy de
Maya
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui anca81 Gagici, am cercetat copanul lui fii-mea si sunt foarte ingrijorata. Are o intaritura in locul vaccinului si o galma, nu o doare insa nici nu ma lasa sa-i fac masaj. Se mai retrage? Sper sa nu-i ramana vreun semn sau gropita. E din vina asistentei care a facut vaccinul? Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Anca, e sigur de la vaccin, nu stiu daca asistenta e de vina si putea fi evitata situatia sau asa a reactionat micuta la vaccin... stiu ca se mai intampla, uneori se si invineteste locul... noi n-am patit-o, dar am fost sfatuiti sa punem comprese reci, imediat dupa vaccin... acum, nu stiu ce se mai poate face.... incearca totusi masaj, eu cred ca se va retrage, nu e cazul sa te ingrijorezi (rau)

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
CosmyB. spune:
Anca nici eu nu cred ca din vina asistentei. Au mai zis cateva mamici de aici ca s-a facut galmita la vaccin, dar a disparut in timp. Eu stiu ca trece cu masaj.
sa treaca.
Pozici
Mami super happy de
Maya

Mamica fericita de
Piti mic se face mare